reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

smerfiku przykro mi :-( ja na Twoim miejscu odrazu bym przystąpiła do dalszych starań,póki organizm jest nastawiony na ciąże-tak mi powiedziała kiedyś moja ginekolog,miałam wtedy łyżeczkowanie,ale nie wyskrobali mi w macicy do zera wszystkiego,po krwawieniu po zabiegu bo dopiero wtedy mój organizm zareagował na stratę znowu obserwowałam temperaturę i udało się,ale miałam na wszelki wypadek podtrzymywaną lekami i wszystko było dobrze.

Nie wiem jak teraz będzie,ale mam nadzieję że się uda,ale i tak będę namawiać moją ginekolog na podtrzymywanie duphastonem jak ostatnio.
Póki co mam sucho :-)

reklama
jejku dziewczyny na prawde was podziwiam...tzn tyle przeszlyscie, wiele z Was poronilo:-( dzielne jestescie

chyba powinnam sie uwazac za szczesciare:zawstydzona/y:

Lori ja tez uwazam ze nie warto dzieci przekuptwac. Ogilnie ja moim maluchom malos slodkiegi daje oni wila owoce hehe.
Co do gierol to moj tez uwielbia grzybobranie chinczyka.
Ale lubi tez kierki teraz juz mu super wychodzi :-)

Tilli my tez mamy leap froga hehe ale Alex juz woli komputer I moj telefon wiec kupie zwyklego tableta

z mama w karty gram... Hehe

Ostatnia edycja:
Lori moge prosic o porade? Od tygodnia tak rekreacyjnie I zeby sie wprawic mieze tempke. I bylo tak
36.7
36.9
37.9
37.5
37.4
37.8
I dzis 37.8
gdybym miala normlanie @ to dzis bylby 18dzien cyklu a cykle mam 28-29 dni

Myslisz ze implant mugl to spowodowac??

Ostatnia edycja:
Smerfiku kochany tak bardzo wspolczuje, tulam mocno i jestem duchem przy Tobie. cmok.

witajcie dziewczyny jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym roku, jezeli chodzi o moje cykle, to tak jak juz wspomnialam dwa ostatnie mam pokrecone na maxa i na 99% bezowulacyjne, wywnioskowalam to skapa miesiaczka i brakiem sluzu tzw ciagnacego. Siedze polamana w domu chyba korzonki i ogolnie musze zbadac Matyske, bo ma straszne sonce pod oczami a w przedszkolu robaki sa, czyli moze bidulek zarobaczona jest hmmm:crazy:

reklama
Do góry