reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Witam się z Wami dziewczyny! z niektórymi po raz pierwszy z innymi po raz kolejny:)
Siasia gratulację, dbaj o siebie!
Mój trzeci cykl starań właśnie się zakończył - @ przyszła punktualnie i to nawet co do godziny! taki mam regularny cykl! i co z tego? heh!

reklama
To i ja sie przywitam...
Drugi cykl staran na forum...a bez forum juz nawet nie licze :dry: Dopisuje sie zatem do listy, okres planowo ma przyjsc 20 lipca... mam nadzieje ze nie przyjdzie :-)

Witam.Ja również planuję zacząć staranka o rodzeństwo dla mojego synusia.W lutym straciłam ciąże i po pół roku dostałam zielone światło,ale miesiąc wcześniej zaczniemy bo nie wiadomo jak długo to potrwa a ja zaglądam już do wszystkich wózków:-D.Mam nadzieję że ten miesiąc będzie szczęśliwy dla Wszystkich,pozdrawiam

tamaguczi - jakie masz cykle? Bo mi @ też wypada mniej więcej na 20 lipca! Mogłaby nie przyjść w końcu!!! :wściekła/y: I mogłybyśmy zobaczyć te 2 kreski :tak: U mnie to albo 5 albo 6 cykl starań, już się doliczyć nie mogę :sorry2:

Powiedzcie mi dziewczyny czy miałyście kiedykolwiek plamienia pomiędzy @@ ? Ja już drugi miesiąc mam i to wychodzi na to, że w czasie owulacji. W tamtym cyklu miałam plamienie w 11 i 13 dniu, teraz mam 15 dzień kolejnego cyklu i mam to samo! Wczoraj zauważyłam na wkładce trochę brązowego plamienia. Niewielka ilość, ale nigdy czegoś takiego nie miałam. Słyszałam, że można mieć delikatne plamienia w momencie owu, ale ja już się martwię co to może być :/ Potem kochaliśmy się z J i normalnie wszystko co ze mnie wyleciało (sorry, że tak pisze dosłownie) miało kolor różowy! Nie była to czysta krew, ani też kolor brązowy! Dziś też na wkładce zauważyłam trochę brązowego plamienia, niedawno się kochaliśmy i już nic nie było, zero plamienia. Co o tym myślicie??? Wiem, muszę pójść do gin, ale moja tylko w środy przyjmuje, a w tą nie dam rady :(

Ostatnia edycja:
siasia gratulacje!!

ailatan ja miałam plamienia ok 20 dc ale niestety z owulacją nie miało to nic wspólnego :-( przeszło mi jak zaczęłam brać wit. B6.

witamy nowe staraczki!!

karola - a długo Ci się utrzymywało to plamienie? Ile dni w ciągu cyklu i przez ile cykli mniej więcej? Już czytam w internecie o tym wszystkim i nie wiem co mam myśleć :/ Piszą, że może to być np. przez nadżerkę. U mojej gin byłam ostatni raz w styczniu i mówiła, że nie mam żadnej nadżerki. Teraz muszę się w końcu wybrać.

ailatan luknij sobie kochana na moje wykresy w enpr tam wszystko pięknie widać :tak:, plamienie miałam od samego początku odstawienia tabletek, trwało po kilka dni, nadżerka to nie była bo regularnie chodziłam do Gina więc mam pewność, w cyklu z wit. B6 plamienie było bardzo krótkie a w kolejnym cyklu już go nie było :tak:

witamy i powodzenia Ulika, tamaguczi, milenka30!

makota u mnie zawsze tak wlasnie jest, niby nic nie oczekuje a pod koniec cyklu jest nadzieja ;)

Amerie wymioty? a ktory to dzien cyklu?;)

reklama
Do góry