reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Akuku-super formuła! Jasiu też miał tort z maminymi ozdobami :-)
Tili-pięknie wyglądacie!!!
Tili-pięknie wyglądacie!!!
Tili wygooglaj sobie to jest projektor o nazwie watch over me dream station, wyglada on komicznie jakby z trzema uszami kroliczymi, przyczepia sie go do łóżeczka i miga gra melodyjki gwiazdki wyświetla, jest 5 faz, zaciekawienie, usypianie, czuwanie i wybudzanie, rewelka.
akuku super autko, zdolniacho Ty.
akuku super autko, zdolniacho Ty.
anabelka
Tili super fotki, ale masz fajna fryzurke, a dzidiz usmiechnieta, superancko.
Boze dziewczyny padam na ryj, az mi się w glowie kreci, małemu Limonka kupila przypinany do lozeczka usypiacz, wyciszać, w każdym razie jest bombowy, gra spokojne melodyjki i w zaleznosci od ruchow malca dostosowuje meladie i miganie swiatelkami, zarabisty prezent, no nic spadam, bo padne, buzki.
promieniej nam ta tili
Hej ja na sekundke..nie odpisze bo padam na twarz.. emis spi a ja robilam f1 na tort dla m...tzn f1 bedzie stala na torcie...jutro bede konczyc a tu zdjecie jak mi wyszlo..jeszcze kilka detali... dobra zmykam buziaki.
Dziekuje
Tu juz skonczony tort.
super Ci wyszedł ten tort,ekstra :-)
Ja też nico więcej nie piszę bo padnięta jestem,posprzątałam,położyłam się,przespałam chwilę,wstałam połamana hehe bolą mnie wszystkie kości w miednicy i w .... ;-) mała uciska mi całe krocze
anabelka
no wieje,pada...brzydko ale podobno na kilka dni tak się pogorszyło,ale wczoraj i dzisiaj na chwilę wyszło słoneczko
kasoku mam nadzieję że jakoś mi ten czas teraz zleci,mój za tydzień wraca,potem w środę mam usg,tydzień później kolejna wizyta u lekarza,chyba by się ugadać co do ewentualnego cc lub ostatnia wizyta przed porodem,bo przy Kubie ostatnią wizytę miałam po usg w ponad 37tc
czas zleci albo będzie się ciągnął
kasoku mam nadzieję że jakoś mi ten czas teraz zleci,mój za tydzień wraca,potem w środę mam usg,tydzień później kolejna wizyta u lekarza,chyba by się ugadać co do ewentualnego cc lub ostatnia wizyta przed porodem,bo przy Kubie ostatnią wizytę miałam po usg w ponad 37tc
czas zleci albo będzie się ciągnął
Ostatnia edycja:
anabelka
dziewczynki której odszedł czop ? jak to wygląda,musi być krew ?
od wczoraj wylatują mi gluty,jak narazie 4 glutki i nie wiem co to,kiedyś kasoku pisała że takie glutki mogą być od grzybka...no fakt mam go i nie wiem czy to czop czy nie,jest gęste bardzo i mętnego koloru
od wczoraj wylatują mi gluty,jak narazie 4 glutki i nie wiem co to,kiedyś kasoku pisała że takie glutki mogą być od grzybka...no fakt mam go i nie wiem czy to czop czy nie,jest gęste bardzo i mętnego koloru
reklama
anabelka
pooglądałam,bleeee
moje wygląda tak,znalazłam zdjęcie bardzo zbliżone do mojego:
discharge question.....TMI&PICS warning!!! - BabyGaga
co o tym sądzisz ?
moje wygląda tak,znalazłam zdjęcie bardzo zbliżone do mojego:
discharge question.....TMI&PICS warning!!! - BabyGaga
co o tym sądzisz ?