reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
tiluchna- witaj spowrotem - jak tam wycieczka ;)? no widzialam ze pech chcial ze minelas owulke - ale jak byla to znaczy ze za niedlugo rozpoczniesz nowy cykl staran ;),

u mnie coraz blizej do dni plodnych - nawet zaczelam mierzyc tempke - hah i ten wykres robic - ale dopiero zaczynam i nie wiem jeszcze co i jak - ale sie naucze! :) i bedzie gutt

missiiss- rozumiem ciebie z ta praca - bo ja tez mam juz swojej dosyc dlatego jestem na zwolnieniu - atmosfera do bani itd. no to teraz mnie na bank nie zobacza do stycznia bo mam nowe zwolnienie :-D, jak praca nie pasuje to nawet po 1 dniu mozna miec dosc! taka prawda - wiec twoje 3 miesiace to pewnie wieki meczarni dla Ciebie tak czy siak

emalia- no trudno sie mowi, zaraz bedziesz miala nastepna szanse ;)

kasoku- mam nadzieje ze sie jakos trzymacie ! ;(

dziewczyny no to kiedy robimy sobie oficjalne zbiorowe testowanko :)??

Miciurka :-) [cmok]

minelam dzien owulki ale mala nadzieja sie tli...:tak:
w koncu pare dni przed owu sie kochalam i dzien po owu tez ;-)
nadzieja umiera ostatnia!

ja zamierzam zatestowac 4/5 grudnia po raz pierwszy
ale jak ktos ma juz date wybrana to sie chetnie podlacze :-D:cool2:

a ja swoja prace bardzo lubie i zamierzam siedziec tutaj az do dnia porodu hehe

Emalia - do dziela w tym cyklu :D:tak:

reklama
Do góry