reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej kochane wy moje :-) Co tam słychać?Podczytuję was,ale nie pisałam ostatnio,bo nie bardzo miałam wenę.:no: Zresztą nie było o czym. W tym cyklu miało być tak pięknie,a wyszło na to,że przytulanki były w pierwszy dzień płodny i w dzień,a właściwie w nocy,owulki. Z drugiej strony,staram się nie przejmować,bo czytam,że te,co sobie odpuściły często właśnie są w ciąży.:-D:-D A w ogóle,to mi się śniło dzisiaj,że w ciąży jestem,ale...z bliźniakami:szok: łooo to byłby sajgon.
kasoku bardzo mi przykro :( ściskam mocno i całuję.
Jeśli chodzi o testowanie,to ja już pisałam,chciałabym razem z wami jakoś ok 4-6 grudnia,ale nie chcę znów się rozczarować,więc będę tradycyjnie czekać na @,a raczej na jej brak.:-p

reklama
Kasoku trzymaj się kochana!!!

ostatnio dostałam @ w 6 dniu brania Luteiny. Dziś mija 1 dzień od ostawienia Luteiny i @ nie ma,

w ciągu ilu dni po odstawieniu Luteiny powinna przyjść @?

tiluchna dobrze,że nie jestem sama w takim razie :-p Planowo @ ma być 7.12(albo 6? zaraz sprawdzę :-D).Wprawdzie w tym cyklu wyjątkowo @ mi się spóźniła o tydzień,ale dziewczyny tu pisały,że powinnam liczyć normalnie,że ten cykl miał 28 dni,jak zawsze,tylko po prostu zaczął się tydzień później.:-) Bożeee...jak mnie to wkurza,takie czekanie,testowanie itp.Grrrr.A obiecywałam sobie,że odpuszczę.:-p

Karola - ja nie pomoge :no: nigdy luteiny nie bralam

Karotka :tak: czuje sie tak samo :zawstydzona/y: niby powinnam dac na luz, przeciez jakby moglo sie udac.. ale jednak juz sie nie moge doczekac dnia testowania :sorry:

no to ja juz czuje ze bede testowac od 4 grudnia codziennie do czasu kiedy to @ sie pojawi :tak::-D

marwti mnie tylko dlugosc moich cykli.. jezeli kazdy bedzie po 50 dni..:( szansa na zajscie w ciagu roku z 12 zmniejszy sie do 5...:-(

dziewczyny witajcie:-D
niestety 4-6 to dla mnie za wcześnie:sorry2: muszę czekać na 12-14 więc nie przyłączę się do testowania:-(
u mnie owulka prawdopodobnie jutro lub w środę- dowiem się jutro bo idę do gina dowiedzieć się czy możemy się starać, chociaż już zaczęliśmy więc i tak po ptokach:-D w każdym bądź razie trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok:tak:

hello

karola
ja nie wiem i chetnie tez sie dowiem. ja odlozylam swoja po 11 dniach i nadal nie mam @:szok: :-D:eek:. gin powiedzial ze napewno bedzie a tu o sie pomylil ;-)

powiem wam że pije od 3 dni len rano i widze mega roznice w śluzie przynajmniej suszy nie ma :) ide poczytac cos o diecie w fazach kobiecych moze mi to tez pomoze bo ostatnio w lozku w nocy tylko chrupki chipsy i film na ktorym max 15 min i chrapałam ze zmęczenia :-D

miciurka
kurcze jak ty to robisz ze masz zwolnienie?? cały czas :szok::confused: jak ja bym poszla na zwolnienie to moj sie strasznie by wkurzyl bo by salon musieli zamknąć bo nie mialby kto robic. jak zajde w ciąże o czym mój mąż już coś zaczyna mówić ze jak bedziesz w ciąży to ty będziesz robila to i to, a jak będziesz w ciąży to ciekawe czy bedziesz taka dobra dla mnie czy znów jędza... :-) więc już sobie analizuje to dobry znak i mysle ze go przekonam przez te 5 dni ;-)
ja sie dziwie ze wytrzymalam 3 miesiące już....

Ostatnia edycja:
reklama
Pandora - o tak mocno trzymam, o tak &&&&&&&&&&&&&&&&& !!! :-):-D:tak:
a co do starania sie.. a kochajcie sie jak chcecie!!! tak chyba najlepiej
a nie co do wyznaczonego terminu ;-)

Missiiss - caly czas nie masz@ ???? co do twojego M - uuu chyba ktos sie dal przekonac lalalala :D:D:D:D

Do góry