Akuku
Fanka BB :)
Tilli a ja napisalam i spac poszlam. Dobrze ze w domku jestes i ze mama Cie pilnuje !!
Kazde jej slowo popieram recami i nogami hehe
Tak wiec sluchaj sie grzecznie lez i odpoczywaj.
A czdmu nadwrazliwa macica ?? Niewiadomo co?? Az dziwne. W razie czego dalej beda Cie kroplowkowac zeby mala byla dluzej w brzusiu ??
Swoja droga powinni przyznac Ci pielegniarke hehe i do domu kroplowke dac
usmiechaj sie ile wlezie ;-) lez , lez, lez i odpoczywaj.
Ps ja wczoraj dostalam jakoegos skurczu i az sie przestraszylam...a dostalam bo jak wstalam z lozka tak mnie biodro zabolalo ze sie cala napielam .. Naszczescie na strachu sie skonczylo choc juz ktorys raz tak mam. Pewnie obrona ddzidzi skoro ja sie tak spinam to z jakiegos powodu i organizm chronie bejbi.
Bylismy dzis na carbootsie i nic nie hylo, ludzie sprzedaja czasem takie smieci ze maskara...zniszczone buty, jakies pordzewiale sztusce hehe.
Ja szukam czegos dla malucha a tu nic nie ma.
Ciuchow nie kupuje jeszcze, bo troche mam napewno. Po usg przejze co mi potrzeba.
Jezzcze 10 dni ;-)
Milego dnia
Kazde jej slowo popieram recami i nogami hehe
Tak wiec sluchaj sie grzecznie lez i odpoczywaj.
A czdmu nadwrazliwa macica ?? Niewiadomo co?? Az dziwne. W razie czego dalej beda Cie kroplowkowac zeby mala byla dluzej w brzusiu ??
Swoja droga powinni przyznac Ci pielegniarke hehe i do domu kroplowke dac
usmiechaj sie ile wlezie ;-) lez , lez, lez i odpoczywaj.
Ps ja wczoraj dostalam jakoegos skurczu i az sie przestraszylam...a dostalam bo jak wstalam z lozka tak mnie biodro zabolalo ze sie cala napielam .. Naszczescie na strachu sie skonczylo choc juz ktorys raz tak mam. Pewnie obrona ddzidzi skoro ja sie tak spinam to z jakiegos powodu i organizm chronie bejbi.
Bylismy dzis na carbootsie i nic nie hylo, ludzie sprzedaja czasem takie smieci ze maskara...zniszczone buty, jakies pordzewiale sztusce hehe.
Ja szukam czegos dla malucha a tu nic nie ma.
Ciuchow nie kupuje jeszcze, bo troche mam napewno. Po usg przejze co mi potrzeba.
Jezzcze 10 dni ;-)
Milego dnia