reklama
sek w tym, ze ja wiem co na wywolanie wziac ta nieszczesna luteine, no i badania bede mogla zrobic jak zaczne nowy cykl, bo w okreslone dni bede musiala oddac krew na zbadanie hormonow, a rtu cyklu nowego nie ma, dzisiaj moj 28 dc, jak to 32 dc sie nie pojawi wezme luteine i k u r w a bedzie od poczatku jazda, bo wszystko zaczelo mi sie pieprzyc od wziecia w listopadzie luteiny i smierci tesciowej, ale czycby ten fakt mial taki wplyw na moje cykle????
ja tez bede badac tsh, ostatnio mialam za niski
jezu chryste ja chce tylko ostatni raz w ciaze zajsc i nic juz wiecej mi nie bedzie potrzeba, czy az tak duzo oczekuje????nie prosze o kase, domy, lepsza prace,czy wyjazdy na wakacje do honolulu, tylko chce zaskoczyc i miec dwojke dzieci.
ja tez bede badac tsh, ostatnio mialam za niski
jezu chryste ja chce tylko ostatni raz w ciaze zajsc i nic juz wiecej mi nie bedzie potrzeba, czy az tak duzo oczekuje????nie prosze o kase, domy, lepsza prace,czy wyjazdy na wakacje do honolulu, tylko chce zaskoczyc i miec dwojke dzieci.
Ostatnia edycja:
-Lorelain-
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
ja się melduje, ale nie mam nawet siły nadrabiać
coś ciężki mam ten tydzień, dużo roboty i późno jestem w domu to jeszcze jakoś na nic nie mam siły, wieczorem padam i tylko marze o spaniu. Niech ten tydzień się juz kończy
ja się melduje, ale nie mam nawet siły nadrabiać

coś ciężki mam ten tydzień, dużo roboty i późno jestem w domu to jeszcze jakoś na nic nie mam siły, wieczorem padam i tylko marze o spaniu. Niech ten tydzień się juz kończy

emalia82
Lori- jak się miewasz. Dobrze się czujesz? Kiedy wizytujesz?
Spokey- najlepszego dla synka
Nie tylko ty się boisz wstawać do kibelka,. Ja zuważyłam ,że chyba mocniej się wycieram po siusiu
Tili- Edzia- Akuku- halo?
Spokey- najlepszego dla synka
Nie tylko ty się boisz wstawać do kibelka,. Ja zuważyłam ,że chyba mocniej się wycieram po siusiu
Tili- Edzia- Akuku- halo?
Pam - właśnie niestety niektórzy lekarze lekceważą taki poziom tsh, bo niby mieści się w normie :/ Tylko, że to są ogólne normy, a dziewczyna w naszym wieku powinna mieć właśnie koło 1 i dobry endokrynolog o tym wie, ale niektórzy lekarze mogą olać :/ Życzę Ci żebyś Ty trafiła na takiego, który nie oleje
Kasoku - Współczuję, że tyle czekasz na @...zawsze krótkie cykle, a tu nie wiadomo o co chodzi...ale co Ty o jakiejś menopauzie piszesz? Przecież Ty młoda babka jesteś!
Kasoku - Współczuję, że tyle czekasz na @...zawsze krótkie cykle, a tu nie wiadomo o co chodzi...ale co Ty o jakiejś menopauzie piszesz? Przecież Ty młoda babka jesteś!

domi dzieki, no wlasnie skonczylam godzinne ryczenie i mi lepiej, nie wiem chyba moj mozg sie przegrzewa i mysle o menopauzie, maz znowu na dyzurze i ja dostaje do glowy, w kibelku jestem czesto i gdyby nie moja uleczona (uff) grzybica to bym papier toaletowy tam do srodka za kazdym razem wsadzala i sptrawdzala czy moze jakas kropelka krwi tram juz tkwi. Nic dziewczyny placz pomaga sie rozluznic, polozylam mala i dawaj chusteczki i ryczonko jak ta lala, oby juz sie cos pozytywnego wydarzylo u mnie jako ja, bo moj m sie juz zregenerowal, przytyl i moze wyniki w marcu beda oki, mala na cale szczescie zdrowa i wesola, wiec nie mam powodow do uzalania sie, tylko zostaje ja i moj zrabany srodek i ego porypane.
emalia82
Kasoczku- nie płacz kochanie.Może powtórz test jeszcze. Szkoda kochana Twoich nerwów.
emalia kochanie, mi juz testy nie pomoga tylko palniecie sie w leb i danie na luz taki 100%, wiesz?
zlikwidowalam juz suwaczek ze starankami, bo jak patrze na te tygodnie staran to zle na sercu mi sie robi, wole myslec, ze od lipca , a nie ze to juz 28 tygodni brrrr. Poza tym od grudnia do teraz dwa cykle poszly sie , no wiecie co...wiec odejme sobie tych pare tygodni ha, a co !
matylda mnie powala coraz bardziej, wczoraj wrocilysmy z sanek, no i zdjelam dzinsy ,przez pare minut chodzilam w majtkach i matiska podchodzi do mnie dotyka mojego posladka i mowi"wiesz mamusiu jakas dziwna masz tu skore, tak jest jej wiecej w tym miejscu" biedna nie wiedziala jak nazwac cellulit, ktory niestety posiadam, a chciala byc w tym wszystkim delikatna i sie zapetlila

zlikwidowalam juz suwaczek ze starankami, bo jak patrze na te tygodnie staran to zle na sercu mi sie robi, wole myslec, ze od lipca , a nie ze to juz 28 tygodni brrrr. Poza tym od grudnia do teraz dwa cykle poszly sie , no wiecie co...wiec odejme sobie tych pare tygodni ha, a co !
matylda mnie powala coraz bardziej, wczoraj wrocilysmy z sanek, no i zdjelam dzinsy ,przez pare minut chodzilam w majtkach i matiska podchodzi do mnie dotyka mojego posladka i mowi"wiesz mamusiu jakas dziwna masz tu skore, tak jest jej wiecej w tym miejscu" biedna nie wiedziala jak nazwac cellulit, ktory niestety posiadam, a chciala byc w tym wszystkim delikatna i sie zapetlila

Ostatnia edycja:
reklama
emalia82
Wiem co czujesz. Ja się staram od czerwca i udało się tylko raz i to jeszcze zakończone poronieniem. ehhy życie.
A tak z innej beczki. Dzisiaj miałam głuche telefony. Najpierw cisza a potem automat, kobieta mówił "good bye" i koniec połączenia. Wtf?
A tak z innej beczki. Dzisiaj miałam głuche telefony. Najpierw cisza a potem automat, kobieta mówił "good bye" i koniec połączenia. Wtf?