Mariot
Zaciekawiona BB
Fajna inicjatywa z tą wymianą ubrań :-) Wiecie dziewczyny tak sobie myślę, że lepiej byłoby "wpaść" niż tak planować, bo człowiek teraz ciągle myśli czy jest w ciąży i się spina, a to dodatkowo blokuje. Zawsze sobie myślałam, że to by byla ironia losu gdyby sie okazało ze tyle lat się zabezpieczaliśmy niepotrzebnie, bo np. któreś z nas nie może mieć dzieci. Gdyby tak można bylo czasem zdjać głowe żeby nie myśleć niepotrzebnie o różnych rzeczach, to by wtedy można było chyba tak na prawdę odpocząć...
Ja mam dalej plamienia, chyba już 4 dzień ale brzuch mnie już nie boli. @ też nie przychodzi, a zawsze tak na drugi dzień od plamień była. W przyszłym tyg powinnam dopiero dostać @. I nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim. Negatywny test troche ostudził moje emocje i staram się nie nastawiać na ciąże. No ale ta głupia glowa :-( Zawsze lubiłam sobie wszystko zaplanować i te plany realizować a tu się nie da! I na dodatek ta niepewność, niewiedza...
Ja mam dalej plamienia, chyba już 4 dzień ale brzuch mnie już nie boli. @ też nie przychodzi, a zawsze tak na drugi dzień od plamień była. W przyszłym tyg powinnam dopiero dostać @. I nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim. Negatywny test troche ostudził moje emocje i staram się nie nastawiać na ciąże. No ale ta głupia glowa :-( Zawsze lubiłam sobie wszystko zaplanować i te plany realizować a tu się nie da! I na dodatek ta niepewność, niewiedza...