reklama
Lamorela, poczekaj do tego 40 dnia Ja też wtedy powinnam poczekać ale jestem strasznie niecierpliwa i w gorącej wodzie kąpana. Do tego doszły mi bóle i nie wiedziałam czy spowodowane były fasolką czy może zbliżającą @. Aż nie chcę myśleć ile kasy poszło na testy i bety .
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Karola, ja tak samo jak Ty drążę temat TSh samodzielnie :/ Mój Gin to olał, a Endo zbagatelizował. Będę powtarzać badanka. A gdzie będziesz szła do Endo? Gdzieś koło siebie? czy w Łodzi będziesz szukała?
nanncy na razie zapisałam się u siebie, do babki w Sieradzu, co mogę to robię na miejscu, do Łodzi jeżdżę do neurochurga z Barlickiego do prof. Zawirskiego, a teraz pojadę do laryngologa do dr. Krawczyńskiego, gdzieś na ul. Kasztanowej przyjmuje, jeszcze nie wiem gdzie to ale gps nas zaprowadzi :-)
Hej dziewczynki, ale się dziś podle czuję :-( nie wiem chyba ta pogoda tak na mnie wpływa (od 8-11 padał intensywnie deszcz). Położyłam się o 14 i niedawno wstałam, spałam chyba z dwie godziny co mi się rzadko zdarza spać w dzień. Zawsze się dziwiłam jak można się położyć w środku dnia i spać? Teraz już wiem jak to jest idę jakiś obiad zrobić bo mój M zaraz wróci z pracy, a ja nic nie mam .
Karola, Ooo Barlicki!!! Już nawet myślałam, ze chodzisz do mojego klienta z pracy hehe... ale tego Twojego doktorka akurat nie znam. Sama chodziłam tam na wiyty u ordynatora.Szpital ma świetne opinie jesli chodzi o chirurgię twarzowo-szczękową, zatoki i te sprawy, także napewno jesteś w dobrych rękach
Ewka, życzę aby samopoczucie zwiastowało fasolkę ;-)
Ewka, życzę aby samopoczucie zwiastowało fasolkę ;-)
hej, dziewczynki mam pytanko, dzisiaj jest moj 16 dc i powinnam wziac duphaston, zastanawiam sie czy nie wziac go pare dni pozniej albo wogole z niego zrezygnowac, co o tym sadzicie ? boje sie, ze jesli owulacji u mnie nie bylo to moze ja zahamowac..
wczoraj moj test owulacyjny wyszedl negatywny (moze dlatego ze troche w pracy pilam) a dzisiaj to juz śliczny pozytyw i dlatego nie wiem co robić..
wczoraj moj test owulacyjny wyszedl negatywny (moze dlatego ze troche w pracy pilam) a dzisiaj to juz śliczny pozytyw i dlatego nie wiem co robić..
Ostatnia edycja:
doska ja bym jeszcze nie brala, jak dzisiaj pozytyw to znaczy ze owulacji jeszcze nie bylo ale lada moment bedzie, wiec mysle ze wstrzymaj sie ze dwa dni, a nie masz monitoringu?
ewka jeszcze wszystko jest mozliwe! zrob test w poniedzialek, powodzenia!
lamorela no wlasnie staranka sa bardzo kosztowne... ale u Ciebie moga sie juz w tym miesiacu skonczyc
ewka jeszcze wszystko jest mozliwe! zrob test w poniedzialek, powodzenia!
lamorela no wlasnie staranka sa bardzo kosztowne... ale u Ciebie moga sie juz w tym miesiacu skonczyc
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
doska skoro wyszedł Ci pozytywny test owu to wstrzymaj się jeszcze kilka dni z duphastonem bo inaczej może Ci zablokować owulację
reklama