reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku będzie owu. i proszę mi się tu nie dąsać !!

po wczorajszej rozmowie z moim G wnoszę że chciałabym mieć takie podejście jak on, bo tak gadamy i gadamy o tych badaniach a on na to: a po co ty je wszystkie robisz i wogóle inne zachodzą nie badając sie i wszystko jest ok a ty tu wymyślasz, chodzisz i wnerwiasz się tylko a wystarczy sie poprzytulać i będzie co ma być, powiem że aż mi sie cieplutko na serduszku zrobiłam bo juz myslałam ze z nego taki kamol bez serca jest i uczuć:rofl2:

reklama
Szyjki sobie badacie :szok: to ja powiem tak - nie wiedziałabym nawet gdzie jej szukać w tej "mojej dziurze" :-D ale obmyśliłam sobie plan że dzisiaj jak M wróci z pracy to mu powiem "kochanie sprawdź mi szyjke bo nie wiem czy nisko jest czy wysoko i jakbyś jeszcze zerknął czy otwarta czy zamknięta" - może on będzie bardziej obeznany :-D

Tiluchna jak tak czytam co się z Tobą dzieje to normalnie przechodzisz to co ja kilka dni temu - dosłownie. Teraz już nic mi nie jest i w sumie sama nie wiem co to było. Myślałam że rozkręca się jakieś choróbsko a tu nic przeszło z dnia na dzień...

Adrianka normalnie rozbroilas mnie hahaha :D Ja mysle, ze moj to nawet by nie wiedzial gdzie ma tej szyjki szukac :D
Kasoku ty nie wymyslaj tylko dzialaj, owu na dniach napewno bedzie tym bardziej , ze kreska coraz bardziej intensywna :-)

Cześć wam :-) Nie pisałam,bo P.miał wczoraj urodziny i hmm trochę zabalowaliśmy :-D:-D:-D W związku z czym dzisiaj spożywam ogromną ilość płynów i tabletek na ból głowy.:sorry2:
Nawet nie mam siły opieprzać młodej o sajgon zabawkowy na podłodze...:no:
A tak w ogóle,to @ już pojechała na urlop,mam nadzieję,że wykupiła bilet tylko w jedną stronę.:-p No i rano było małe co nieco z moim P.,więc staranka dzisiaj rozpoczęte i tym razem MUSI się udać.
angela witaj kochana :* czuj się jak u siebie :-)

Witaj Karotka :* To dzialaj Kochana... A tym razem napewno @ musi poleciec na wakacje na miminum rok, a w powrocie przeszkodzi jej firma budowlana :-) Trzymam kciuki za owocne staranka ;)

Oj będę się trzymała tego wieczornego planu rączkami i nóżkami :-D

Karotka owocnych starań życzę :tak:

A ja zadzwoniłam sobie "na chwilkę" do teściowej do Polski i tak oto minęło ponad 30 min. Ale w sumie i tak szybko zakończyłyśmy nasze pogaduchy :-) bo wiecie ja mam to szczęście że moja teściowa jest jak dobra przyjaciółka ;-) Nawet jak nie mam racji to ona i tak zawsze stanie po mojej stronie ...

Adrianka fajnie jest miec dobry kontakt z tesciowa wbrew wszystkim stereotypom :-) Moja w sobote przyjezdza do nas na troszke, i mam nadzieje, ze wyjedzie z radosna nowina :-)

reklama
Do góry