reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

19ania90 GRATULACJE!!! to teraz spokojnej ciazy zycze i przekazuj nam fluidki! :)

Leemonca no ja wlasnie tez kompletnie nie nadazam :p dobrze ze chociaz wiesz na czym stoisz. co do sportu to czytalam gdzies ze dopoki sie nie przesadza to jest ok,a nawet pomocny bo potem w ciazy jest latwiej jak jestes w formie. podobno plywanie jak najbardziej ale takie juz zbyt wysilkowe to nie bardzo.

karola nadal &&&&& ale gdyby mialo nie wyjsc to przynajmniej widac ze ziolka Cie ladnie wyregulowaly.

Ostatnia edycja:
reklama
ania gratulację.

lemonca powodzenia w nowym cyklu!

susel żeby jeszcze ziółka chciały sprawić, żebym miała owulację w każdym cyklu a nie w co drugim to już bym była przeszczęsliwa :tak:

karola &&&& trzymam mocno kciuki żeby to była fasolka a nie @ !!!!
dorcia 32

ale po południu przejdę się jeszcze do apteki kupić test i jutro dla pewności zrobię jeszcze raz :) bo teraz to robiłam tym z tesco za 6zł ;p poza tym ja to taki niedowiarek jestem.... i w dalszym ciągu czuję sie tak jak na okres....

Ostatnia edycja:
Leemonca, a ja uważam, że sport ma wpływ na zapłodnienie ale własnie pozytywny :happy2: Ruch - jak wszyscy wiemy - usprawnia nasz cały organizm a co za tym idzie wpływa na prawidłowe funkcjonowanie wszystkich organów. Ja właśnie z powodu niepłodności, zaczęłam teraz biegać :tak:. Wysiłek fizyczny niweluje hormony powstające pod wpływem nagromadzonego w ciągu dnia stresu a jak wszyscy wiemy, tego stresu w dzisiejszych czasach jest bardzo dużo...
Piszesz tu o rowerze, pływaniu i biegach. To najwspanialszy sposób ruchu :) Wątpliwości miałabym może w przypadku sportów typowo wyczynowych, zawodowych, jak np. podnoszenie ciężarów :sorry2:

19ania90 jak kiepski test pokazal II to lepszy pokaze dwie piekne grube ;) ale zrob, przynajmniej sie utwierdzisz. moze masz dla nas jakies dobre rady? :)

karola moze akurat po kilku miesiacach brania...

u mnie wczoraj zastrzyk na wywolanie owulacji i juz do jutra powinna przyjsc ale jakos sie nie zanosi, nic mnie nie boli :/

Witam się niedzielnie,

u nas dziś dużo lepiej, nie pada :-D

ania
:-):-D super, wreszcie się ruszyło :-D

tweety może to być infekcja dróg moczowych, lepiej wybierz się do lekarza...

leemonca
ja też sporo uprawiam sport (też bieganie, pływanie, rower, lekkie ciężary w warunkach domowych), podobno sport powoduje obniżenie poziomu estrogenów, ale chyba sport zawodowy. Więc się nie martwię.

A ja ostatnio miałam sen, że @ przylazła, a dziś, że robiłam test i wyszły 2 kreski - obudziłam się i myślałam przez chwilę, że to była prawda... a tu rozczarowanie... chyba za dużo mam w głowie :cool2:

Benfica, no ja właśnie zaraz śmigam na spacer po tym wczorajszym łódzkim deszczu :happy2: A co do snów, też takie miewam :tak: Nawet byłam ostatnio pewna, że się spełni bo miewam sny prorocze ale niestety narazie nie wyszło :confused: Zapamiętałam, że upragniony test będzie testem strumieniowym z dwoma okienkami, taki jak Pink ma hehe :-)

reklama
susel chyba żadnych świetnych rad nie mam :) starliśmy się od lutego no i w końcu się udało bez żadnych wspomagaczy.... ale mocno wierzę, że i wam się uda!!!!

Do góry