reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Nie normalnie :szok: nie idzie za wami nadążyć tak drukujecie :-) ja ogarnęłam dom i mam teraz chwilę to Was poczytam :tak:, a jeśli chodzi o kalendarz chiński to różnie słyszałam, z tego kalkulatora wyszło mi, że mój Kubuś powinien być dziewczynką :-D

ewka - leje? W Warszawie rano było pochmurno, ale niedawno do domu wróciliśmy i taki upał, że szok, na słońcu to mega gorąco.

Wymieniłam w końcu sznurki w Lilou, czekając napiliśmy się obok w knajpie meksykańskiej po mohito i na przegryzkę wzięliśmy guesadillas :) Teraz wróciłam to szybko kotlety z piersi i jeszcze bób ugotowałam, bo jeszcze w tym roku nie jadłam, zjedliśmy i właśnie leżymy brzuchami do góry :-)

Wiecie co? Przez to wszystko, że te starania są takie na siłe to w ogóle nie mam ochoty na sex :no: Nie wiem co się dzieje! Jak się nie staraliśmy albo jeszcze nie było to oczekiwanie takie intensywne, to dosłownie potrafiliśmy codziennie się kochać, teraz ja nie mam ochoty :-( Wczoraj mój J chciał, a ja nie. Dobrze, że rozmawiamy ze sobą otwarcie i to wszystko mu mówię.

Co do płci to dla mnie to jest obojętne, chcę tylko mieć zdrową dzidzię. Pewnie gdybym miała już synka to chciałabym córeczkę i odwrotnie ;-)

Hej. Czytałam właśnie rewelacyjny artykuł z Wysokich Obcasów nr 25 dr Grzegorza Południewskiego. To ginekolog położnik. Było o zachodzeniu w ciążę i problemach. Ogólnie sporo czytania, ale wyjaśnia bardzo wiele. Polecam :-)

U Was duchota i upały??? W Łodzi ledwie 14st i właściwie od rana pada, mniej lub bardziej. Ale trochę takie odetchnięcie od wysokich temp... :laugh2:

U na chiński się sprawdził :-D Gabryś wyszedł Gabrysiem :-D teraz wychodzi, że dziewczynka dopiero pod koniec roku, a na razie kolejne chłopaki. Kupiłam dziś test ciążowy, ciekawe czy w ogóle w tym miesiącu go użyję... :confused2:

ailatan ja mam tak samo z przytulankami :eek: aż się odechciewa, jestem cały czas taka podminowana i spięta :confused2: ale A całe szczęście rozumie :sorry:

hej, co do tego sprawdzania płci dziecka to podaje się wiek rocznikowo czy wg miesiąca urodzin?

bo sprawdzałam, i jeśli podaje wg miesiąca to wychodzi mi chłopiec a jak podaje wiek rocznikowo to wychodzi dziewczynka :eek:

brzuch mnie boli...

@ nadchodzi :-(

reklama
Cześć dziewczyny,

Już późno ale wpadłam jeszcze Was poczytać.

U mnie @ zawitała wczoraj... No ale nowy cykl, nowa nadzieja. Proszę mnie wpisać na listę testowania na 10.08.

Trzymam kciuki za wszystkie testowania;-)!!!

Do góry