reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Cześć Dziewczyny,

Przenoszę się z czerwca, bo niestety rano zaczęło się plamienie, więc chyba koniec złudzeń i @ zaczyna się rozkręcać. Choć smutno, że to znów nie to, to jednak dobrze, że w końcu @ przyszła, bo to już 41 dc. i będzie można zacząć nowy cykl.
ULIKA zarejestrowałam się w OvuFriend korzystając z Twojego linka, tak jak prosiłaś :) spodobały mi się te wasze wykresy, bo mimo że ja obserwacje prowadzę 2 lata, to jednak na papierze nie jest to wszystko tak ładnie czytelne jak w OVU.
W ogóle muszę przyznać, że odkąd odkryłam to forum, to wstąpiła we mnie jakaś nowa nadzieja i co najważniejsze wreszcie mam się komu wygadać :)

reklama
lamorela szkoda, że nie mierzysz tempki bo nie wiadomo czy miałaś owulację i kiedy.

może miałaś owu bardzo późno np jak ja w 33 dc i faza lutealna jeszcze u Ciebie trwa i dlatego @ nie nadchodzi.

w sumie ja na Twoim miejscu poszłabym do Gina po Luteinę, jeśli owu nie było to dostaniesz @ jak odstawisz Luteinę, jeśli owu była późno i masz jeszcze fazę lutealną i potencjalnie jesteś w ciąży (a testy tego nie wyłapały bo jeszcze hormonu za mało) to Luteina Ci nie zaszkodzi, a nawet pomoże bo podtrzyma ciążę, tyle, że po jej odstawieniu @ nie przyjdzie.

wtedy będzie wiadomo na czym stoisz bo taka niewiedza potrafi być bardzo wkurzająca :tak:

Witam serdecznie staraczki :)
Można dołączyć?
O 15:30 mam mieć wynik z beta HCG i okaże się, czy zostanę mamusią, czy musimy jeszcze z Mężem nad tym popracować ;-)

Hej hej nowym staraczkom !!!

Lamorela, no nieźle z tym Twoim cyklem :/ to samo przechodziłam ostatnio i już modliłam się o @ bo szlag mnie trafiał....

Milenka, nie wszystkie czekają na wyniki ;-)Ja czekam dopiero na owu :)

Susel, ja brałam 1 tabl. Dupka dziennie od 16-25dc

Doska, a ile czasu już bierzesz Dupka? czy to dopiero Twój pierwszy cykl z nim? Wiem, że czasem warto spróbować, mój Gin mówił, że najczęściej przyczyną niepłodności jest problem z zagnieżdżeniem i po prostu sprawdzał czy to u mnie zadziała po wywiadzie ze mną. Okazało się jednak, że nie pomogło, więc problem leży gdzie indziej...Ale wiem, że niektóre dziewczyny zachodziły odrazu po podaniu Dupka. NIe da się jednak ukryć, że powinny być zrobione najpierw badania hormonalne, żeby sprawdzić czy potrzebny jest taki lek a ja takich badań nie miałam.

Ostatnia edycja:
Witam nowe staraczki :-). Razem zawsze raźniej.

U mnie bez zmian. Brak objawów @. Ostatnio często budził mnie ból pęcherza na siusiu w nocy co praktycznie mi się nie zdarza. :confused: może sobie coś tam przeziębiłam?

U nas tak słońce grzeje, że musiałam uciekać do domu się schować bo mnie drażniły promienie swoim ciepłem :baffled: i nie mogłam wysiedzieć :baffled:

Hej kobitki i ja do was dołączę. zawsze jak zawitam na to forum to zachodzę w ciąże, więc mama nadzieje że i tym razem przyniesie mi szczęście :)

reklama
Rety.... nie wytrzymam. Czas mi się dłuży niesamowicie.
Za 20 min dowiem się czy jestem mamą...
Normalnie napięcie jak u Hitchcocka :szok:
Aaaaaaaaaaaaaaa.....zwariuję!!!!!!

Do góry