reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tili wygooglaj sobie to jest projektor o nazwie watch over me dream station, wyglada on komicznie jakby z trzema uszami kroliczymi, przyczepia sie go do łóżeczka i miga gra melodyjki gwiazdki wyświetla, jest 5 faz, zaciekawienie, usypianie, czuwanie i wybudzanie, rewelka.

akuku super autko, zdolniacho Ty.

Tili super fotki, ale masz fajna fryzurke, a dzidiz usmiechnieta, superancko.

Boze dziewczyny padam na ryj, az mi się w glowie kreci, małemu Limonka kupila przypinany do lozeczka usypiacz, wyciszać, w każdym razie jest bombowy, gra spokojne melodyjki i w zaleznosci od ruchow malca dostosowuje meladie i miganie swiatelkami, zarabisty prezent, no nic spadam, bo padne, buzki.

promieniej nam ta tili

Hej ja na sekundke..nie odpisze bo padam na twarz.. emis spi a ja robilam f1 na tort dla m...tzn f1 bedzie stala na torcie...jutro bede konczyc a tu zdjecie jak mi wyszlo..jeszcze kilka detali... dobra zmykam buziaki.

Dziekuje ;)

Tu juz skonczony tort.

super Ci wyszedł ten tort,ekstra :-)

Ja też nico więcej nie piszę bo padnięta jestem,posprzątałam,położyłam się,przespałam chwilę,wstałam połamana hehe bolą mnie wszystkie kości w miednicy i w .... ;-) mała uciska mi całe krocze

Anabelko no wkroczylas najgorszy stan ja tak w styczniu sie czulam ,ale jeszcze trochę.

pogoda pod psem, wichura w górach grad, siedzimy u moich rodzicow.

no wieje,pada...brzydko ale podobno na kilka dni tak się pogorszyło,ale wczoraj i dzisiaj na chwilę wyszło słoneczko

kasoku mam nadzieję że jakoś mi ten czas teraz zleci,mój za tydzień wraca,potem w środę mam usg,tydzień później kolejna wizyta u lekarza,chyba by się ugadać co do ewentualnego cc lub ostatnia wizyta przed porodem,bo przy Kubie ostatnią wizytę miałam po usg w ponad 37tc
czas zleci albo będzie się ciągnął

Ostatnia edycja:
dziewczynki której odszedł czop ? jak to wygląda,musi być krew ?
od wczoraj wylatują mi gluty,jak narazie 4 glutki i nie wiem co to,kiedyś kasoku​ pisała że takie glutki mogą być od grzybka...no fakt mam go i nie wiem czy to czop czy nie,jest gęste bardzo i mętnego koloru

anabelko mi za kazdym razem odchodzil ;-) najlepiej jakbysz wpisala w google czop sluzowy albo mucus plug (najwieceij sie po angielsku) i obejrzyj :)

Kasoku - niezla ta zabawka :tak:

reklama
Do góry