reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ehhh ryczeć mi sie chce jak to bedzie WZW typu C to oszaleje. Ze środowej wizyty zrezygnowałam ide w czwartego do hepatologa + choroby zakaźne zobaczymy co mi powie. Po tych wynikach az mi sie życ odechciało:-:)-:)-(<płacz> dziekuje wam za kciuczki mam nadzieje że pomogą i uporam sie z tym świństwem

reklama
tiluchna to moj juz 7 cs niestety :-(
mamolinko tos Ty przeca w ciazy jest :-)
aj jak bym zjadla ogorki i wypila ta wode mmmnnniam

Limonka tuuuule mocno
bedzie dobrze slonce

Kasoku hmm.. 7 miesiecy, a co mi sie popitolilo ze 4:eek:
no i ty masz regularne cykle, krotkie.. no to faktycznie moze cos jest nie tak, sluchaj :) moze poczekajcie ten cykl, w koncu listopadowy ma byc szczesliwy nie? i moze jak teraz sie nie uda ( A JA WIEM ZE SIE UDA) to porobcie badania hm??:tak:

Wysle go , a niech sie zbada, ja bylam trzy tygodnie temu i oprocz malego miesniaka kolo szyjki nic innego nie zauwazyl, badania hormonalne robilam w sierpniu i byly ok, oprocz facy II, czyli za dwa dni wezme lutke na to, jak patrze na moja corcie jaka ona jest kochana, grzeczna madra to serce mi sie kraja, ze byc moze nie bede juz miala takich kochanych dzieciakow wiecej...jak mi sie wlaczy takie myslenie to juz mam dzien do kitu. Zastanawiam sie jeszcze mad jednym faktem, otoz trzy lata temu mialam czyszczenie macicy, po urodzeniu mATI nie mialam pologu i musieli ingerowac, czyzby mi jajowody (twu twu) nie zarosly???ale po lyzeczkowaniu tzw abrazji nie mialam ani goraczki, okres wrocil, wiec hmmm...potem ja glupia zalozylam sobie ta wkladke mirene, tam natomiast posza, ze po wyjeciu u niektorych kobitek endometrium nie narasta jak powinno. Mirene wyjelam w marcu i odczekalam te trzy miesiace, gin tez mnie poka po glowie, dziewczyny prawda jest taka, ze dopoki nie zajde dopoty bede wyciagac na swiatlo dzienne wszystko co do tej pory mialam.

dodam, ze moj gin nie chce mi zrobic tego badania na droznosc jajowodow, bo uwaza, ze jest rto badanie inwazyjne, a ja go nie potrzebuje, ze np to badanie moze (nie musi) rozerwac jajowod. Ach tiluchna pocieszycielko moja ratuj

limonka nie placz, bedziesz miala tego twojergo ukochanego dzidziusia, moj maz pmedyk powiedzial mi ze z tym wirusem mozna zajscd w ciaze tylko po prostu cvzesciej trzeba robic badania i byc u gina, wiec bedzie oki cmok cmok dla ciebie

Kasoku - ok. ja na twoim miejscu zasiegnelabym rady innego ginekologa
moze jak ktos zobaczy to na swiezo zaproponuje jakies konkretne rozwiazanie?

inna sprawa - skoro mialas robione wszystkie badania gdyby cos bylo nie tak w srodku to gin by zauwazyl

i gdyby cos bylo nie tak z zolnierzykami twojego M - to bys nie miala Mati :tak:

witajcie kochane:-D

ja na szczęście już po pracy:tak: boże jak ja nienawidzę tam chodzić:wściekła/y:

kasoku- mój T badał nasienie 3 lata temu, gin kazał po 6 miesiącach bezowocnych starań, wszystko było ok, tylko poczytaj dokładnie o pobieraniu i dostarczaniu próbki do badania:-D a no i strasznie to drogo my płaciliśmy 80 zł:tak: aleś naskrobała zanim odpisałam:-D idź do innego gina- potwierdź to co usłyszałaś od pierwszego- i nie dołuj się tak czasem jest!!!! 7 miesięcy to pikuś w porównaniu z moimi 2 latami!!

Ostatnia edycja:
pandorka u mnie tzn tam gdzie ja bede robic czyli Katowice-Piotrowice kosztuje 240 zl :szok:

tiluchna fakt jest Mati, ale wlasnie czytalam, ze zdarza sie tak ,ze chlop splodzi jednio a potem lia, moj maz jest czesto zestresowany, tylko,ze jak robilismy matuske mial ta sama prace i byl stres, tlumacze to sobie jeszcze tym, ze od trzech miesiecy moj m uczyl sie do egzaminu specjalizacyjnego i byl troche nie do zycia, na szczescie ma juz go za soba, wiec moze wyluzuje, a co do innego gina, myslalam nad tym, tylko,ze ja nie znam naprawde dobrego, a ten moj prowadzil mnie przez cala ciaze , robil mi abrazje i zna moje wnetrznosci, ma zawsze robione usg jak przychodze i ufam mu, ale macie racje jak co to poczlapie do innego, dobra nie panikowac-to skierowane jest do mnie -jakos kurna bedzie. :tak:

acha pandorka moj m pojedzie do tej kliniki, tam sobie zrobi dobrze i od razu do probowki, wiec nie musze sie martwic i gnac z probowka na zbity leb uffff

reklama
Do góry