reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Widzę że i Tu dziewczyny się weekendują !!!:cool2::yes:

Ja posprzątałam całe mieszkanko,aż mnie brzuch rozbolał :baffled:
Córę wysłałam do kuzynki więc chata wolna !!!
Jeszcze 7 dni i chwila prawdy !!! Ale przeczucie mam identyczne jak w zeszłym cyklu...ehhhh oby sierpień płodnym był !!!

Za Was wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego wieczoru życzę !!!

reklama
Dziewczyny ja nie wiem co się dzieje z tym moim organizmem, wczoraj wieczorem miałam plamienia, myślałam że @ przyjdzie, ale nie przyszła, zrobiłam test ciążowy ale negatyw ;/

:sorry2:doska - u mnie w tym cyklu to dopiero cyrki byly! Piersi mnie nie bolaly, a zawsze sie dotknac nie moge.Przedwczoraj jednorazowy sluz z krwia, potem mininalne plamienia, później nic, wczoraj troche różowego plamienia, a dziś to już masakra, leci strasznie i te skrzepy :/ wzięłam 2 pyralginy i ze 3 apapy dziś i już przestają działać.

A grill rodzinny się udał ;) skrzydełka, szaszłyki, karkóweczka i krewetki moje ulubione :) Ale się najadłam! właśnie wzięłam gorący prysznic, bo zmarzłłam trochę na dworze, teraz mój J się myje. Przez ten ból brzucha dziś i ogólnie średnie samopoczucie to męczyłam jednego desperadosa cały wieczòr, a jechałam do rodziców z nastawieniem, że się odstresuje i delikatnie sobie wypiję.

Ja dalej z tel piszę, nie chce mi się już laptopa włączać :)

Ostatnia edycja:
Ewka, ja czasem śluzik płodny mam bardzo ukryty :p Nieraz myślę, że jest białawy, kleisty a nagle leci rozciągliwy w toalecie :szok: Myślę, że test pokazuje jak jest, czyli czas działać :tak: A kleisty śluzik to często śluzik szyjkowy, który potrafi zmylić :tak:Powodzonka!!!

Dośka, rób testy. Na grudniówkach jedna z dziewczyn miała plamienia kilka dni, nawet krwawiła lekko a tu nagle fasolka! :) Troszkę tylko myli mnie Twoja tempka bo jest niska...Czasem takie plamienie to implantacja a czasem może być niski progesteron...rób test jutro i czekamy...

Ostatnia edycja:
Ewka, ja czasem śluzik płodny mam bardzo ukryty :p Nieraz myślę, że jest białawy, kleisty a nagle leci rozciągliwy w toalecie :szok: Myślę, że test pokazuje jak jest, czyli czas działać :tak: A kleisty śluzik to często śluzik szyjkowy, który potrafi zmylić :tak:Powodzonka!!!

Dośka, rób testy. Na grudniówkach jedna z dziewczyn miała plamienia kilka dni, nawet krwawiła lekko a tu nagle fasolka! :) Troszkę tylko myli mnie Twoja tempka bo jest niska...Czasem takie plamienie to implantacja a czasem może być niski progesteron...rób test jutro i czekamy...

kochana no właśnie nie wiem dlaczego mam takie niskie temperatury, odnośnie progesteronu, czy ja mogę zrobić sobie sama takie badanie czy musze dostać skierowanie od gina ? to badanie trzeba robić na czczo ?? w pn mam wolne więc mogłabym podskoczyć i zrobić. Generalnie moja temp ciała nigdy nie wynosiła 36,6 stopni, przeważnie mam 35,5 ...

U mnie temperatura nad kreską. Wczoraj była imprezka, trochę popiłam, więc zaznaczyłam pomiar jako nieważny, bo naprawdę jest duża różnica między nim, a poprzednimi :szok:Dziś skończył mi się castangus - muszę sobie kupić następne opakowanieżeby mieć na jutro! Poprzedni kupiłam za... 20 zł, a podobno w innych aptekach sprzedają po 17 zł :angry:

Piaska, ja nie używałam żelu i pierwszy raz widzę coś takiego. TEORETYCZNIE mogłoby być skuteczne, ale nie wiem ile objętościowo jest tego żelu w aplikatorze - zastanawiam się czy jego użycie nie sprawia, że przytulanki mogą być wyłącznie w pozycji 'klasycznej', bo inaczej żel by wypłynął z pochwy? U mnie wystarczy że leżąc na plecach lekko uniosę tułów i już mi się wszystko w środku napina i, jeśli było akurat po przytulankach, to wycieka ;-) Co do grawitacji to po starankach zwykle dyskretnie wsuwam sobie pod pupę poskręcaną kołdrę (przykrywam się pozostałą częścią kołdry żeby nie było widać :-p) i leżę tak jak najdłużej się da, żeby jak najwięcej plemników mogło dosięgnąć szyjki macicy. I tak dziwi mnie, że jak potem wstanę, to tak dużo ze mnie wycieka :baffled: Mnóstwo plemników się marnuje :baffled: Chyba, że plemniki wnikają do środka, a wycieka głownie tylko płyn, w którym były transportowane???

Dziewczyny, u mnie lipa:( dostałam zapalenie pęcherza na sam koniec cyklu :(((( załamałam się...to już kolejne zapalenie w tym roku :((((

Dośka, progesteron możesz sobie zrobić sama bez skierowania, rano, na czczo :tak:. Mierzysz prawidłowo temperaturki? Gdzie robisz pomiar?

reklama
Do góry