reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Nanncy na razie bety nie będę powtarzać i poczekam do 40 dnia, jak nie przyjdzie to powtórzę. Kurcze, aż pójdę jutro i kupię może jeszcze jeden test (bo drogi mężuś się nie może dowiedzieć bo narzeka na to niemiłosiernie).

reklama
Lamorela, poczekaj do tego 40 dnia :tak: Ja też wtedy powinnam poczekać ale jestem strasznie niecierpliwa i w gorącej wodzie kąpana. Do tego doszły mi bóle i nie wiedziałam czy spowodowane były fasolką czy może zbliżającą @. Aż nie chcę myśleć ile kasy poszło na testy i bety :szok:.

Karola, ja tak samo jak Ty drążę temat TSh samodzielnie :/ Mój Gin to olał, a Endo zbagatelizował. Będę powtarzać badanka. A gdzie będziesz szła do Endo? Gdzieś koło siebie? czy w Łodzi będziesz szukała?

nanncy na razie zapisałam się u siebie, do babki w Sieradzu, co mogę to robię na miejscu, do Łodzi jeżdżę do neurochurga z Barlickiego do prof. Zawirskiego, a teraz pojadę do laryngologa do dr. Krawczyńskiego, gdzieś na ul. Kasztanowej przyjmuje, jeszcze nie wiem gdzie to ale gps nas zaprowadzi :-)

Hej dziewczynki, ale się dziś podle czuję :-( nie wiem chyba ta pogoda tak na mnie wpływa (od 8-11 padał intensywnie deszcz). Położyłam się o 14 i niedawno wstałam, spałam chyba z dwie godziny co mi się rzadko zdarza spać w dzień. Zawsze się dziwiłam jak można się położyć w środku dnia i spać? Teraz już wiem jak to jest :-D idę jakiś obiad zrobić bo mój M zaraz wróci z pracy, a ja nic nie mam :eek:.

Karola, Ooo Barlicki!!! Już nawet myślałam, ze chodzisz do mojego klienta z pracy hehe... ale tego Twojego doktorka akurat nie znam. Sama chodziłam tam na wiyty u ordynatora.Szpital ma świetne opinie jesli chodzi o chirurgię twarzowo-szczękową, zatoki i te sprawy, także napewno jesteś w dobrych rękach :tak:

Ewka, życzę aby samopoczucie zwiastowało fasolkę ;-)

hej, dziewczynki mam pytanko, dzisiaj jest moj 16 dc i powinnam wziac duphaston, zastanawiam sie czy nie wziac go pare dni pozniej albo wogole z niego zrezygnowac, co o tym sadzicie ? boje sie, ze jesli owulacji u mnie nie bylo to moze ja zahamowac..
wczoraj moj test owulacyjny wyszedl negatywny (moze dlatego ze troche w pracy pilam) a dzisiaj to juz śliczny pozytyw i dlatego nie wiem co robić..

Ostatnia edycja:
doska ja bym jeszcze nie brala, jak dzisiaj pozytyw to znaczy ze owulacji jeszcze nie bylo ale lada moment bedzie, wiec mysle ze wstrzymaj sie ze dwa dni, a nie masz monitoringu?

ewka jeszcze wszystko jest mozliwe! zrob test w poniedzialek, powodzenia!

lamorela no wlasnie staranka sa bardzo kosztowne... ale u Ciebie moga sie juz w tym miesiacu skonczyc ;)

doska skoro wyszedł Ci pozytywny test owu to wstrzymaj się jeszcze kilka dni z duphastonem bo inaczej może Ci zablokować owulację :confused2:

reklama
Do góry