reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli a ja napisalam i spac poszlam. Dobrze ze w domku jestes i ze mama Cie pilnuje !!
Kazde jej slowo popieram recami i nogami hehe
Tak wiec sluchaj sie grzecznie lez i odpoczywaj.
A czdmu nadwrazliwa macica ?? Niewiadomo co?? Az dziwne. W razie czego dalej beda Cie kroplowkowac zeby mala byla dluzej w brzusiu ??
Swoja droga powinni przyznac Ci pielegniarke hehe i do domu kroplowke dac :p

usmiechaj sie ile wlezie ;-) lez , lez, lez i odpoczywaj.

Ps ja wczoraj dostalam jakoegos skurczu i az sie przestraszylam...a dostalam bo jak wstalam z lozka tak mnie biodro zabolalo ze sie cala napielam .. Naszczescie na strachu sie skonczylo choc juz ktorys raz tak mam. Pewnie obrona ddzidzi skoro ja sie tak spinam to z jakiegos powodu i organizm chronie bejbi.

Bylismy dzis na carbootsie i nic nie hylo, ludzie sprzedaja czasem takie smieci ze maskara...zniszczone buty, jakies pordzewiale sztusce hehe.
Ja szukam czegos dla malucha a tu nic nie ma.
Ciuchow nie kupuje jeszcze, bo troche mam napewno. Po usg przejze co mi potrzeba.
Jezzcze 10 dni ;-)

Milego dnia

reklama
Hej...

Tili chwala Bogu ze jest dobrze.. Lez i pilnuj sie tylko siusiu i lozeczko..

Akuku czekam z takim napieciem na twoje usg jakbym na swoje czekala;)

A ja mam schize sni mi sie juz malutka ze ja nosze przytulam i karmie;) a z karmieniem to juz wogole swir bo glownie ono mi sie sni:) jak juz urodze to bede beczec ze szczescia tak juz bym chciala to dzieciatko:D a inna sprawa ze mi leci masa siary:/ czuje ze znow bede chodzic jak krowa i mnie bedzie zalewalo!! Dzieki ze odkrylam wkladki chicco jedyne z wkladem pampersowym:)

Tili- jak dobrze, że jesteście w domu. Nóżki do góry i odpoczywaj jak najwięcej :-)
Kamilka- wcale się nie dziwie, że śni Ci się ukochana córeczka:-)
Akuku- szkoda, że nic nie udało Ci się trafić. Może następnym razem coś ciekawego będzie dla maluszka.
Karola- jak temperatura dzisiaj?

A właśnie, ile mamy potwierdzonych dziewczynek a ile chłopców na tą chwilę?

Akuku - ja bylam na car boot moze z 20 razy w zyciu, nie chce mi sie..:sorry:
tzn jak jedziemy na taki duzy to tylko datego ze jest tam park rozrywki dla dzieci
ale jak ja nie lubie chodzic po tym targu gdzie 70% to smieci..
jeszcze jak sama to moze.. ale z dzieciakami to katorga:sorry: ile rodzicow chodzi, dzieciaki krzycza, placza ze zmeczone.. albo na mus w wozkach siedza..
ale nie to najgorsze.. ja po prostu nie lubie szukac:zawstydzona/y:
np. tk maxa tez nie lubie bo tam trzeba szukac, wieszak po wieszaku
ja to wole jak wszystko jest ladnie wywieszone co to wzoru i koloru :-D
ze ide prosto do tego co chce..
takie szperanie mnie meczy..

ja juz mam praktycznie wszystko dla Mlodej
zostala mi wanienka i torba szpitalna
a polowalam na facebook - u mnie jest strona w miescie i jak ktos ma cos to sprzedania to wystawia i udalo mi sie skompletowac wszystko co potrzebne :tak:
+ wizyta w ikea i pare razy Tesco i wszystko lezy i czeka:tak:

Miciurko- co tam u Ciebie?????????????

krówka no właśnie chyba nie bardzo... powinna iść do góry, a zresztą już mi wszystko jedno czy idzie w górę czy nie, w poprzednich cyklach dochodziła nawet do 37,3 a potem spadała z hukiem :-(

czyli chyba nie ma zasady:sorry:

na 10000000% nic z tego nie będzie bo nie mam żadnych objawów o których często piszą dziewczyny, senność, ból piersi, wyczulenie na zapachy, ból brzucha.

zero, żadnych objawów :zawstydzona/y:

Karola- każda z nas jest inna i nie ma co się zagłębiać w objawy. U mnie ciąża 3 i kolejna różniąca się objawowo od poprzednich. A zresztą jak nie ten cykl to kolejny musi być trafiony!

reklama
niby ucieszyła mnie ta niespodziewana owulacja ale z drugiej strony trochę pokrzyżowała mi plany, po rozpoczęciu nowego cyklu miałam umówić się na HSG, mogą ostatnią deskę ratunku.

teraz niestety nie wyrobię się już w sierpniu, czyli duuupa, kolejny termin kiedy mogę zrobić hsg to ferie zimowe bo wtedy mam wolne, o ile zgra to się w czasie z terminem @.

Do góry