reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Dokladnie ale nie dziekuje aby nie zapeszyc a zrobilam tak na faze bo chcialam reset zrobic typu piwko film itd a tu zonk....ale zobaczymy za pare dni....

reklama
Dokladnie ale nie dziekuje aby nie zapeszyc a zrobilam tak na faze bo chcialam reset zrobic typu piwko film itd a tu zonk....ale zobaczymy za pare dni....

Widac cos tam :-)

Ja przylecialam z czerwcowek, ale wogole nie staralismy sie niestety w czerwcu... :-(
Ale! W lipcu juz zaczelismy! Okres mialam 10 lica (po 33 dniach od poprzedniego) i kochaliśmy sie wczoraj- 21 lipca, chyba to jeszcze dni nieplodne... jak myslicie?
I to tak bylo... no inaczej, jakby cos zaskoczylo... nie wiem, ten sex byl inny i to i w nocy i rano pomyslalam, ze obudze mego mezusia i tez bylo tak rach ciach, ale on byl zachwycony! mowi, ze super uczucie jak ktos budzi go w taki sposob...

A dlaczego zaczęłaś brać castangus? Z czym dokładnie miałaś problemy? Jak zadziałał na Ciebie castangus w pierwszym cyklu brania?

olapalo wlasciwie bez powodu zaczelam go brac bo czytalam i czytalam ze pomga i nie i chcialam sie przekonac... jak zaczelam go brc to mnie strasznie wysyfilo a tak to nic...
wiesolek na sluz....bo mialam go malo....

tygryseczek, dzięki za odpowiedzi :tak: Mierzysz tempkę? Miałaś spadek implantacyjny? Co do plamień, to może się połóż i leż i nie dźwigaj nic... Kurczę w Anglii to problem, bo w PL od razu byś dostała luteinę :sorry2:

reklama
Nie nic bo nie mam na to czasu caly czas pracuje na nocki i nie da rady mierzyc tempki......mysle jak sie okarze ze to prawda skocze do pl bo musze do endokrynologa isc bo mam problemy z tarczyca teraz tu ide we czwartek na badnanie tsh itd a za tydz badz dwa wyniki badan...

Do góry