reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

:-D:-D kasoku ja cię uwielbiam wiesz ?? :-)!!!!najzabawniejsze jest to ze jak ktos cos opowiada to ja sobie wszystko dokladnie wyobrazam i to wyglada genialnie :-D jak ja bym duzo dala zeby sie z moim m wykąpac i powygłupiac ... ale nei ma kiedy bo mlody sie daje spokoju. Ale odbijemy sobie kiedyś narazie po sexiku odpoczywamy, maz na faji a ja wpadlam na bb jeszcze chwilke i wlasnie moj herman czy tam hermenegilda sie odzyw brrrr jak ja nielubie po seksie jak wsio wyplywa ze mnie brrrr

dobra ide spac wszystkim kolorowych i przyjemnych snow zycze !!!! :) a owullkującym upojnej nocy ;-)

reklama
Czesc Kochane dziewczynki :*

Hihi mam nadzieje, ze nie zapomnialyscie o mnie :-) Rozpisalyscie sie przez caly weekend, ze mam az ponad 20 stron do nadrobiebnia, ale niewiem czy to zrobie , niestety brak czasu bierze gore :-D:-D:-D W sobote rano przyjechala moja tesciowa i tak caly czas sie cos dzieje, to obiadek, to trzeba troszke posprzatac, a i najwiecej czasu zajmuje nadrobienie wszystkich news-ow z Polski :-D W srode jedzie na pare dni do mojej UKOCHANEJ SZWAGIERKI to bede miala wiecej czasu z Wami posiedziec i popisac. Moja mloda to az nad podziw grzeczna, odkad babcia przyjechala, ja sama jestem w szoku i nawet jesc zaczela. Cholera mala chyba sie popisuje jaka to ona wspaniala, moja kochana cwaniara :-D:-D:-D

Dziewczynki, ktoras juz zobaczyla II kreski na tescie ?

Pozdrawiam i sle buziaczki :* Milego dnia Kochane :*

I witam wszystkie nowe staraczki :) Zycze owocnnych staranek i upragnionych II kreseczek :)

Ostatnia edycja:
hello
zaraz się spoznie do pracy bo jestem jeszcze w proszku a juz ta godzina, a dzisiaj kontrol wizualizacyjna bbrrr:eek: ale co tam bb najwazniejsze więc i oto ja :) kusiło mnie cholernie dzisiaj z testem ale stwierdziłam ze i tak nic nie wyjdzie może jutro się pokusze i w srode oczywiście ??? nie wiem bo się wstydze iść po raz kolejny do apteki :zawstydzona/y:;-) niedługo tam kartke wywieszą z moim zdjeciem i podpiszą "dla tej pani już testów ciażowych nie ma- wszystkie wykupiła!" :-)

mamolinka
ja tez sie niedługo spodziewam tesciowej.... a mała grzeczniutka to masz przynajmniej przez chwilunie aniołeczka ;-) mamnadzieje ze mój diabelek mały też tak zareaguje na babcie .

dobra spadam!! miłego dnia kochane moje !!!!:tak:

Dzien dobry dziewczyny :)
Mam pytanie. za jakis tydzien powinnam miec okres czy jest sens, żebym sie tak spinala? czy jest mozliwosc ze zajde? czy po prostu erzucic na luz?

Galaxia witaj, ale nie rozumiem, chodzi Ci jeszcze o przytulanie czy po prostu czekasz na testowanie, bo jezeli masz dostac@ za tydzien, to juz pewnie po owulce jestes, ja robie tak, ze gdy juz jestem po przytulam sie z mezem jeszcze tak co 3, 4 dni, a zeby miec pewnosc, a staram sie testowac tak z 3 dni przed planowana @, czy to to chodzilo???

A co do mnie, dzisiaj zadzwonilam i umowilam mojego m na badanie jakosci asienia i zaczynam sie denerwowac, bo jak wyniki wyjda zle, to za bardzo nie ma sprawdzonego leku na poprawe jakosci, juz samo glupie badanie kosztuje niebotycznie duzo bo az 240 zl, przeczytalam, ze potem to tylko trzeba wychwycic jego dobre pleminiki i zaplodnic jajeczko, kurcze to bedzie baaardzooo drogie, bo ja cos czuje, ze problem tkwi w zlej jakosc mojego m :no:zobaczymy za rtydzien, co prawda od ponad miesiaca bierze seleny, l-karnityne, zen szen, kwas foliowy itp, pokupowlam mu na poprawe, ale pesymizm bierze gore. podobno mezczyzn sie latwo diagnozuje, ale trudno leczy, a nas babki sie trudno diagnozuje ale latwo leczy, jezu ale mam chaotyczne mysli i pewnie ten wpis jest bez ladu skladu, ale dziewczyny naprawde sie boje , zeto moze byc ta zla jakosc :crazy:

kasoku chodzilo mi o to, ze za tydzien powinnam miec okres a starania zaczelismy 2 dni temu. Czy jak jestem po owulacji to jest nikła szansa na zajscie? Jestem świeżynką i nie za bardzo jeszcze orientuje sie w swoim organizmie bo nie było mi to potrzebne bo nie planowalalm jeszcze dziecka :)

Galaxia hmm, to mzalezy, bo np czasami mam owulke przed samym okresem, to zalezy od twojego cyklu i organizmu, mozesz przytulac sie tak co 2, 3 dni a nuz sie uda.

tiluchna ja mam implanol... duzo slyszlam ze jest nieskuteczny a moj sie dodatkowo przemiescil i zamiast byc w ramieniu od srodka nad lokciem to jest z przoedu w takim miejscu gdzie sie przewaznie szczepionki daje.... strasznie sie przemiescil... ale w piatek wyciagam :-)

heyy moje kochane oraz nowe staraczki ;) odebrałam wyniki te które powtarzałam są złe prócz kiły której nie mam( pocieszająca wiadomość ). Cały czas chodze jakaś humorzasta obawiam sie najgorszego :zawstydzona/y::-:)-( pomimo tego że przytulanki intensywne przez płodzenia dzidzi bo mój na antybiotykach ja równiez wiec tylko tak dla sportu przyjemość sobie sprawiamy. ehh zobacze jeszcze co mi powie ten od zakaźnego czy bede mieć zielone światełko czy nie :-:)-:)-( buziaki dla tych co juz zobaczyły II kreseczki i dla tych co w środe testują ja tez sie przyłącze boże cos tam sie kluje choć wątpie

reklama
Do góry