reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
tiluchna- witaj spowrotem - jak tam wycieczka ;)? no widzialam ze pech chcial ze minelas owulke - ale jak byla to znaczy ze za niedlugo rozpoczniesz nowy cykl staran ;),

u mnie coraz blizej do dni plodnych - nawet zaczelam mierzyc tempke - hah i ten wykres robic - ale dopiero zaczynam i nie wiem jeszcze co i jak - ale sie naucze! :) i bedzie gutt

missiiss- rozumiem ciebie z ta praca - bo ja tez mam juz swojej dosyc dlatego jestem na zwolnieniu - atmosfera do bani itd. no to teraz mnie na bank nie zobacza do stycznia bo mam nowe zwolnienie :-D, jak praca nie pasuje to nawet po 1 dniu mozna miec dosc! taka prawda - wiec twoje 3 miesiace to pewnie wieki meczarni dla Ciebie tak czy siak

emalia- no trudno sie mowi, zaraz bedziesz miala nastepna szanse ;)

kasoku- mam nadzieje ze sie jakos trzymacie ! ;(

dziewczyny no to kiedy robimy sobie oficjalne zbiorowe testowanko :)??

Miciurka :-) [cmok]

minelam dzien owulki ale mala nadzieja sie tli...:tak:
w koncu pare dni przed owu sie kochalam i dzien po owu tez ;-)
nadzieja umiera ostatnia!

ja zamierzam zatestowac 4/5 grudnia po raz pierwszy
ale jak ktos ma juz date wybrana to sie chetnie podlacze :-D:cool2:

a ja swoja prace bardzo lubie i zamierzam siedziec tutaj az do dnia porodu hehe

Emalia - do dziela w tym cyklu :D:tak:

reklama
Do góry