reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kasoku no dzieci sa szczere :-) mi kiedys Alex piwiedzial ze mam duzy brzuch haha... Fakt :-)

Emalia no ja staram sie od.ponad roku I ani jednej udanej proby... mam nadzieje ze ten bedzie owocny I dla mnie I dla Cibie I dla kazdej z nas :-)

Zrobilam dzis test owu negatywny z czego sie bardzo ciesze bo jutro dopiero.czwartek :-)
Jezuniu dziewczyny ja caly dzien chodze zaspana a wieczorem zasnac nie moge :-( tesknie :-(

Ogladala ktoras z was serial magda.m?? Lata temu ale super serial dla mnie hehe... Wlasnie teraz ogladam bo mam na plycie :-)

Milych snow.

Ja niedawno wrocilam że szkoly,zjadlam i zaglądam do was.

Emalia i jak tam,denerwujesz sie przed testowaniem ?

Zamowilam sobie termometr i bede mierzyć tempke ale nie na dole tylko w ustach :-p ma dojść 20-21 ,to bedzie moj pierwszy cykl z mierzeniem temp. Jestem ciekawa jakie bede miała wykresy .

Ja niedawno wrocilam że szkoly,zjadlam i zaglądam do was.

Emalia i jak tam,denerwujesz sie przed testowaniem ?

Zamowilam sobie termometr i bede mierzyć tempke ale nie na dole tylko w ustach :-p ma dojść 20-21 ,to bedzie moj pierwszy cykl z mierzeniem temp. Jestem ciekawa jakie bede miała wykresy .

Edytka a czemu nie na dole ?? Tak pytam tylko :-) bo podobno najlepiej na dole :-)

Jezu nie zasne dzis

Akuku jakos nie mam przekonania do mierzenia na dole,wiem że jest lepiej ale ponoć w ustach te dobrze :-p
Zrobilam sobie wykresik ,teraz musze Czekam na thermometer ,kupilam sobie taki z dwoma miejscami po przecinku,bo ponoc jest dokladniejszy :-)

Edyta ja mam tez z dwoma miejscami po przecinku :-)
A mierze na dole, bo w buzi moze byc rozna temperatura w zaleznosci czy trzymasz pod jezykiem na itd. No I jak sie poruszy to tez moze zle wskazac... A na dole szczeze powiem przyzwyczilam sie :-) nawet nie czuc zadnego dyskomfortu heh. Ale pewnie ybierz dla siebie najwygodniejsza opcje :-) :-)
Dobra zgasilam magde m. I ide spac bo znowu zanim usne to minie ... Ehh

Dobranoc.

Czesc dziewczyny
Ja spac nie moge, przejmuje sie ta operacja strasznie, wczoraj nawet mi sie snilo ze nie mogli naprawic to mi stope ucieli :-( nerwowo zejde zanim nawet date zabiegu dostane...

Kasoku nie placz....wiem dobrze powiedziec...ale musi byc dobrze...

akuku wiem cos o tym, moj m mial dyzur w sobote potem w poniedzialek i dzisiaj, wiec co drugi dzien jestem sama i jakos mi dziwnie, tez nie umiem spac, chociaz powinnam sie przyzwyczaic, bo przed specjalizacja pracowal i dyzurowal czesciej, czasami w tygodniu 4 dni z rzedu go nie bylo, a ja bylam z malutka matyska, masakra. pamietam,ze jak jeszcze corci nie bylo na swiecie i bylismy przed remontem domu, to zarowno moj m jak i ja zapieprzalismy jak glupi w pracy i widywalismy sie np w weekend, bo ja wracalam o 19 do domu, a moj m np szedl na 18 do pracy na nocke na ostry. Nic fajnego, teraz ja zluzowalam i nie pedze jak dzika za kariera, wiec moj m musi dyzurowac zeby zarobic na ewentualne drugie. dobranoc

pamusiu, nie boj sie nie utna ci nogi, jak trzeba to trzeba zrobia co trzeba i bedzie ok, a przeciez wiesz, ze stresy podwyzszaja tsh i prolaktyne, trzymam kcuki i bedzie z ta noga dobrze i nie tylko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry