reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku ja chce zbic ale boje sie ze lekarz nic mi nie da bo sie bedzie miescic w normie. Moze wybierz sie do gina niech cie zbada I da cos na wywolanie bo tak meczyc sie to nie warto....

reklama
sek w tym, ze ja wiem co na wywolanie wziac ta nieszczesna luteine, no i badania bede mogla zrobic jak zaczne nowy cykl, bo w okreslone dni bede musiala oddac krew na zbadanie hormonow, a rtu cyklu nowego nie ma, dzisiaj moj 28 dc, jak to 32 dc sie nie pojawi wezme luteine i k u r w a bedzie od poczatku jazda, bo wszystko zaczelo mi sie pieprzyc od wziecia w listopadzie luteiny i smierci tesciowej, ale czycby ten fakt mial taki wplyw na moje cykle????

ja tez bede badac tsh, ostatnio mialam za niski :(

jezu chryste ja chce tylko ostatni raz w ciaze zajsc i nic juz wiecej mi nie bedzie potrzeba, czy az tak duzo oczekuje????nie prosze o kase, domy, lepsza prace,czy wyjazdy na wakacje do honolulu, tylko chce zaskoczyc i miec dwojke dzieci.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,
ja się melduje, ale nie mam nawet siły nadrabiać :sorry:

coś ciężki mam ten tydzień, dużo roboty i późno jestem w domu to jeszcze jakoś na nic nie mam siły, wieczorem padam i tylko marze o spaniu. Niech ten tydzień się juz kończy :confused2:

Akuku:

i dziękuję w imieniu synka!
Nadziei sobie nie robię, bo za dużo sobie wyobrażałam wcześniej. Co ma być to będzie - choć ze strachem chodzę do łazienki żeby @ czasem nie zobaczyć :no:

Pam - właśnie niestety niektórzy lekarze lekceważą taki poziom tsh, bo niby mieści się w normie :/ Tylko, że to są ogólne normy, a dziewczyna w naszym wieku powinna mieć właśnie koło 1 i dobry endokrynolog o tym wie, ale niektórzy lekarze mogą olać :/ Życzę Ci żebyś Ty trafiła na takiego, który nie oleje

Kasoku - Współczuję, że tyle czekasz na @...zawsze krótkie cykle, a tu nie wiadomo o co chodzi...ale co Ty o jakiejś menopauzie piszesz? Przecież Ty młoda babka jesteś!:tak:

domi dzieki, no wlasnie skonczylam godzinne ryczenie i mi lepiej, nie wiem chyba moj mozg sie przegrzewa i mysle o menopauzie, maz znowu na dyzurze i ja dostaje do glowy, w kibelku jestem czesto i gdyby nie moja uleczona (uff) grzybica to bym papier toaletowy tam do srodka za kazdym razem wsadzala i sptrawdzala czy moze jakas kropelka krwi tram juz tkwi. Nic dziewczyny placz pomaga sie rozluznic, polozylam mala i dawaj chusteczki i ryczonko jak ta lala, oby juz sie cos pozytywnego wydarzylo u mnie jako ja, bo moj m sie juz zregenerowal, przytyl i moze wyniki w marcu beda oki, mala na cale szczescie zdrowa i wesola, wiec nie mam powodow do uzalania sie, tylko zostaje ja i moj zrabany srodek i ego porypane.

emalia kochanie, mi juz testy nie pomoga tylko palniecie sie w leb i danie na luz taki 100%, wiesz?:-D

zlikwidowalam juz suwaczek ze starankami, bo jak patrze na te tygodnie staran to zle na sercu mi sie robi, wole myslec, ze od lipca , a nie ze to juz 28 tygodni brrrr. Poza tym od grudnia do teraz dwa cykle poszly sie , no wiecie co...wiec odejme sobie tych pare tygodni ha, a co ! :)

matylda mnie powala coraz bardziej, wczoraj wrocilysmy z sanek, no i zdjelam dzinsy ,przez pare minut chodzilam w majtkach i matiska podchodzi do mnie dotyka mojego posladka i mowi"wiesz mamusiu jakas dziwna masz tu skore, tak jest jej wiecej w tym miejscu" biedna nie wiedziala jak nazwac cellulit, ktory niestety posiadam, a chciala byc w tym wszystkim delikatna i sie zapetlila :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem co czujesz. Ja się staram od czerwca i udało się tylko raz i to jeszcze zakończone poronieniem. ehhy życie.
A tak z innej beczki. Dzisiaj miałam głuche telefony. Najpierw cisza a potem automat, kobieta mówił "good bye" i koniec połączenia. Wtf?

Do góry