reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku będzie owu. i proszę mi się tu nie dąsać !!

po wczorajszej rozmowie z moim G wnoszę że chciałabym mieć takie podejście jak on, bo tak gadamy i gadamy o tych badaniach a on na to: a po co ty je wszystkie robisz i wogóle inne zachodzą nie badając sie i wszystko jest ok a ty tu wymyślasz, chodzisz i wnerwiasz się tylko a wystarczy sie poprzytulać i będzie co ma być, powiem że aż mi sie cieplutko na serduszku zrobiłam bo juz myslałam ze z nego taki kamol bez serca jest i uczuć:rofl2:

reklama
Szyjki sobie badacie :szok: to ja powiem tak - nie wiedziałabym nawet gdzie jej szukać w tej "mojej dziurze" :-D ale obmyśliłam sobie plan że dzisiaj jak M wróci z pracy to mu powiem "kochanie sprawdź mi szyjke bo nie wiem czy nisko jest czy wysoko i jakbyś jeszcze zerknął czy otwarta czy zamknięta" - może on będzie bardziej obeznany :-D

Tiluchna jak tak czytam co się z Tobą dzieje to normalnie przechodzisz to co ja kilka dni temu - dosłownie. Teraz już nic mi nie jest i w sumie sama nie wiem co to było. Myślałam że rozkręca się jakieś choróbsko a tu nic przeszło z dnia na dzień...

Adrianka normalnie rozbroilas mnie hahaha :D Ja mysle, ze moj to nawet by nie wiedzial gdzie ma tej szyjki szukac :D
Kasoku ty nie wymyslaj tylko dzialaj, owu na dniach napewno bedzie tym bardziej , ze kreska coraz bardziej intensywna :-)

Cześć wam :-) Nie pisałam,bo P.miał wczoraj urodziny i hmm trochę zabalowaliśmy :-D:-D:-D W związku z czym dzisiaj spożywam ogromną ilość płynów i tabletek na ból głowy.:sorry2:
Nawet nie mam siły opieprzać młodej o sajgon zabawkowy na podłodze...:no:
A tak w ogóle,to @ już pojechała na urlop,mam nadzieję,że wykupiła bilet tylko w jedną stronę.:-p No i rano było małe co nieco z moim P.,więc staranka dzisiaj rozpoczęte i tym razem MUSI się udać.
angela witaj kochana :* czuj się jak u siebie :-)

Witaj Karotka :* To dzialaj Kochana... A tym razem napewno @ musi poleciec na wakacje na miminum rok, a w powrocie przeszkodzi jej firma budowlana :-) Trzymam kciuki za owocne staranka ;)

Oj będę się trzymała tego wieczornego planu rączkami i nóżkami :-D

Karotka owocnych starań życzę :tak:

A ja zadzwoniłam sobie "na chwilkę" do teściowej do Polski i tak oto minęło ponad 30 min. Ale w sumie i tak szybko zakończyłyśmy nasze pogaduchy :-) bo wiecie ja mam to szczęście że moja teściowa jest jak dobra przyjaciółka ;-) Nawet jak nie mam racji to ona i tak zawsze stanie po mojej stronie ...

Adrianka fajnie jest miec dobry kontakt z tesciowa wbrew wszystkim stereotypom :-) Moja w sobote przyjezdza do nas na troszke, i mam nadzieje, ze wyjedzie z radosna nowina :-)

reklama
Do góry