reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Hej Dziewczyny proszę...:-) nie nakręcajcie mnie jeszcze...:-D sama w to nie wierzę. Patrzę w ten test i nie wierzę. Jak jutro wyjdzie pozytyw to może zacznę??:eek: 20.08 mam wizytę u gina to pewnie już coś będzie widać:)
Dziękuję Wam za wsparcie i życzę udanego testowania.

Tymczasem dzisiaj jestem bardzo senna, siedzę w pracy i najchętniej bym się położyła spać...

Madziolina nie szukałam jeszcze forum dla kwietniówek, jakoś nie dociera to jeszcze do mnie i chcę poczekać, upewnić się na wizycie u gin. Póki co zostaję tu :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,
w domu zepsuł mi się sprzęt, więc mam chwilkę w pracy - nadrabiam forum.
Dziś lepsze wieści niż wczoraj...

Olapalo - mam nadzieję, że to dobry znak, że nie ma Cię z nami. Serduchem jestem z Wami. Daj znać jak tylko będziesz mogła.

Susel - mnie lekarz kazał (w razie braku @ i pozytywnego testu) do czasu potwierdzenia badaniem, łykać podwójną dawkę zwykłego kwasu, czyli 2x 0,4 mg.

wiatr&woda - gratuluję :-D Potwierdzaj kolejnym testem i daj znać, ale to fasolka :tak:

centka - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&& za to aby to jednak była fasolka a nie @

Ja twardo postanowiłam do niedzieli ( to będzie 30 dc i 11 dpo) nie wykonywać testu, nie nakręcać się na fasolkę, ani nic. Zachowuję się normalnie, biegam, pływam, nie dźwigam i zatestuję w niedzielę. Mam zamiar nasiusiać do pojemniczka a testować będzie mój mąż. Mnie jako blondynce :-p żadne testy nie wychodzą :-D
Nawet owulacyjny był pozytywny przez 7 dni :rofl2:

Brzuch wciąż pobolewa - nie jest to mocny ból, raczej napięcie jak podczas wzdęcia. (.)(.) wydają się być pełne, a sutki jakieś gładkie i rozlazłe. Może to być oznaka wszystkiego - gdyby miała być @ (tfu, tfu...) to za 5-7 dni i piersi też mogą być wrażliwsze. Zazwyczaj miewam ZNP więc i tym razem może być to... Śluz znormalniał, mało i lepki, inny jest tylko ten brzuch. Temperatura jak w poprzednim cyklu - podwyższona ( w okolicy 37 stopni). Ale tak naprawdę tylko II lub beta są w stanie poświadczyć o fasolce. WSZYSTKIE inne objawy mogą być subiektywne. Jak człowiek ciągle o tym myśli to i ciało się temu poddaje.

Z innych wieści - mąż chyba nie zdąży przygotować się do wrześniowego maratonu i postanowił, że jeżeli zaciążymy to dopiero za dwa lata będzie chciał pobiec... ( codziennie rano pyta co nam ovufriend "napisało", jak temperatura itd :-D Na kwietniowy (2014) nie chce się przygotowywać, bo jeśli teraz zakiełkuje fasolka, to termin będzie na koniec kwietnia, właśnie wtedy kiedy Orlenowski Maraton.
Zrobiło mi się baaaardzo miło, ale również baaardzo smutno. Wiem, jak bardzo mu zależy :-(......
A na wrześniowy (2013) nie zdąży, bo lato, bo ogród, bo praca..... Ehhh, tak źle, tak niedobrze....
A może jesienią 2014 udało by się zakończyć maraton z wózkiem :happy:

madziolina, ni_kusia i wiatr&woda- wielkie gratulacje!! :) Musicie być bardzo szczęśliwe :)

Ja dziś jestem po kolejnym USG i pęcherzyk pękł, czyli wszystko w porządku z ovu i teoretycznie mamy szansę na ciążę, ale już mnie piersi bolą czyli @ raczej przyjdzie ... W piątek mąż idzie testować swoje nasionka i jeśli wszystko będzie z nimi ok, a dalej nic nam się nie będzie udawać, to dopiero w styczniu najwcześniej mogę iść na laparoskopię z hsg. Ech... czuję że posiedzę w staraczkach dłużej...
Pozdrawiam

Ja już zajrzałam madziolina_p;-) Dzięki za linka :)

Wiecie co, jak sobie pomyślę o tej gorączce na dworze i o tych biednych kobietach, które rodzą to ja im współczuję...

avia kochana, nie poddawaj się - cuda się zdarzają :) Jesteś w o tyle komfortowej sytuacji, ze masz monitorowany cykl i wiesz więcej od nas co sie tam dzieje na dole, trzymam zatem kciuki &&& ;-)

Leemonca za Ciebie też trzymam kciuki &&& Oby sierpień był jak najbardziej pozytywny :)

reklama
madziolina, ni_kusia i wiatr&woda gratulacje!!!! super, że tak szybko Wam się udało!

jednak mój organizm jest niezawodny, owu miało nie być no i nie ma :tak:

czyli zgodnie z wszelkimi przewidywaniami... ta podwyższona ciut temperatura to fałszywy alarm. Niestety ziółka nie sprawiły cudu i nie wywołały owulacji... :-(

Do góry