reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Mnie ciągle trapi ból brzucha, który dostałam jak szłam w środę na betę, był to taki skurcz i miałam wrażenie, ze zaraz @ dostanę (było tow 24dc). Myślałam, że zbliża się @ i pewnie nie ma sensu robić tych badań, ale to trwało tylko tego dnia, a dziś ... nic. Wcześniej miałam pobolewania na tydzień przed i tak do okresu , ale tego dnia bolało jakby wylecieć coś miało... nic nie wyleciało a boleć przestało. Mam nadzieje, że to na @ jednak a nie jakiś tam objaw implantacji ... Jutro zaczynam 26 dc (na 28).

doska1 - test mówi wyraźnie, żeby się zacząć "turlać" z lubym we wiadomym celu;-)

doska1 jak dla mnie start :-)

Dziewczyny pytanie z serii "durna baba" - co ile przytulać się w dp, żeby plemniki nie były słabsze? :eek: Ja jestem już tak zestresowana, że od godziny nie śpię i wcale mi się nie chce.

hej dziewczynki ja tylko na chwilke żeby się przywitać ;) i zaraz uciekam do pracy. Ale sie cieszę, w końcu mąż przyjeżdża, oj będzie sie działo :-):-D

Dziewczyny dopiszcie mnie na 08.07, bo już nie wiem co jest grane... Testowałam w dniu spodziewanej @ 02.07 i wyszła jedna krecha. Okresu jak nie było tak nie ma, a zazwyczaj był regularnie +/- jeden dzień. Brzuch mnie już bolał jak na @, potem jajniki jak w owu, ogólnie czuję się beznadziejnie od 2 dni. W ciążę już nie bardzo wierzę i chyba chciałabym żeby @ przyszła, bo zwariuję. Temperaturę mierzę od 3 dni, więc z tego nic jeszcze wywnioskować się nie da. Kochane moje doświadczone w wykresach powiedzcie proszę, co dzieje się z temperaturą przy zbliżającym się okresie? Rośnie, spada, jest wysoka czy niska?

siasia przed okresem jest chyba wyższa, może oscylować ok. 37st, a w dniu @ spada; ja w pierwszej ciąży miałam objawy jak na @ tylko znacznie silniejsze, test zrobiłam chyba 3 dni po terminie @

Cześć. Zrobiłam test i nic :-( nawet cienia nie widać. Czekam na @. Już się nie nakręcam bo wiem, że nic z tego cyklu nie będzie. :-(

reklama
Malgonia1 4.07 @
Rybka33 5.07
Ewka358 7.07
Mika1986 8.07
19ania90 10.07
żabucha 11.07
karola1986 14.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07