reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Tugryseczek GRATULUJE:))
Dziewczyny zabierajcie ode mnie te fluidy ciązowe bo ja chce już urodzic:-D TRZYMAM ZA WAS KCIUKI&&&&&&&&&&&

reklama
tugryseczek bladzioch jest!:-) Jejku chyba załamałam sobie palec u stopy, boli mnie niesamowicie i nie dam rady chodzić:wściekła/y:.

Dośka, doskonale rozumiem Cię z tymi 12h pracy. Ja też pracuję tym systemem (może pracujemy w tej samej firmie hahaha :-D kto wie...). Teraz miałam weekend w pracy i dzisiaj wolne, spałam do 12ej i dalej bym spała cały dzień...:tak:Co do tempki to kurczę faktycznie dziwny masz cykl... i dosyć niską tempkę masz pod pachą :eek: Jakby osłabienie jakieś... Ja zazwyczaj mam 36,6, a jak osłabienie to ok 36,2

reklama
lamorela ojej, jak to się stało? zawsze mi się wydawało, że to mało możliwe żeby złamać palce u stóp
wyobrażam sobie ten ból, bo przecież wystarczy się mocno uderzyć a już można wyć z bólu, mocno ściskam

Do góry