reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

tygryseczek, myślę, że na pewno warto żebyś tu wpadła i poprosiła o zapas luteiny - może znajdzie się jakiś wyrozumiały lekarz! Tak właściwie dlaczego tak wcześnie testowałaś? Miałaś jakieś przeczucie, czy po prostu zawsze tak wcześnie testujesz? ;-)

reklama
Hej dziewczynki, wracam do Was po dwu-dniowej przerwie, ja pracuje przewaznie po 12 godz więc nie mam czasu aby do Was zajrzeć. Nancy pytałaś mi się czy prawidłowo mierze temp i gdzie, otóż mierze w pochwie, codziennie o tej samej godzinie, czyli o 7 rano. Na ovufriendzie zaznaczyłam plamienie, ale to plamienie było jednorazowe:eek: tzn po wytarciu zauwazylam rozowy sluz (wieczorem), po kąpieli i do dzisiaj dzień nic nie miałam.. Sama nie wiem co robić, chciałam umówić się do mojego gina, ale go nie ma bo jest na urlopie. a dzisiaj rano zapomniałam zrobić test ciążowy z porannego moczu, no trudno zrobie jutro. Wogóle ostatnio jestem taka zmęczona, cały czas bym spała..

A właśnie mam jeszcze jedno pytanko do Was, czy wasza temperatura ciała zawsze wynosi ok 36,6 ?
Bo ja od od jakiegoś czasu mierze sobie pod pachą i mam 35,2 ;/, z termometrem wszystko ok bo sprawdzałam na mężu..

olapalo zatestowalam poniewaz chcialam dzis zrobic sobie maly reset przy piwku i filmie.... po ciezkich tyg w pracy wolny dzien....i dlatego a ze milam test w domu to zrobilam jak wrocilam z pracy no i troszke mi bylo nie dobrze ale to dlatego ze nie jadlam nic....
Najpierw zrobilam paskowy tam nic sie nie pokazalo poszlam do lozka ale zasnac nie moglam wstalam i patrze a tam badzioch... wiec polecilam po kolejny i wyszlo to co wyszlo....

Hej dziewczynki, wracam do Was po dwu-dniowej przerwie, ja pracuje przewaznie po 12 godz więc nie mam czasu aby do Was zajrzeć. Nancy pytałaś mi się czy prawidłowo mierze temp i gdzie, otóż mierze w pochwie, codziennie o tej samej godzinie, czyli o 7 rano. Na ovufriendzie zaznaczyłam plamienie, ale to plamienie było jednorazowe:eek: tzn po wytarciu zauwazylam rozowy sluz (wieczorem), po kąpieli i do dzisiaj dzień nic nie miałam.. Sama nie wiem co robić, chciałam umówić się do mojego gina, ale go nie ma bo jest na urlopie. a dzisiaj rano zapomniałam zrobić test ciążowy z porannego moczu, no trudno zrobie jutro. Wogóle ostatnio jestem taka zmęczona, cały czas bym spała..

A właśnie mam jeszcze jedno pytanko do Was, czy wasza temperatura ciała zawsze wynosi ok 36,6 ?
Bo ja od od jakiegoś czasu mierze sobie pod pachą i mam 35,2 ;/, z termometrem wszystko ok bo sprawdzałam na mężu..

Hej,

Ale jestes cierpliwa! ja bym zrobila mimo to, ze nie z porannego moczu :-)

olapalo zatestowalam poniewaz chcialam dzis zrobic sobie maly reset przy piwku i filmie.... po ciezkich tyg w pracy wolny dzien....i dlatego a ze milam test w domu to zrobilam jak wrocilam z pracy no i troszke mi bylo nie dobrze ale to dlatego ze nie jadlam nic....
Najpierw zrobilam paskowy tam nic sie nie pokazalo poszlam do lozka ale zasnac nie moglam wstalam i patrze a tam badzioch... wiec polecilam po kolejny i wyszlo to co wyszlo....

Ach no tak, przecież pisałaś już o tym :-D Trzymam kciuki mocno zaciśnięte, żeby na następnym teście były już dwie grube krechy!!! :-D

reklama
tygryseczek - ale testujesz aż na 9 dni przed terminem? Jakich Ty testów używasz, że są takie czułe :-)

a to az 9 dni?
To wątpie, żeby Ci cokolwiek wyszlo :-)
Słuchajcie sa jakies odczucia zaplodnienia kilka dni po?
Ja mialam wrazenie, ze po nocy na nastepny dzien tak jakby cos mi swidrowalo w dole brzuch i z boku, czy to mozliwe?

Do góry