reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej kochane wy moje :-) Co tam słychać?Podczytuję was,ale nie pisałam ostatnio,bo nie bardzo miałam wenę.:no: Zresztą nie było o czym. W tym cyklu miało być tak pięknie,a wyszło na to,że przytulanki były w pierwszy dzień płodny i w dzień,a właściwie w nocy,owulki. Z drugiej strony,staram się nie przejmować,bo czytam,że te,co sobie odpuściły często właśnie są w ciąży.:-D:-D A w ogóle,to mi się śniło dzisiaj,że w ciąży jestem,ale...z bliźniakami:szok: łooo to byłby sajgon.
kasoku bardzo mi przykro :( ściskam mocno i całuję.
Jeśli chodzi o testowanie,to ja już pisałam,chciałabym razem z wami jakoś ok 4-6 grudnia,ale nie chcę znów się rozczarować,więc będę tradycyjnie czekać na @,a raczej na jej brak.:-p

reklama
Kasoku trzymaj się kochana!!!

ostatnio dostałam @ w 6 dniu brania Luteiny. Dziś mija 1 dzień od ostawienia Luteiny i @ nie ma,

w ciągu ilu dni po odstawieniu Luteiny powinna przyjść @?

tiluchna dobrze,że nie jestem sama w takim razie :-p Planowo @ ma być 7.12(albo 6? zaraz sprawdzę :-D).Wprawdzie w tym cyklu wyjątkowo @ mi się spóźniła o tydzień,ale dziewczyny tu pisały,że powinnam liczyć normalnie,że ten cykl miał 28 dni,jak zawsze,tylko po prostu zaczął się tydzień później.:-) Bożeee...jak mnie to wkurza,takie czekanie,testowanie itp.Grrrr.A obiecywałam sobie,że odpuszczę.:-p

Karola - ja nie pomoge :no: nigdy luteiny nie bralam

Karotka :tak: czuje sie tak samo :zawstydzona/y: niby powinnam dac na luz, przeciez jakby moglo sie udac.. ale jednak juz sie nie moge doczekac dnia testowania :sorry:

no to ja juz czuje ze bede testowac od 4 grudnia codziennie do czasu kiedy to @ sie pojawi :tak::-D

marwti mnie tylko dlugosc moich cykli.. jezeli kazdy bedzie po 50 dni..:( szansa na zajscie w ciagu roku z 12 zmniejszy sie do 5...:-(

dziewczyny witajcie:-D
niestety 4-6 to dla mnie za wcześnie:sorry2: muszę czekać na 12-14 więc nie przyłączę się do testowania:-(
u mnie owulka prawdopodobnie jutro lub w środę- dowiem się jutro bo idę do gina dowiedzieć się czy możemy się starać, chociaż już zaczęliśmy więc i tak po ptokach:-D w każdym bądź razie trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok:tak:

hello

karola
ja nie wiem i chetnie tez sie dowiem. ja odlozylam swoja po 11 dniach i nadal nie mam @:szok: :-D:eek:. gin powiedzial ze napewno bedzie a tu o sie pomylil ;-)

powiem wam że pije od 3 dni len rano i widze mega roznice w śluzie przynajmniej suszy nie ma :) ide poczytac cos o diecie w fazach kobiecych moze mi to tez pomoze bo ostatnio w lozku w nocy tylko chrupki chipsy i film na ktorym max 15 min i chrapałam ze zmęczenia :-D

miciurka
kurcze jak ty to robisz ze masz zwolnienie?? cały czas :szok::confused: jak ja bym poszla na zwolnienie to moj sie strasznie by wkurzyl bo by salon musieli zamknąć bo nie mialby kto robic. jak zajde w ciąże o czym mój mąż już coś zaczyna mówić ze jak bedziesz w ciąży to ty będziesz robila to i to, a jak będziesz w ciąży to ciekawe czy bedziesz taka dobra dla mnie czy znów jędza... :-) więc już sobie analizuje to dobry znak i mysle ze go przekonam przez te 5 dni ;-)
ja sie dziwie ze wytrzymalam 3 miesiące już....

Ostatnia edycja:
reklama
Pandora - o tak mocno trzymam, o tak &&&&&&&&&&&&&&&&& !!! :-):-D:tak:
a co do starania sie.. a kochajcie sie jak chcecie!!! tak chyba najlepiej
a nie co do wyznaczonego terminu ;-)

Missiiss - caly czas nie masz@ ???? co do twojego M - uuu chyba ktos sie dal przekonac lalalala :D:D:D:D

Do góry