hej dziewczyny
pandorka ja juz mowilam ze testujemy razem :-)- to narazie w tym terminie jest nas tylko dwie
, moze jeszcze ktos sie doczepi z czasem haha, ty za to masz wczesniej owu bo mi raczej wypada 1-3 grudzien sama nie wiem dokladnie
kasoku- trzymaj sie kochana! nie daj sie trzeba krotko z takimi *****mi- normalnie ja to tez dostaje bialej goraczki jak widze takie mendy za biurkiem ;/, no i teraz to juz musi byc tylko lepiej moja droga! <przytulam>
tulichna- no pewnie ze jest nadzieja jeszcze moglas sie wstrzelic
, no to gdzies za 14 dni mozna powiedziec ze powinnas wiedziec co i jak
), a z PMS no zadrza sie co zrobisz - to dzieci teraz beda wiedziec zeby mamy nie denerwowac ale zaloze sie ze z przyjemnoscia usadza cie na- time out - na ten stolek - hahah
sloneczko - no to duzo sie moze dziac tego 6-ego u Ciebie - trzymam kciukasy !!
)!!
missiiss- ja moja droga mam fajnego lekarza:-), chcial mi dac 2x zwolnienie na miesiac- ja od razu do niego ze ja wole 1x na dwa miechy
- po co mam sie rozdrabniac- mowilam mu ze do tej pracy nie chce wracac juz -a mam zwolnienie na plecy- zalatwilam sobie wizyte u kregarza -drogo
ale trudno i wlasnie musze sie zapisac moze cos mi doradzi- ale do tej pracy dzwigac dzieciaki i tak juz nie mam zamiaru wracac bo cie jeszcze tam wykorzystuja na noszenie mebli itd
to nie dla mnie - doktorek mi powiedzial ze jestem za chuda i za wysoka na takie cos, a ja niemam zamiaru sie 'zabijac' dla pracy, i tak im wlasnie uprzejmie powiedzialam w pracy
- poszukam sobie cos wedle mojego wyksztalcenia - tylko u mnie takie jaja teraz ze jestem na chorobowym a zwolnic mnie nie chca ;/;/, a bylo by lepiej gdyby juz to zrobilii... cholery jedne... hehe, wiec jak cos zapraszam do mnie do mojego lekarza - hahahahhahahah
ariena87 - duzo wypoczywaj, ale tez jak masz moze luteine w domu to pobierz w razie w jesli mozesz byc w ciazy, bo to i tak nie zaszkodzi , ja to bym do lekarza juz biegla - a ty bylas u lekarza tak? a robilas sobie test? i milas II krechy ? jak bys mogla przypomniec bo juz nie kojarze
a dziewczyny z luteina to nie pamietam niestety ale raczej dlugo nie powinnyscie czekac na @ po lutce.
witam nowe staraczki!