reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Fajna inicjatywa z tą wymianą ubrań :-) Wiecie dziewczyny tak sobie myślę, że lepiej byłoby "wpaść" niż tak planować, bo człowiek teraz ciągle myśli czy jest w ciąży i się spina, a to dodatkowo blokuje. Zawsze sobie myślałam, że to by byla ironia losu gdyby sie okazało ze tyle lat się zabezpieczaliśmy niepotrzebnie, bo np. któreś z nas nie może mieć dzieci. Gdyby tak można bylo czasem zdjać głowe żeby nie myśleć niepotrzebnie o różnych rzeczach, to by wtedy można było chyba tak na prawdę odpocząć...

Ja mam dalej plamienia, chyba już 4 dzień ale brzuch mnie już nie boli. @ też nie przychodzi, a zawsze tak na drugi dzień od plamień była. W przyszłym tyg powinnam dopiero dostać @. I nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim. Negatywny test troche ostudził moje emocje i staram się nie nastawiać na ciąże. No ale ta głupia glowa :-( Zawsze lubiłam sobie wszystko zaplanować i te plany realizować a tu się nie da! I na dodatek ta niepewność, niewiedza...:crazy:

reklama
piaska - ja mialam torbiel nawet prawie 4cm , a druga 3cm. Potem na Usg wyszlo, ze nic nie ma, wchlonely sie. Pozniej znowu mialam jedna na 3cm i juz jej nie ma znowu. Teraz ide do gin 31lipca, zobaczymy czy nic sie nowego nie pojawilo...

u mnie juz wczoraj bylo plamienie z bolem brzucha, ale dzis to juz zdycham. Leci strasznie i brzuch boli :-( Jestem u rodzicow, grilla robimy potem, nie wiem jak tam wysiedze :(

Sorki za bledy, ale pisze szybko z tel.

Boże, już drugi dzień boli mnie niemiłosiernie podbrzusze i zaczęła tak jakby pochwa, może @ wreszcie przylezie, jak nie mam wizytę na poniedziałek u doktorka i zobaczymy co i jak.

Cześć. Dziewczyny czy ten test mogę uznać za pozytywny?

Zdjęcie-0053.jpg

Zdjęcie-0054.jpg

Już dawno takich nie miałam :szok:

ailatan przykro mi, że @ przyszła :-(

lamorela trzymam &&& żeby @ nie przyszła :tak:

Załączniki

• Zdjęcie-0053.jpg
    Zdjęcie-0053.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdjęcie-0054.jpg
    Zdjęcie-0054.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 32
lamorela, Piaska Jeszcze nie wrócił z pracy, czekam na niego, ale przytulanki będą pewnie dopiero późnym wieczorem jak młody pójdzie spać :tak: i jutro poprawimy i w poniedziałek myślę, że też.

Troszkę martwi mnie jakość mojego śluzu bo szczerze mówiąc to w sumie go nie ma :-( a jest on bardzo istotny i potrzebny przy transporcie plemników :-(. Badałam dziś szyjkę i niby jest wysoko a śluz przy szyjce jest taki lepki i biały więc nie dobry prawda? :no: do tej pory myślałam, że znam dobrze swoje ciało, a tu się okazuje, że jednak nie :baffled:

Eh, nie ma się co zamartwiać na zapas tylko działać :tak: na początku sierpnia okaże się jak nam poszło ;-)

reklama
Szyjka powinna być miękka i otwarta, a śluz przypominać białko jaja kurzego, jak masz z tym problem to chyba wiesiołek poprawia jakość śluzu, ale nie pamiętam dokładnie, czy to on.:-)

Do góry