reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

W ogóle tak zawalona jestem pracą że nie wiem do czego ręce włożyć.
najmłodszy wyjątkowo ucina sobie drzemkę więc ja nadrabiam zaległości w pracy i papierach :sorry2:

Trzymajcie kciuki za jutro!

Ostatnia edycja:
reklama
moje testowanie na 10 sierpnia na pewno się sporo przesunie, bo mój "okres" był jednak krwawieniem śródcyklicznym i według temp. normalną @ powinnam dostać za jakieś 10 dni; co najgorsze w sierpniu będzie kiepsko ze starankami, bo M. dostał nową pracę i od 12 sierpnia będzie 3 tygodnie na szkoleniu w W-wie, więc pozostaną tylko weekendy... buuuu, wychodzi na to, że dopiero od września będzie można jakoś normalnie się starać

a nastrój mam dalej kiepski, wczoraj jeszcze mnie wkurzyła koleżanka z pracy, która przyprowadziła swoich dwóch synów i na mój komentarz, że super ma dzieci, odpowiedziała, że "no,no teraz na Ciebie kolej, nie ma na co czekać"... no po prostu masakra, chyba pierwszy raz brakło mi słów...

Dziewczyny mocno trzymam za was kciuki &&&& i przesyłam dużo fluidków ciążowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a co u elifit? @ przyszła?

Elifit wywołujemy Cie kochana...odezwij się co tam u Ciebie !!!???

Amerie trzymam mocccno &&& i rano czekamy na dobre wieści,a który masz dzień cyklu ???

Conti ...często się zdarzają takie "dobre rady"
Ja często słyszę "a Wy na co czekacie" "Wasza kolej" " Kiedy się zbierzecie " ????
Przecież nie będę każdemu tłumaczyć że się staramy i nie wychodzi !!!
Zazwyczaj właśnie przy takich "rzadkich zbliżeniach" się udaje...znam przypadki że sex był raz w miesiącu i to trafiony !!!
Trzymam &&&

Aniołek nooo jest nas sporo...testowanka się posypią teraz i oby same II !!!!
Trzymam mooocno &&&

Same doły ale jak tu się nie zdołować jak wczoraj kuzynka męża urodziła i od razu zdjęcia przysłali:baffled::baffled:. Z mężem już kupiliśmy wcześniej prezent takie fajne body a w sobotę już dziadki i tatuś szykują opijanie i znowu będzie ględzenie :confused::confused:. A u nas nic nie wyjdzie bo w ovu byłam zatruta i nic z tego - kolejny miesiąc przed nami.:-):-)

reklama
Dziewczyny, powinnam mieć owulację, a ona nie występuje. Ani testy nie wykazują, ani żadnych fizycznych oznak. No normalnie jak nigdy dotąd. Załamka. A jestem drugi miesiąc na CLO, więc myślałam, że co jak co, ale owulacja będzie na medal.

Do góry