reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola - ja wlasnie patrzylam na Twoj wykres :tak:
w sumie wychodzi, ze jestes 14 dni po owulacji..to jutro tescik???:-D:-D:-D

Akuku - Twoje chlopaki mega rozne sa od siebie, Viki od samego poczatku slodziak jakich malo a Alex zawsze powaga :-)

a przytulanki codziennie przez 5 ostatnich dni:-p

ja nie wiem, zaluje, ze nie mierzylam tej temperatury caly czas
teraz taka urwana jest i w sumie nie wiadomo czy poszla w dol czy w sumie w gore:sorry2:

Lori - brawo dla synka i dla Ciebie,
kurcze jeszcze 2 dni i moze beda dwie nowe ciezaroweczki:-D:-D:-D:-D:-D

Smerfiku - boze.. to jest na prawde przerazajace:-(

Anabelko - dobrze, ze kolejna ciaza byla donoszona do konca
a powiedz nie boisz sie teraz?

reklama
Witam dziewczyny, przede wszytskim Smerfiku tulam tulam i jeszcze raz tulam,

anabelka moja Mati jest dorodna, tzn nie chudzielec i nie pulchniaczek, wiec sama juz nie wiem,alergikiem tez nie jest,
pam mam pomysl wlej jeszcze na te testy troche % moze trzy krechy sie pojawia :-D:-D:-D:-D:-D
lori mnie tez cos muli od rana, a jak tak wymiotowac nie lubie, jezu koszmar, to juz wole jak dolem leci serio,

a u mnie kila cyklowa, tak mi sie popier do lil cykl, ze masakra, wyobrazcie sobie, ze w pierwszym cyklu po lutce nie mialam owulacji, potem szybki skapy okres polaczoony ze sluzem plodnym bylam zdziwiona lae nic, teraz mam 14 dc i zaraz @ dostane tak mnie tam wszystko boli, przeczytalam, ze ten skapy okres ze sluzem to wlasnie mogla byc owulacja z krwia, jezu chruste wiecej nie wezme zadnych hormonow, roz pierd ducha na maxa.

ja wcześniak jestem i to konkretny, urodziłam się w 6 miesiącu z wagą 900 g i wg wszystkich lekarzy powinnam nie żyć, a ja im wała pokazałam, hehe i proszę, żyję i mam się dobrze!

no może siknę jutro :)

kasoku - a od kiedy do kiedy brałaś luteine? no i właściwie nie wiadomo czy miałaś owu czy nie bo takie obserwacje zewnętrzne mogą być złudne.

Nasic komentarze odblokowane

Kasoku kurcze nie fajnie z tymi horminami :/:/

Tilli dziki, Alex jest takim typem troche samotnika, tzn nie patrzy na to kto I co... Taki jak ja :-) nie robi tego co.ktos chce tylko sam:-) hehe. I mama dzis mi mowi ze moze dla tego ja taka za Alexem (wg niej- bo nie pozwalam na niego krzyknac itd) choc ja hwazam zd traktuje obydwojga tak samo.
w kazdym razie Viki slodziak po pierwzzym roku zycia wczesnjej... Dziecko nie do ogarniecka I nie iwem ja mi sie udalo... 10 minut snu ciagiem w nocy to max.
Wycie non stop... Poprostu mamin cycus hehe...
tyle ze Vikiego bylo mi latwiej odstawic niz Vikiego. No I wlasnie sie zasyanawiam ze sama sie pcham do nie przespanych nocek. Hehee

Lori na peeno Cie dobilo co ten gin piwiedzial... I wlasnie to mnie wkurza... Ogolnie pijaki maja dobrze... Dostaja wszystko od panstwa.. Miszkanie... Oplatca.. Dadza jakies talony j jeszcze na dzieci... no I wlasnie dzieci ktorych wcale nie chca I nie doceniaja....

Sory ze pisze jedno pod drugim ale z tel I nie moge czytac I pisac jednoczesnie

Akuku - a to ja mam z młodym odwrotnie :-D .... dziadkowie zabwsze Matiego utula a ja im karze dawać mu kary bo potem jest rozpieszczony i wychodzę zawsze na tą złą :-p

leżałam sobie w wannie i coś czułam że brzuch pobolewa lekko na @, coś czarno to widzę, pewnie sie rozkręci i tyle z tego było :dry:

doła złapałam i uciekam już spać

Akuku - trzymam kciuki żeby jutro tempka poszła ładnie do góry a Ty trzymaj za mnie :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Karola ja tez na swoich garach zaczynalam hehe najpierw proste rzeczy, ale ja Ci piwiem ze ja uwielbiam gotowac I uwilbiam wymyslac, lubie sie bawic w jakkes faszerowanie przekladanie... Jakies pomidory nadziewane czy papryki... Ciasta sernikj to juz nawet jagodiwe, truskawkowe, orzechowe, chalwowe...makowce sama robie lacznie z mkeleniem maku zawijaniem...
Przerozne rzeczy gotuje I co najwazniejsze lubie to... Tylko wlasnie robie jak mam czas I ochote.
a zaczelam w sumie jak Alex sie urodzil bo on byl tak grzeczny calymi dniami spal ze ja nie wiedzialam co mam z czasem robic...
Jejku w toalecie siedze I mi nigi zdretwialy haha

A I jeszce torty w krztaltach ciuchci, auta, strazy pozarnej, misia, pupy w stringach hehe, I takie normalne rowniez. Jakies zamowienia??

Gdyby nie moje biodra to bym poszla do kuchni pracowac.

Ostatnia edycja:
lori ja zawsze bardzo zle znosilam antykoncepcje i roznego rodzaju hormony, pamietam jak bylam nastka i gin chcial mi cos tam unormowac skonczylo sie odwrotnie od zamierzonego celu i gin wywalil oczy, ze to niemozliwe przy takiej dawce, ale ja sie czulam podle na maxa, jezeli chodzi o lutke to bralam ja od 16 do 25 dc z tym, ze juz w 19 dc dostalam plamienia a okres w 23 dc, nastepny cykl wygladal tak jak pisalam , a ten cykl juz sama nie wiem jaki dlugi bedzie, zobaczymy moze jak nie bede ingerowac wszystko sie unormuje, zrobie badania hormonalne w unormowanym cyklu i zobacze czy rzeczywiscie jest powod do ladowania we mnie lutek srutek czu butek...to jest tak jak gin dla swietego spokoju mowi co mam brac, a pewnie te plamienia przed @ to wynik miesniaka...hm...teraz wydygana na maxa jestem, bo dalej zalezy mi na dzidzi i juz kompletnie nie wiem kiedy mam sie starac i czy w ogole jeszcze bedzie owulacja u mnie, bleeee:confused::baffled::no:

reklama
lori tempki nie mierze, ale jak jest sucho non stop i jajniki nie bola i testy owu negatywne na maxa, to chyba owulki nie ma, ale w zeszlym cyklu zrobilam na dzien przed przyspieszona @ test i az krzyczal taka mialam wyrazna ta kreske, wiec wtedy zdlupialam, a teraz juz sie domyslam ,ze mogla to byc owulacja popieprzona. Widocznie tak sobie ta lutka doladowalam progesteronu, ze owulke zatrzymal, no kurde nie wiem i juz chyba nie chce wiedziec...wiem tyle, ze jak mam owulacje to mnie jajnik napieprza i seksic mi sie chce, martwie sie, bo juz od dluzszego czasu prawy jajnik w czasie jajeczkowania nie boli tak jak kiedys kiedy zachodzilam z Matylda w ciaze, czyzby jego zywotnosc sie zmniejszyla????boze za duzo analizuje i sie nakrecam.

Do góry