reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

aj limonka to nieciekawa sytuacja. Ja siedze w domu i mam mnostwo czasu na myslenie -glupie w dodatku, matylda na antybiotyku i dzisiaj juz lepiej, poprasowalam sobie, zrobilam nalesniki, bo ten moj maly brzdac nic nie chce mi jesc i mysle, mysle, mysle...mysle, kumpela mnie opierniczyla, ze jakby byla moim mezem dostalabym mlotkiem w leb, cos w tym jest, aj.

napiszcie mi czy dobrze zrobilam, ze mojego m wysylam na to badanie (patrz wyzej kilka wpisow). kurde drogie to cholerstwo jest.

reklama
Witam sie szaro-popoludniowo :)

Pogoda beznadziejna, a ja czuje sie przezuta i wypluta. Nic mi sie nie chce, no moze za wyjatkiem spania :D Pol dnia spedzilam na zakupach, a teraz siedze i zastanawiam sie co mam ochote zjesc. Wczoraj pochlonelam na raz caly sloik ogorkow kiszonych, a ze bylo jeszcze malo wypilam caly sok :-):-):-)

Kasoku
moim skromnym zdaniem bardzo dobrze zrobilas wysylajac Ema na badania. Od czegos trzeba zaczac i cos wykluczyc lub potwierdzic. Dotatkowa wiedza napewno wam sie przyda. I uszy go gory Kochana, wszystko bedzie dobrze, moze juz rosnie maly czlowieczek w Tobie , trzymam kciuki :*

hej

Limonka :( przokro mi co do wynikow... ale caly czas trzymam kciuki za test i za zielone swiatelko [tule]

Kasoku ..hmmm, ja bym nie wysylala
to jest twoj 4 cykl tak? a sobie badania robilas?
a co twoj m powiedzial na te badania?

my po roku staran zastanawialismy sie nad tym, ale w koncu sie udalo

hehe co odpowiedz to inna :D

powiem tak - wszystko zalezy od finansow :tak:
jezeli uwazasz ze chcesz to sprawdzic i jestes w stanie wydac te pieniadze - to zrob to

Mamolinka - caly sloik???? wow :-)

ja nie mam zadnych zachcianek

raz boli mnie brzuch, raz nie, czasem piersi pobola
ale czuje sie absolutnie normalnie i w sumie wszystkie dolegliwosci moge powiedziec, ze zniknely

pozostal tylko stres i niecierpliwosc

Tiluchna tak caly sloik i jego zawartosc :D No i z kg mandarynek :p Ja dzisiaj bylam na rynku to myslalam, ze bede wymiotowac jak poczulam ryby blee :/ A w aucie wczoraj tez ledwo wysiedzialam ... Brzuch mnie nie boli na szczescie, cycuszki moze troszke przy dotyku.

Tiluchna mam nadzieje ;) A srody nie moge sie doczekac jak chyba wlasnego slubu i narodzin corki :D Lece trosze poswiecic czasu mojemu starszaczkowi, pozniej postaram sie wpasc :*

reklama
ja tez sie ciesze na srode ale po cichu mysle, ze to i tak za wczesnie bedzie i miarodajny wynik bedzie w przyszlym tygodniu
ale mialabym zonk:eek: gdyby jednak cos sie ukazalo w srode ;-)

Do góry