reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Wróciłam !!!
Ale muszę się naczytać no i uzupełnić wykres - choć na działce to była masakra z tą temp bo się wstawało codziennie inaczej:-) no i te browary - dobrze że czeka mnie 2 tyg odwyk :-D:-D:-D:-D Chociaż może być ciężko kuzynka męża od środy leży w Matce Polce i jakoś nie kwapią się żeby urodziła ale jest tam bałagan bo oddział remontują - wiec czekamy

Ostatnia edycja:
reklama
Ania - Moje gratulację, życzę spokojnych i nudnych 9 miesięcy, Trzymam kciuki za resztę dziewczyn &&&&&&&&&&, Ja mam dzisiaj 18 dc, i wściekle mnie kuje lewy jajnik, czyżby dopiero owulacja, ale śluzu zero, starania też teoretycznie zakończone, teraz pozostało czekać.

Ania ogromne gratulacje! To teraz czekam aż się pochwalisz na październikówkach.Spokojnej ciąży życzę.

U mnie dzień 47dc i nic. Jutro piąty dzień dupka. Mam ochote dziś testować. Czy jak nie przestane brać tego dupka to @ przyjdzie sama cZy muszę odstawic ?

19ania90 moje gratulacje ;)) Super ! Poprawiłaś mi humorek, mnie dzisiaj dopadła depresja.. Ale teraz mam uśmiech od ucha do ucha i aż mi się mąż pyta, co sprawiło że taka wesoła jestem ;) Dbaj teraz o siebie ;) i zwłaszcza o fasolke ;)

melduję, że jest popołudnie i @ jeszcze nie ma...

jakoś nie czuję się dziś jak na @, wczoraj pobolewał mnie brzuch dziś nic. :confused:

(.)(.) przestały pobolewać, śluz gęsty, mleczny, szyjka twarda, (chyba) zamknięta, trochę mnie to dziwi, co prawda średnio znam się na badaniu szyjki ale czytam wszędzie, że szyjka jest miękka i rozpulchniona przed @ :confused:

melduję, że jest popołudnie i @ jeszcze nie ma...

jakoś nie czuję się dziś jak na @, wczoraj pobolewał mnie brzuch dziś nic. :confused:

(.)(.) przestały pobolewać, śluz gęsty, mleczny, szyjka twarda, (chyba) zamknięta, trochę mnie to dziwi, co prawda średnio znam się na badaniu szyjki ale czytam wszędzie, że szyjka jest miękka i rozpulchniona przed @ :confused:

a ja ci mówie że w ciąży jesteś !! czego Ci bardzo życzę ;)

a ja mam dzisiaj ochotę do kina pojechać, tak myślę że jak mąż wróci z pracy to może się przejedziemy, w końcu musimy uczcić jakoś naszą 1 rocznicę ślubu ;);) a wieczorem oczywiście ^^ :-D

dośka obyś miała jakieś zdolności prorocze i oby jednak fasolka była... dosyć już tego czekania :tak:

my za 3 tygodnie będziemy mieli 1szą rocznicę.

kupowaliście sobie jakieś prezenty na rocznicę?

reklama
Do góry