reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Ja już nie potestuje. 2.07 przyszła @, czyli ewentualne testowanie w nowym cyklu ok. 26.07 ( termin @). Czyli spadam na koniec lub prawie koniec listy .

malgonia1 a długo już się staracie o dzidziusia ?? zawsze jest przykro jak ta wredna @ nadchodzi.. ja mam wtedy łzy w oczach..
Właśnie oglądam na TLC urodzeni do adopcji i normalnie sie popłakałam :sad: :( żal mi tych małych dzieciaczków, które są oddawane, ale z drugiej strony widzę szczęście na twarzy rodziców, którzy chcą mieć dzieci, a nie mogą ich mieć. Bardzo emocjonalnie przeżywam tego typu programy, dlatego mój Kuba nie karze mi ich oglądać, bo strasznie przeżywam:hmm:

reklama
dziewczyny

w dzisiejszym poscie napisalam o odzywianiu przy ivf/inseminacji i nie tylko. zebralam troche do kupy wiadomosci o tym co i jak jesc zeby zwiekszyc szanse na sukces w postaci bejbika. zapraszam do lektory jesli ktos jest zainteresowany
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Odzywianie przy IVF (i nie tylko)

komentujcie i dzielcie sie swoimi doswiadczeniami i informacjami. bede wdzieczna

Dziś znów dwie krechy na teście ovu .:-D:-D:-D W prawdzie na początku testowa trochę bledsza od kontrolnej ale jak naciągało po jakiś 30 min to prawie takie same - ja uznaje że jak są dwie podobnej barwy to pozytywny. Wiec się znowu was pytam czy własnie tak interpretujecie że jak są dwie jedna trochę tylko bledsza to uważacie za pozytyw - wiadomo jakie są te testy z allegro ???:confused:
Martwię się bo pewnie w tym cyklu nic z tego nie będzie bo wczoraj mój małż jak usną tak go nic nie ruszyło wiec dupsko blade ale dziś jak się nie ruszy to będzie miał awanturę i focha na cały wyjazd:angry::angry::angry::angry::angry:. Co do tej mojej temp to ja już nic nie kumam - albo ten termometr jest do d.... albo ja coś źle robię. Z tego cyklu wyciągnę lekcje na przyszły - zamówię ten termometr z Allegro Microlife - i tylko nim będę mierzyć - chyba zacznę pomiar w małej :dry: do tego codziennie od skończenia @ zacznę robić testy i właśnie nie będę dużo pić - a na koniec pokaże mojemu ginowi niech on sam coś skuma jak takiego mądrego udaje:baffled:

Ostatnia edycja:
ewka to testuj jutro, a jak nic nie wyjdzie to znow za 3 dni! a! i mnie tez mozesz dopisac na testowanie 27.07.

malgonia przykro mi ze sie nie udalo, ale na koncu listy i tak nie jestes, wiec zostan tu z nami i moze koncowka miesiaca bedzie akurat dla nas udana ;)

karola to zdrowka zycze! a te ziolka to jak na jajeczkowanie to tak jak ten moj clo tylko mniej drastycznie:p moze powinnam sprobowac. znalezc to pewnie takiej mikstury nie znajde, ale tak sobie mysle ze rodzice moga mi przywiezc bo za jakis czas mnie odwiedza. dostac je mozna w kazdej aptece?

Anna nie wiem jak z tym Twoim testem bo ja testowalam tylko w zeszlym miesiacu i bylo wyraznie widac roznice miedzy kreskami. moze wrzuc zdjecie to lepiej pomozemy!

Anna, dodałam sobie Twój wykresik do mojego i lukam. Na dole jest taka opcja: "dodaj użytkownika" jakby co :tak:. Jak widzę i czytam to wstawałaś w nocy do pieska a to może zaburzać nieco tempkę. TEmpka jest idealna po minimum 5 godzinach nieprzerwanego snu. Ale nie zrażaj się, mierz dalej. Moim zdaniem test owu pokazuje już lada chwila owulację i napewno zauważymy ją lada dzień na wykresiku :happy2:. Mój pierwszy wykres też był niedokładny, dopiero się uczyłam. I nie wiem jak u innych ale u mnie tuż przed skokiem jest zawsze spadek a nawet dwa. Jakby jedno podejście, drugie i hop do góry! Karola widziałam też tak teraz miała, 2 dni tempka w dole i hop do góry. Podobno przed owu jest spadek i u Ciebie też go widzę dzisiaj:tak:

Czesc dziewczyny,

widze, ze juz wiekszosc sie przeniosla na lipcowki, na czerwcowkach cos cicho dzisiaj.

karola to jednak owu byla!!! Trzymam teraz kciuki za efekty:-)

Dopiszcie mnie prosze na 11.07 na testowanie, chociaz czuje ze pewnie wczesniej zatestuje. Mysle o niedzieli, to bylby 9dpo. Jak myslicie?

Brzuch mnie boli jak na okres, zaluje ze nie mam nospy przy sobie, to bym wziela.

zabucha ja najwczesniej bym 10dpo testowala, bo jednak wczesniej to jest duze ryzyko ze jeszcze nie bylo implantacji. wiem, ze ciezko wytrzymac ;)

susel wlasnie wiem... Zobacze ile wytrzymam. Ogolnie mam wrazenie jakbym miala zaraz okres dostac. Nawet plecy czuje w krzyzu. Postaram sie poczekac do poniedzialku;-)

reklama
Mika1986 2.07 ??(czekamy na info)
Malgonia1 4.07 @
Rybka33 5.07
Ewka358 7.07
19ania90 10.07
żabucha 11.07
karola1986 14.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07
Fuma_Foch 29.07

żabucha najwcześniej w 10-12dpo wcześniej rzadko wychodzą. Ja planuje jutro w 10dpo.

Anna działaj działaj. A śluz obserwujesz?

Do góry