Ufff u mnie faktycznie była owu! Jeszcze wczoraj wieczorem wzięłam M w obroty, wiec w rezultacie wynik mamy taki, że były przytulanki drugiego dnia przed owu, potem w trakcie owu (akurat w czasie, gdy mnie bolało podbrzusze), no i w dwa następne wieczory. Oby to wystarczyło Wczoraj już było wyjątkowo trudno dobrać się do M, więc teraz mu odpuszczę - się zdziwi chłopak
U mnie jeszcze ból brodawek potwierdza owu - normalnie zupełnie mnie nie bolą, a od wczoraj są bardzo tkliwe i bolesne. Bardzo proszę o dopisanie mnie do listy:
olapalo 30.07
Lamorela - co tam???
Doczytaj na ulotce, czy można go stosować w czasie @. Ja kiedyś smarowałam się clotrimazolem i @ nie przychodziła mimo, że skończyłam brać luteinę i normalnie @ powinna być - tylko, że na ulotce jest napisane żeby nie stosować w czasie @ i ten lek jakoś sprawia, że zamiast krwawienia są tylko plamienia (i mnie wtedy ginka skrzyczała) Poza tym skoro u Ciebie nie było spadku tempki na @, to to mogą być zwykłe plamienia w terminie @, niezależne od ciąży
Oj strasznie współczuję Tyle czekania! No ale Piaska ma rację - wiesz przynajmniej na czym stoisz!!! Co do torbieli, to wiesz, ja miałam taką przez kilka lat, a w ciąży się wchłonęła I ponoć to się często zdarza
U mnie jeszcze ból brodawek potwierdza owu - normalnie zupełnie mnie nie bolą, a od wczoraj są bardzo tkliwe i bolesne. Bardzo proszę o dopisanie mnie do listy:
olapalo 30.07
Lamorela - co tam???
Dziewczyny! Ratujcie! Pisałam Wam, że od soboty wkładam sobie codziennie na wieczór ten iladian, ze względu na to, że wtedy mnie bolało jak się kochaliśmy, a to przywraca odpowiednią florę bakteryjną, więc wolę dmuchać na zimne. I dziś wróciliśmy z pracy, wzięłam szybki prysznic, włożyłam sobie iladian i poszliśmy na obiadokolację do Ristorante. Przed chwilą wróciliśmy, poszłam siku i na papierze zobaczyłam śluz z krwią! Ale dosłownie tak jakby to były nitki krwi, ze 3, ale widoczne czerwone! Nawet mojemu J pokazałam. I jeszcze raz się podtarłam i jeszcze jedna nitka w śluzie. Nie wiem o co chodzi :/ Nigdy mi się tak okres nie zaczynał. A dziś też mnie brzuch pobolewał, jak od kilku dni zresztą.
Doczytaj na ulotce, czy można go stosować w czasie @. Ja kiedyś smarowałam się clotrimazolem i @ nie przychodziła mimo, że skończyłam brać luteinę i normalnie @ powinna być - tylko, że na ulotce jest napisane żeby nie stosować w czasie @ i ten lek jakoś sprawia, że zamiast krwawienia są tylko plamienia (i mnie wtedy ginka skrzyczała) Poza tym skoro u Ciebie nie było spadku tempki na @, to to mogą być zwykłe plamienia w terminie @, niezależne od ciąży
No i dziś się wszystko wyjaśniło.....
Obudziłam sie z potwornym bólem głowy, zmierzyłam ciśnienie i było dużo za wysokie.. Wizytę u gina miałam wyznaczoną dopiero na 25.07 nie mogłam wziąść obecnych tabletek jakie mam na nadciśnienie z powodu podejrzenia ciąży, więc szybko google w ruch i szukam i dzwonię czy ktoś mnie dziś przyjmie. Udało się. Poszłam i okazało się, że to nie ciąża
Na przywrócenie okresu dostałam lek Provera, mam stosować przez 10 dni, w razie wystąpienia wcześniej krwawienia - odstawić. Jednak to nie wszystko.... Okazało się, że mam torbiela na jajniku, oraz mięśniaka Mięśniakiem mam się nie przejmować, zaś na torbiela dostałam antykoncepcje Madinette. Otrzymałam również zlecenie na wyniki z krwi - dużo tego i na markery nowotworowe... Boję się, że nie wiem... Mam okropnego doła i nie mogę usnąć... :-(
Oj strasznie współczuję Tyle czekania! No ale Piaska ma rację - wiesz przynajmniej na czym stoisz!!! Co do torbieli, to wiesz, ja miałam taką przez kilka lat, a w ciąży się wchłonęła I ponoć to się często zdarza
Ostatnia edycja: