reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ale wy wariatki jesteście. Człowiek obiadu nie może zrobić, bo potem godzine się Was nadrabia :)

He he a kto sie może doczekać naszego testowania, to łapka w góre :-D Ja tez już u siebie objawów szukam. Taki zryty berecik staraczki :)

Karocia- witaj kochana. Ja już dostałam pocztówkę od twojej @ z Honolulu :) Bawi się dobrzę i nie ma zamiaru wracać :)
Monisia- witaj
[*] dla Twojego Aniołka
Mamolinka- ty moja kochana warjaciu. Wierzę w to ,że zobaczymy te nasze upragnione II

reklama
Limonka - ja na kazdego mowie mezus czy po slubie czy nie:) bo partner dziwnie brzmi, chlopak.. juz jestesmy za stare ;-)
twoj luby, twoj wybrany i masz racje najwazniejsze to byc szczesliwym :tak:

Karotka - a co to za egzamin z jezyka?? i czemu sie nie uczylas??:angry:;-)

Mamolinka - sprobuje, ale ja nie wiem czy jest sens.. porozmawiam jeszcze ze swoim co On o tym mysli.. ucieszyl sie, ze w ogole mam zamiar odwiedzic bo mi powiedzial, ze do niczego mnie nie bedzie zmuszal...

a co do objawow - ahh nic nie mow :-) ja sie juz na prawde probuje ne wkrecac a co chwila cos tam czuje ;-)
a u mnie co? nawet nie wiadomo kiedy ta owulacja byla i czy byla i tak na prawde przeciez ja dopiero w srode 8 dni temu spiralke wyjelam wiec.. kamaaaaaannnn
jakbym zaszla to cud nad wisla :-)

Tiluchna jak nie sporujesz to nie bedziesz wiedziala, a moze akurat lepiej bedzie, bo gorzej to raczej nie ...
Emalia no wiesz co tak przy ludziach mnie od wariatek, mialas nie zdradzac naszej ciii tajemnicy :D :*

Ooo,zbiorowe testowanie...To już niedługo,trzymam kciuki,ja na razie etap początkowy,czyli duuużo przytulanek.:-DWprawdzie to jeszcze nie moje dni płodne,ale któraś z was tu pisała,że najlepiej zacząć od razu jak tylko @ zniknie,tak więc spróbuję w ten sposób.:-) No i trzymam 2 łapki w górę,bo się nie mogę doczekać tego waszego testowania.;)
emalia rozbawiłaś mnie :-D W Honolulu mówisz...Noooo,to niech tam zabawi właśnie na ok.rok :-D:-D
mamolinka a żebyś wiedziała,że jutro spaghetti robię :-D kurde,taką mi ochotę zrobiłaś,ale nie mam siły,żeby teraz iść do sklepu.:-p
tiluchna to jest egzamin językowy z niemieckiego,państwo mnie tu na kurs wysłało i właśnie jutro mam pisemny,a pojutrze ustny.A czemu się nie uczyłam?:zawstydzona/y: Hmm..bo ja wiem... no całkiem dobrze sobie radzę językowo,w sumie faktycznie powinnam powtórzyć parę rzeczy,ale nie wiem...no jakaś taka spokojna jestem :-D:-D
Czytam sobie właśnie opis własnego porodu na BB z września 2009 :-D Na końcu tam napisałam,że drugiego dziecka nie planuję,ale kto wie...Nooo,myślenie się troszkę zmieniło.:-p

Karotka Kochanie to ja trzymam mocno kciuki za Twoj jutrzejszy egzamin :) Zdolna bestia jestes :-) Poradzisz sobie i zdasz napewno ! :-) Hihi podziel sie z nami opisem porodu swojego :-D

Mamolinka, Ardianka, Emalia @ powinnam teoretycznie dostać w poniedziałek 12 listopada (wtedy by był 30dc). Bety nie robię na razie bo w tamtym miesiącu też tak było, że termin @ daaawno minął (ok 1.5 tygodnia mi się spóźniała), poszłam do Gina, ciąży nie było więc dostałam Luteinę pod język na wywołanie @ i w tym miesiącu pewnie mam powtórkę z rozrywki. :baffled:

no właśnie od 2 dni też mam taki śluz na szyjce, mleczny, gęsty i cała szyjka jest w nim, to dobrze czy źle? co to znaczy? (zielona jestem jak trawa na wiosnę, jeśli chodzi o badanie szyjki i śluz...) :sorry2:

reklama
Do góry