reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Nanncy tez wlasnie spojrzalam na Twoj wykres i ... rewelacja! kiedy testowanie? u mnie 8 dpo, wiec bardzo podobnie.

olapalo no u mnie tez wlasnie tak wycieka. martwilam sie, ale widocznie to normalne.

Piaska na babyboom.pl kiedys chyba czytalam ze ten zel to bardziej ostatecznosc dla dziewczyn u ktorych kiepsko ze sluzem i z wilgotnoscia bo najlepiej naturalnie, ale za to pisali ze grawitacja jak najbardziej pomaga, wiec nogi do gory! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Piaska grawitacja na pewno nie zaszkodzi !!! A może pomóc !!! Ja w poprzednich cyklach "stawałam na głowie"-niestety z mizernym skutkiem, w tym cyklu niestety nie...nie było jak :-D

Nancy a może masz to co ja...syndrom miesiąca miodowego ??? Ja mam teraz antybiotyk na pęcherz bo już było baaardzo źle :no: Natomiast faktycznie tempka super !!! Trzymam &&& niech pnie się w górę !!!
Nancy a powiedz mi w którym dniu cyklu zrobić ten progesteron ??? Jutro mam 8 dpo, a 25 dc...czy mogę zrobić rano ??? Muszę być na czczo ??? Bo to progesteron powie mi czy jajo pękło tak...czy było tam wszystko ok ??? Nie orientujesz się jaki to koszt ? Pewnie co miasto to inaczej będzie ???

MIŁEJ NIEDZIELKI !!!

Ostatnia edycja:
No i u mnie lipa :-( ale cóż wiedziałam że tak będzie to przecież dopiero pierwszy cykl z pomiarem trzymam kciukasy za inne staraczki :happy2::happy2:.
olapalo u mnie jest to samo wycieka ze mnie jak diabli.

Mąż ma w pracy klienta który jest lekarzem - nie ginem ale mówił że podobno najlepiej jest od tyłu na tzw taczkę a potem trzymać pupę do góry - zobaczymy:-D.
Mam pytanko czy wiecie może gdzie robią w Łodzi najlepiej badanie nasienia i ten cały monitoring owu. Chodzę do Matki Polki ale tam lekarz, który ma najlepsze na necie opinie od razu na wejściu dał swoją wizytówkę do prywatnego gabinetu:no::no: i powiedział że jak się zdecyduje to 50 zł każdorazowo:angry::angry: a żeby nasienie zrobić w Gamecie ale na to zadupie to nie uśmiecha na m się jechać zastanawiamy się nad Gravitą na Kniaziewicza bo niby robią tą CASA ??? :baffled:
Co do żelu to też bym spróbowała ale to ustrojstwo drogie.

Ostatnia edycja:
Witam wakacyjnie

Na razie pogoda cudna, net mam w A telefonie, wiec czasem zajrzę. Nadal brak @, ale ból na @ minal... coz to się stali nie wiem... trzy wczoraj negatywny...

Właśnie wracam z chrzcin. Mam wspaniałego chrześniaka, taki śliczny i grzeczny chłopczyk. Oczywiście wszyscy mówili, żebym się zapatrzyła i nie zwlekała dłużej z decyzją o dziecku. Cóż, zostało mi tylko się uśmiechać, przecież nie powiem, ile lat już się staramy. Ale chrześniak taki cudny, że naprawdę się nie mogłam go natulić :-)

czytam o Waszyc torbielach i powiem Wam że ja to miałam chyba ogromne szczęście bo po poronieniu bedąc na wizycie kontrolnej dowiedziałam sie że mam torbiel 8 cm :szok: co było ogromnym szokiem, jeden niby najlepszy w rejonie gin dał mi skierowanie do szpitala, a mój gin z pierwszej ciąży, stary poczciwy człowiek wyleczył mnie w 2 tyg tabletkami, jednak trzeba czasem zaufac doświadczeniu :)naszczescie już jest ok i zielone światło które co miesiąc niestety przycmiewa moja@:( ale pocieszam sie już dzis ostatni dzien @ i teraz szalenstwo, nawet nie sprawdzałam jak mam dni płodne, teraz miesiąc olewki, zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Cześć witam się poniedziałkowo ;-) cisza tutaj jakaś mam nadzieję, że to cisza przed burzą II kresek :tak:

elifit 8.07 ?
Mika1986 8.07 @

19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07
@
ailatan1987 19.07 @
dośka1 20.07
tamaguczi 20.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Malgonia1 26.07
Dorcia 26.07
Nanncy 26.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07 jest bledzioch :tak:
Fuma_Foch 29.07
olapalo 30.07
Piaska 30.07
Ewka358 3.08
Ulika 04.08

Mimimoo 5.08
Rybka33 5.08
Kingax1 7.08
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Conti 10.08
Leemonca 13.08

dośka spojrzałam na Twój wykres i @ nie widzę więc daj znać jaka u Ciebie sytuacja. Testowałaś?

benefica czekamy na info :tak:

tamaguczi testowałaś? Czekamy na dobre wieści;-)

Dziewczyny wczoraj trochę pospałam i temperaturę mierzyłam 2 godziny później (37,00) odjęłam 0,2 stopnia i na ovufriend zaznaczyłam 36,8 dobrze zrobiłam? Czy lepiej zaznaczyć, że temperatura była zakłócona i wpisać 37? Ogólnie to powinien dziś być skok tempki, a go nie ma :-(. Zobaczymy jutro.

Jeszcze 1 pytanko. Mój J ma zapchane trąbki (w uszach) a ostatnio coś spawał i mu zgorzel do oka wpadła. Na ucho i oko dostał antybiotyki i dopiero dziś mi do głowy przyszło pytanie czy ma to jakiś wpływ na jakość nasienia?? Ma któraś z Was jakąś wiedzę na ten temat?

Ostatnia edycja:
ewka wlasnie tak myslalam o tej liscie, bo mozna sie pogubic tyle nas tu jest! dzieki! co do temperatury to w takiej instrukcji do programu ktory uzywalam pisza ze lepiej nie zmieniac, tylko wpisac zaburzona.

hej dziewczyny co sadzicie o tym...???
DSCN1566.jpg
To moj dzis 26 dc ;)

Załączniki

• DSCN1566.jpg
    DSCN1566.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry