reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
kasokuj
a sie niedlugo rozchoruje od tego czekania to jest mega dobijające:wściekła/y: i dlatego mowie ze jak przezyje do srody to bedzie cud a ty masz w sumie 9 dni wiec nie wiem jak ty przezyjesz!! ej wlasnie a nie przyszlo ci do glowy bo ty mialas z nami testowac co nie ?? ze ten test owu to na ciaze pokazał ???!!:tak: ja od 14 tygodnia ciąży miałam wycieki z cycoli siara tak zwana ... nienawidziłam tego bo co się polozylam i lmyslalam o dzidzi to mi ciekło i polozne mi nawijały ze bede miala mnustwo mleka i sie sprawdziło ze cieklo ze mnei jak z cysterny ale tego tez nie nawidziłam bo wkaldki po kilka mi nie starczały.
w ogole moj m jest dziwny najpierw mowi ze nie chce pozniej jak dzisiaj bylismy w dzieciecym ogladac co kupic jaskowi na urodziny to chodzil i pokazywał mi te bujaczki dla niemowlaczkow ze ten fajny a ten lepszy nie kumam go wydaje mis ie ze w glebi duszy by chciał dzidzie ale sie boi jak to bedzie jak nie znajdzie przez 9 miesiecy pracy :-D napewno znajdzie wierze w to tylko sie za bardzo spina. a i kasoku dzięki za wiare i prosze o mocne kciuki !!!! i zapraszam na kolejny tescior owu albo ciażowy :)!!

missiiss - Emilka to bardzo ladne imie:)
dzis sie maz mnie zapytal co chce na urodziny, powiedzialam, ze dzidzie, wiec byc moze jak wszystko dobrze pojdzie to w grudniu bede miala mily prezen urodzinowo-gwiazdkowy.
A z cyklu "dobre wiadomosci" to wybralismy nowa kanape i jeszcze mala komode i lustro:) uwielbiam te zakupy:)

missiiss ja dostalam @ 06.11 , wiec teraz mam 12 dc czyli jeszcze jeszcze czekansko mnie czeka...wykoncze sie, jak sie uda to jutro i w srode sprobuje sie jeszcze poprzytulac, a potem CZEKANIE i testowanie. U mnie jest fred, moich jakos nie nazywa :-p

ale nazwalam mojego hemoroida, ktory po porodzie sie narodzil i na imie mu herman zabojca, goscinny jak cholera, jak przylezie to po miesiacu z trudem odchodzi:tak:

kasoku
haha :-D nieżle :) ja ci powiem co do hemoroidow nie wiem czy mam takowego ale cos od porodu mnie wnerwia i przez to czasem przy grubszej sprawie mnie napiersziela i krwawi lekko bo lekko ale jest. a nie pojde z tym do lekarza o nie nie nie nie....
aaaa ja myslalam ze to u ciebie spozniona owu byla a to dopiero owu rzeczywista wiec ja trzymam kciuki zeby onna byla ta jedyna przez ponad 16 miechów :)!!%&&&&

missiiss dzieki, , ja niestety albo stety mam regularne cykle i wiem kiedy jest owu i wiem kiedy jest @, czasami chcialabym nie wiedziec... w tym cyklu czuje ,ze nic z tego :no:w zeszlym cyklu bylam wrecz pewno, ze zaskoczylam:tak:teraz negatywne mysli, chociaz mam jeszcze przynajmniej dwa razy bzyku w owulce, moze???

pewnie, ze masz hermana :tak:objawy 100% moj m twierdzi ,ze 60% ludzi ma hemoroidy a 40% tez je ma tylko jeszcze o tym nie wie:-D:-Dcos w tym jest, mnie ostatnio odwiedzil w sierpniu, no myslalam, ze zwariuje z ta moja d..., kumpela mowi do mnie "oj ja to nigdy czegos takiego nie mialam, o dwojke dzieci urodzilam" i co...pare dni pozniej przyszla z hermanem w d...., ale sie usmialam,dalam zaraz moje leki i sie kurowala razem ze mna, na placu zabaw siedzialysmy ostrym skosem na jednym poldupku:-D

reklama
co ja robie jak mam glupawke ??? jak od czasu do czasu kapiemy sie razem z moim m biore jeszcze sflaczalego freda , wynurzam troche nad wode i tzw macham na prawo i lewo mowiac "o rybka wyplynela i sie szamocze" wyglada to rzeczywiscie jak ryba zlapana na haczyk, ktora jeszcze jest w wodzie ale leb ma juz na powierzchni i sie rzuca :-)potem rozmawiam z fredkiem udajac, ze jego cewka to usta, boze jak to komicznie wyglada :-)moj m patrzy na mnie spode lba i mowi stara a glupia, a co tam...czzasami mozna

Do góry