reklama
moje testowanie na 10 sierpnia na pewno się sporo przesunie, bo mój "okres" był jednak krwawieniem śródcyklicznym i według temp. normalną @ powinnam dostać za jakieś 10 dni; co najgorsze w sierpniu będzie kiepsko ze starankami, bo M. dostał nową pracę i od 12 sierpnia będzie 3 tygodnie na szkoleniu w W-wie, więc pozostaną tylko weekendy... buuuu, wychodzi na to, że dopiero od września będzie można jakoś normalnie się starać
a nastrój mam dalej kiepski, wczoraj jeszcze mnie wkurzyła koleżanka z pracy, która przyprowadziła swoich dwóch synów i na mój komentarz, że super ma dzieci, odpowiedziała, że "no,no teraz na Ciebie kolej, nie ma na co czekać"... no po prostu masakra, chyba pierwszy raz brakło mi słów...
a nastrój mam dalej kiepski, wczoraj jeszcze mnie wkurzyła koleżanka z pracy, która przyprowadziła swoich dwóch synów i na mój komentarz, że super ma dzieci, odpowiedziała, że "no,no teraz na Ciebie kolej, nie ma na co czekać"... no po prostu masakra, chyba pierwszy raz brakło mi słów...
19ania90
Fanka BB :)
Dziewczyny mocno trzymam za was kciuki &&&& i przesyłam dużo fluidków ciążowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a co u elifit? @ przyszła?
a co u elifit? @ przyszła?
Elifit wywołujemy Cie kochana...odezwij się co tam u Ciebie !!!???
Amerie trzymam mocccno &&& i rano czekamy na dobre wieści,a który masz dzień cyklu ???
Conti ...często się zdarzają takie "dobre rady"
Ja często słyszę "a Wy na co czekacie" "Wasza kolej" " Kiedy się zbierzecie " ????
Przecież nie będę każdemu tłumaczyć że się staramy i nie wychodzi !!!
Zazwyczaj właśnie przy takich "rzadkich zbliżeniach" się udaje...znam przypadki że sex był raz w miesiącu i to trafiony !!!
Trzymam &&&
Aniołek nooo jest nas sporo...testowanka się posypią teraz i oby same II !!!!
Trzymam mooocno &&&
Amerie trzymam mocccno &&& i rano czekamy na dobre wieści,a który masz dzień cyklu ???
Conti ...często się zdarzają takie "dobre rady"
Ja często słyszę "a Wy na co czekacie" "Wasza kolej" " Kiedy się zbierzecie " ????
Przecież nie będę każdemu tłumaczyć że się staramy i nie wychodzi !!!
Zazwyczaj właśnie przy takich "rzadkich zbliżeniach" się udaje...znam przypadki że sex był raz w miesiącu i to trafiony !!!
Trzymam &&&
Aniołek nooo jest nas sporo...testowanka się posypią teraz i oby same II !!!!
Trzymam mooocno &&&
Anna Marczyk
Zaciekawiona BB
Same doły ale jak tu się nie zdołować jak wczoraj kuzynka męża urodziła i od razu zdjęcia przysłali. Z mężem już kupiliśmy wcześniej prezent takie fajne body a w sobotę już dziadki i tatuś szykują opijanie i znowu będzie ględzenie . A u nas nic nie wyjdzie bo w ovu byłam zatruta i nic z tego - kolejny miesiąc przed nami.:-):-)
AniolekBB
Fanka BB :)
Benfica - baw się dobrze
reklama
Dziewczyny, powinnam mieć owulację, a ona nie występuje. Ani testy nie wykazują, ani żadnych fizycznych oznak. No normalnie jak nigdy dotąd. Załamka. A jestem drugi miesiąc na CLO, więc myślałam, że co jak co, ale owulacja będzie na medal.