reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

w sumie testów mam sporo to mogę siknąć dla sportu :)

tak sobie teraz myśle, że może będę miała tak jak moja mama, moja mama długo nie wiedziała, że jest w ciąży, mówi, że długi czas miała okres (pewnie to jakieś plamienia były) i nie wiedziała, że jest w ciąży. Ba nawet sobie sukienki ciążowej nie zdążyła uszyć bo miała ją szyć po Bożym Narodzeniu bo termin porodu miała na marzec, a ja jej psikusa zrobiłam i urodziłam się 21 grudnia :) do tej pory w żartach mi wymawia, że materiał sobie kupiła i przez ten mój pośpiech nie zdążyła sobie uszyć sukienki, hehe

reklama
nadrobie wieczorkiem jak juz bede w lozeczku
chyba dzisiaj mialam owu.. tak mi sie wydaje:confused: zobaczymy jutro
ale sluz plodny sie skonczyl
jeszcze rano mialam.. a teraz patrze kleisty i metny i bardzo mnie bolalo mnie podbrzusze caly dzien
mysle, ze juro powinno sie wyjasnic to i owo:tak:

Emalia ja mam az 170 owu I 80 ciazowych hahahaha normalnie sklep:-)

Karola no ladnie w gore idzie wiec kochana ja bym jutri testowala:-)

Lori a Ty mialas dzis testowac :-) rozmyslilas sie ??
moze takke szybkke objawy masz ??
Ja Ci piwiem ze z Vikim juz przed zrobieniem test sie zle czulam... Jesc moglam tylko bulki z dzemem, nke wymiotowalam ale mnie mulilo...
Powiedz mi co myslisz o mojej tempce?? mam jescze jakies szanse ??
tez sie dzis zle czuje o 17 zjadlam puerwzyz posilek I jeszvze mniej niz zwykle o polowe mniej... Ale za to nie moglam sie opanowac zebyzjesc cos slodkiego hehe.

Cos mialam jeszcze pisac

Ja nie rozumiem dla czego niektore kobiety musza cierpiec I tracic swoje malenstwa, a inne majabco roj to prorok... Albo nacpane zachlane ehhh
Jeszcze jestem wstanie zrozumiec jak.jest pkronienie bo chore dziecko, ciaza biichemiczna... Ale jak jest zdrowe dziecko I umiera na koniec ciazy :-( mam kolezanke ktora tak miala...

Moj Alex dzis karmil Victorka obiade. Normalnie obydwoje sami jedza ale Viki domnie mamo kamiš mnie?? A ja ze nie a Alex ja Cie pokarmie hehe. Wszystko zjadl.
Viki tak smiesznie mowie jeszcze np. Ja chce jepaç kjatki czyli ja chce podlewac kwiatki ... Albo ja chce ****c oznacza ja chce spiewac haha...
A. Dzis pies szczekal I wola: mamk slysialem glos pieska :-)
On malutki jest na swoj wiek, taki pocieszny. Wyglada na poltoraroczne max 2 letnie dziecko a bedzie mial 3 w lutym.

Karola a Ty wczesniak jestes czy zle byl termin wyliczony?? Ja jestem wczesniak...

nadrobie wieczorkiem jak juz bede w lozeczku
chyba dzisiaj mialam owu.. tak mi sie wydaje:confused: zobaczymy jutro
ale sluz plodny sie skonczyl
jeszcze rano mialam.. a teraz patrze kleisty i metny i bardzo mnie bolalo mnie podbrzusze caly dzien
mysle, ze juro powinno sie wyjasnic to i owo:tak:

A staranka kiedy byly??
Hmm moze I dzis owu...
Ja trzymam kciuki za dwie kreski mimo wszystko :-)

Akuku - ja pamietam jak mnie jeden z ginów dobił po ostatnim poronieniu. Poszłam do niego po receptę na różne badania żeby zrobić na NFZ co się da a on do mnie "Pani ja wypisze co chcesz, ale nawet nie chcesz wiedzieć jakie brudne kobiety do mnie przychodzą, bakterii to pewnie cała masa a zdrowe dzieci rodzą" ... no to mnie pocieszył, ja o siebie dbam, badania robię często. Kontroluje co się da i ciul, a taka chleje, jara, nie myje sie i wszystko jest dobrze. Gdzie tu sprawiedliwość.

zobacze jaka bedzie jutro tempka, jak pójdzie do góry to zrobie pierwszy test po jutrze, czyli w 10 dniu po owu więc i tak szybko. Dzisiaj moja tempka taka sobie, myslalam że będzie o jeden stopien wyżej.
Tez jestem ciekawa co u ciebie jutro wyjdzie, puki co grunt że nie spada :tak: zrób sobie pod wykresem dodawanie komentarzy bo dzisiaj z pracy chciałam Ci coś napisać a się nie da :-p

gdyby to byly pierwsze objawy to te mulenia byłyby delikatne, a mi jest mega mega mega mega niedobrze :baffled:

ja tez sie urodziłam pod koniec grudnia i tez za wczesnie...mama sie poślizgneła jak wychodziła z autobusu i sie urodziłam ... smieje się że skutki pozostały do dzisiaj :-D:-D:-D

aha melduje że moje dziecko dzisiaj zrobiło zadania juupi. Prosze trzymać kciuki za moją konsekwencje !

zrobił 3 dosyć długie ćwiczenia i dwie strony rysowania ślaczków :) ... ale dzisiaj juz sie nie obyło bez protestów.

Ostatnia edycja:
Lori ja urodzilam sie 11 wrzesnia hehe 2 miesiace przed terminem.
Nie wiadomo czemu tak szybko wyskoczylam
A widzisz ja myslalam ze nikt mnie nie lubi I dla tego komentarzy brak :p hahaha
A ja sie nie kapnelam ze zablokowane mialam haha...

reklama
Do góry