reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
kasokuj
a sie niedlugo rozchoruje od tego czekania to jest mega dobijające:wściekła/y: i dlatego mowie ze jak przezyje do srody to bedzie cud a ty masz w sumie 9 dni wiec nie wiem jak ty przezyjesz!! ej wlasnie a nie przyszlo ci do glowy bo ty mialas z nami testowac co nie ?? ze ten test owu to na ciaze pokazał ???!!:tak: ja od 14 tygodnia ciąży miałam wycieki z cycoli siara tak zwana ... nienawidziłam tego bo co się polozylam i lmyslalam o dzidzi to mi ciekło i polozne mi nawijały ze bede miala mnustwo mleka i sie sprawdziło ze cieklo ze mnei jak z cysterny ale tego tez nie nawidziłam bo wkaldki po kilka mi nie starczały.
w ogole moj m jest dziwny najpierw mowi ze nie chce pozniej jak dzisiaj bylismy w dzieciecym ogladac co kupic jaskowi na urodziny to chodzil i pokazywał mi te bujaczki dla niemowlaczkow ze ten fajny a ten lepszy nie kumam go wydaje mis ie ze w glebi duszy by chciał dzidzie ale sie boi jak to bedzie jak nie znajdzie przez 9 miesiecy pracy :-D napewno znajdzie wierze w to tylko sie za bardzo spina. a i kasoku dzięki za wiare i prosze o mocne kciuki !!!! i zapraszam na kolejny tescior owu albo ciażowy :)!!

missiiss - Emilka to bardzo ladne imie:)
dzis sie maz mnie zapytal co chce na urodziny, powiedzialam, ze dzidzie, wiec byc moze jak wszystko dobrze pojdzie to w grudniu bede miala mily prezen urodzinowo-gwiazdkowy.
A z cyklu "dobre wiadomosci" to wybralismy nowa kanape i jeszcze mala komode i lustro:) uwielbiam te zakupy:)

missiiss ja dostalam @ 06.11 , wiec teraz mam 12 dc czyli jeszcze jeszcze czekansko mnie czeka...wykoncze sie, jak sie uda to jutro i w srode sprobuje sie jeszcze poprzytulac, a potem CZEKANIE i testowanie. U mnie jest fred, moich jakos nie nazywa :-p

ale nazwalam mojego hemoroida, ktory po porodzie sie narodzil i na imie mu herman zabojca, goscinny jak cholera, jak przylezie to po miesiacu z trudem odchodzi:tak:

kasoku
haha :-D nieżle :) ja ci powiem co do hemoroidow nie wiem czy mam takowego ale cos od porodu mnie wnerwia i przez to czasem przy grubszej sprawie mnie napiersziela i krwawi lekko bo lekko ale jest. a nie pojde z tym do lekarza o nie nie nie nie....
aaaa ja myslalam ze to u ciebie spozniona owu byla a to dopiero owu rzeczywista wiec ja trzymam kciuki zeby onna byla ta jedyna przez ponad 16 miechów :)!!%&&&&

missiiss dzieki, , ja niestety albo stety mam regularne cykle i wiem kiedy jest owu i wiem kiedy jest @, czasami chcialabym nie wiedziec... w tym cyklu czuje ,ze nic z tego :no:w zeszlym cyklu bylam wrecz pewno, ze zaskoczylam:tak:teraz negatywne mysli, chociaz mam jeszcze przynajmniej dwa razy bzyku w owulce, moze???

pewnie, ze masz hermana :tak:objawy 100% moj m twierdzi ,ze 60% ludzi ma hemoroidy a 40% tez je ma tylko jeszcze o tym nie wie:-D:-Dcos w tym jest, mnie ostatnio odwiedzil w sierpniu, no myslalam, ze zwariuje z ta moja d..., kumpela mowi do mnie "oj ja to nigdy czegos takiego nie mialam, o dwojke dzieci urodzilam" i co...pare dni pozniej przyszla z hermanem w d...., ale sie usmialam,dalam zaraz moje leki i sie kurowala razem ze mna, na placu zabaw siedzialysmy ostrym skosem na jednym poldupku:-D

reklama
co ja robie jak mam glupawke ??? jak od czasu do czasu kapiemy sie razem z moim m biore jeszcze sflaczalego freda , wynurzam troche nad wode i tzw macham na prawo i lewo mowiac "o rybka wyplynela i sie szamocze" wyglada to rzeczywiscie jak ryba zlapana na haczyk, ktora jeszcze jest w wodzie ale leb ma juz na powierzchni i sie rzuca :-)potem rozmawiam z fredkiem udajac, ze jego cewka to usta, boze jak to komicznie wyglada :-)moj m patrzy na mnie spode lba i mowi stara a glupia, a co tam...czzasami mozna

Do góry