reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ale wy wariatki jesteście. Człowiek obiadu nie może zrobić, bo potem godzine się Was nadrabia :)

He he a kto sie może doczekać naszego testowania, to łapka w góre :-D Ja tez już u siebie objawów szukam. Taki zryty berecik staraczki :)

Karocia- witaj kochana. Ja już dostałam pocztówkę od twojej @ z Honolulu :) Bawi się dobrzę i nie ma zamiaru wracać :)
Monisia- witaj
[*] dla Twojego Aniołka
Mamolinka- ty moja kochana warjaciu. Wierzę w to ,że zobaczymy te nasze upragnione II

reklama
Limonka - ja na kazdego mowie mezus czy po slubie czy nie:) bo partner dziwnie brzmi, chlopak.. juz jestesmy za stare ;-)
twoj luby, twoj wybrany i masz racje najwazniejsze to byc szczesliwym :tak:

Karotka - a co to za egzamin z jezyka?? i czemu sie nie uczylas??:angry:;-)

Mamolinka - sprobuje, ale ja nie wiem czy jest sens.. porozmawiam jeszcze ze swoim co On o tym mysli.. ucieszyl sie, ze w ogole mam zamiar odwiedzic bo mi powiedzial, ze do niczego mnie nie bedzie zmuszal...

a co do objawow - ahh nic nie mow :-) ja sie juz na prawde probuje ne wkrecac a co chwila cos tam czuje ;-)
a u mnie co? nawet nie wiadomo kiedy ta owulacja byla i czy byla i tak na prawde przeciez ja dopiero w srode 8 dni temu spiralke wyjelam wiec.. kamaaaaaannnn
jakbym zaszla to cud nad wisla :-)

Tiluchna jak nie sporujesz to nie bedziesz wiedziala, a moze akurat lepiej bedzie, bo gorzej to raczej nie ...
Emalia no wiesz co tak przy ludziach mnie od wariatek, mialas nie zdradzac naszej ciii tajemnicy :D :*

Ooo,zbiorowe testowanie...To już niedługo,trzymam kciuki,ja na razie etap początkowy,czyli duuużo przytulanek.:-DWprawdzie to jeszcze nie moje dni płodne,ale któraś z was tu pisała,że najlepiej zacząć od razu jak tylko @ zniknie,tak więc spróbuję w ten sposób.:-) No i trzymam 2 łapki w górę,bo się nie mogę doczekać tego waszego testowania.;)
emalia rozbawiłaś mnie :-D W Honolulu mówisz...Noooo,to niech tam zabawi właśnie na ok.rok :-D:-D
mamolinka a żebyś wiedziała,że jutro spaghetti robię :-D kurde,taką mi ochotę zrobiłaś,ale nie mam siły,żeby teraz iść do sklepu.:-p
tiluchna to jest egzamin językowy z niemieckiego,państwo mnie tu na kurs wysłało i właśnie jutro mam pisemny,a pojutrze ustny.A czemu się nie uczyłam?:zawstydzona/y: Hmm..bo ja wiem... no całkiem dobrze sobie radzę językowo,w sumie faktycznie powinnam powtórzyć parę rzeczy,ale nie wiem...no jakaś taka spokojna jestem :-D:-D
Czytam sobie właśnie opis własnego porodu na BB z września 2009 :-D Na końcu tam napisałam,że drugiego dziecka nie planuję,ale kto wie...Nooo,myślenie się troszkę zmieniło.:-p

Karotka Kochanie to ja trzymam mocno kciuki za Twoj jutrzejszy egzamin :) Zdolna bestia jestes :-) Poradzisz sobie i zdasz napewno ! :-) Hihi podziel sie z nami opisem porodu swojego :-D

Mamolinka, Ardianka, Emalia @ powinnam teoretycznie dostać w poniedziałek 12 listopada (wtedy by był 30dc). Bety nie robię na razie bo w tamtym miesiącu też tak było, że termin @ daaawno minął (ok 1.5 tygodnia mi się spóźniała), poszłam do Gina, ciąży nie było więc dostałam Luteinę pod język na wywołanie @ i w tym miesiącu pewnie mam powtórkę z rozrywki. :baffled:

no właśnie od 2 dni też mam taki śluz na szyjce, mleczny, gęsty i cała szyjka jest w nim, to dobrze czy źle? co to znaczy? (zielona jestem jak trawa na wiosnę, jeśli chodzi o badanie szyjki i śluz...) :sorry2:

reklama
Do góry