reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

madley trzymam kciuki, żeby wszystko jakoś się ułożyło... z torbielą to rzeczywiście tak jak nanncy napisała nie jest aż taki problem, ja często miałam czynnościowe, brałam wtedy chyba luteinę i było ok. A mięśniaki... qrcze, to chyba zmora coraz młodszych dziewczyn :confused2: w moim otoczeniu 2 są już po usuwaniu, obie póki co bezdzietne :zawstydzona/y: markery może zleciła Ci tak na wszelki wypadek, bo lepiej sprawdzić o 2 razy za dużo niż raz za mało.

Jeśli chodzi o sprzątanie i prace domowe, to u nas dramatu nie ma, poodkurza, jedzenie jakieś zrobi, pozmywa naczynia... no pranie, to średnio, bo jak wracam z delegacji, to bida nie ma już majtek ani skarpetek :confused2: ale u nas jest inny problem - ja chodzę do pracy na 7, więc wstaję wcześnie, A chodzi na 10, bo zaprowadza Gabrysia na 9 do żłobka, więc oni w tygodniu sobie pośpią. Jak przychodzi sobota, to moje dziecko ma kalendarz w głowie i wstaje 5:30-6, bo jakoś wyczuwa, że ja jestem w domu. No i ja też wstaję, a mój A śpi... :confused2: a naprawdę dużo by mi dało, gdyby chociaż raz na 2 tyg on wstał, a mnie dał pospać chociaż do 8... no ale nie jest mi to pisane, bo mimo rozmów postępu nie ma :confused2:
centka
akcja z papierowym talerzykiem i gotowcem super :-D

doska ja też mam jutro dostać @, ale dziś czuję podbrzusze, więc pewnie nie zdążę wyjąć testu, bo u mnie @ od kilku cykli pojawia się nad ranem :crazy: a jeszcze wczoraj miałam małą nadzieję...

ale jutro w drogę :cool2: Bałtyku przybywamy!!! :-D mam nadzieję, że jak po powrocie wejdę na bb, to będzie dużo dobrych nowin :laugh2:

reklama
Dziewczynki jutro o moim wyniku dowiecie się raczej wieczorem, no chyba że wstanę wcześniej:cool2:, ale ja wiem co ujrze.. nawet się nie nastawiam pozytywnie..

Ostatnia edycja:
Dośka jak Cię proszę wstań wcześniej !!! Toż ja nie wytrzymam do wieczora !!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej. Jakoś mój zegar biologiczny jest tak ustawiony, że nawet w weekendy sobie nie pośpię, ale przynajmniej mam czas, żeby Was tu poczytać. Zaraz się zbieram na SWAPA, organizujemy z koleżankami co miesiąc wymianę ubrań. Jest świetnie. Mamy salę w Manufakturze, przychodzą dziewczyny, wszystkie ubrania muszą być dobrej jakości, bez żadnych ukrytych wad i się wymieniamy, albo odsprzedajemy za symboliczne pieniądze. Jest coraz więcej dziewczyn i ciągle napływają nowe, więc jest się na co wymieniać. Mam kilka prawdziwych perełek. Poza tym są stylistki i magiczna krawcowa, więc jak nam się spodoba coś, co trochę nie pasuje, to przerabia nam. Jakbyście były kiedyś w Łodzi, to zaprasza serdecznie. Zresztą w Waszych miastach też pewnie odbywają się takie SWAPY.:-)

Piaska, Ja jestem z Łodzi i nie słyszałam, że w Manufakturze coś takiego się dzieje :szok: Fajna inicjatywa, może kiedyś zajrzę :happy:

No i nadal nic nie wiem... od wczoraj ból podbrzusza jak na początku @, no uczucie normalnie jakbym miała, ale nie mam póki co :confused::oo: w nocy ciągle się budziłam i sprawdzałam czy to już, aż w końcu ok. 3 wstałam i zrobiłam test - oczywiście negatyw :hmm: aż rano poszłam do apteki po nowy test, ale jeszcze zamknięta była...

qrcze, mój test miał czułość 25, może lepiej by było zrobić tym 10? Na betę nie pójdę, bo zaraz wyjeżdżamy. A ja zaraz OSZALEJĘ!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,

Trzymam kciuki za wszystkie testowania!!!

Ciągle Was czytam ale staram się tu zaglądać rzadziej. Tak sobie postanowiłam w tym miesiącu, żeby nabrać trochę dystansu do starań;-).

Udanego weekendu Wam życzę kochane!

benfica my jesteśmy stworzone do zamartwiania się, myślenia, denerwowania...oby wredota nie przyszła życzę Ci tego z całego serducha !!!

reklama
Nanncy - no zapraszam serdecznie. Jest taka fajna atmosfera i dużo dodatkowych atrakcji. Nieraz kurs makijażu, nieraz brafittrerka, krawcowa co ze wszystkiego potrafi uszyć torbę. No ogólnie dużo się dzieje :-)

Do góry