reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

susel tak w niedzielę mam testować, ale nie wiem czy dotrwam :-) chciałabym żeby się udało.

Odkopałam naszą listę.

Mika1986 2.07
Malgonia1 4.07
Rybka33 5.07
Ewka358 7.07
19ania90 10.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Tygryseczek 28.07
Fuma_Foch 29.07

Mikka
czekamy na wynik bety;-)nie wiem czy życzyć Ci @ czy II kresek?? Ty chyba miałaś problemy z tarczycą tak? Nie wiem czy dobrze kojarzę?

Malgonia1
a Ty testowałaś? Czekamy na info :tak: (znalazłam Twojego posta. Przykro mi że @ przyszła :(), ale lipiec przed nami :)

Ostatnia edycja:
reklama
utworzyłam konto na ovu ;) wprowadziłam swoją pierwszą tempke i zaznajamiam się z programem. Dziewczyny czy położenie szyjki koniecznie musi być wpisane ? bo niestety ale nie potrafię określić jej położenia:( chyba by mi się przydały zajęcia praktyczne hehe ;) szkoda że takich w szkole nie było ;/

suseł

Zioła Ojca Sroki

Pobudzające pracę jajników, zalecane szczególnie w cyklach bezowulacyjnych.

Skład:
lebiodka - 50gr
koszyczek rumianku - 50gr
macierzanka - 50gr
pokrzywa - 50gr
dziurawiec - 50gr
rdest ptasi - 50gr
ruta - 20gr
nagietek - 20gr
nostrzyk - 20gr

Dawkowanie:
Małą łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny, odcedzić, pić szklankę naparu przed snem.

ja piję zioła pierwszy cykl, do tego brałam wiesiołek, po wiesiołku znacznie poprawił mi się śluz i było go zdecydowanie więcej, nie wiem czy to zasługa picia ziół ale pierwszy raz miałam owulację w normlanym terminie (15 dc)i będę miała normalny cykl ok 28 dniowy, bo do tej pory przez 10 miesięcy owulację miałam tylko 2 razy, raz w 22 dc a drugi raz w 33 dc. Moim zdaniem to zasługa ziółek!!!!

doska ja próbowałam ale nie znam się na tym, czasami zaznaczam wysokość i twardość (chociaż twardosci nigdy nie jestem pewna do końca) natomiast otwartości nie czaję kompletnie, nie musisz tego wpisywać jeśli nie jesteś pewna, bez tego program też Ci wyznaczy owulacje :tak:

moja owu chyba jednak miała miejsce bo temperatura słabo ale idzie do góry,

wpiszcie mnie proszę na termin testowania na 14.07

ewka piękna tempka!!!! nie kusi Cię by zatestować? :-p

Ostatnia edycja:
karola mam pytanko do ciebie: gdzie w ustawieniach moge dodać opcję do ovu typu: kwas foliowy, ból brzucha itp itd ?? Zmierzyłam dzisiaj temp (w pochwie:sorry2:) i wydaje mi się że bardzo niską miałam bo tylko 36,15 (jest to mój 14dc).

już znalazłam ;);)

Ostatnia edycja:
karola Tempka piękna daje nadzieję ;-) ale czy coś z tego będzie? Jutro będzie 10dpo więc może spróbuję choć boję się, że zobaczę tylko I kreskę :-( i czar pryśnie.

dośka przy owulacji temperatura jest niska w Twoim przypadku niestety nic konkretnego nie można wywnioskować bo nie ma wcześniejszych temp. Obserwuj tempke dalej i notuj. Jeżeli jesteś przed owulacją to zaobserwujesz skok o min. 0,2 stopnia.

Mika1986 2.07
Malgonia1 4.07
Rybka33 5.07
Ewka358 7.07
19ania90 10.07
karola1986 14.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Tygryseczek 28.07
Fuma_Foch 29.07

doska wstaw sobie miniaturę wykresu w sygnaturze, będzie nam łatwiej być na bieżąco z Twoim wykresem.

pod swoim wykresem kliknij udostepnij wykres , wykres na tablicy, udostępnij, potem miniatura, skopiuj link i wejdź na forum w ustawienia, sygnatura, i tam wklej ten link :tak:

ewka jak dasz radę wytrzymać to najlepiej zatestuj w dniu spodziewanej @.

ja nie nastawiam się na zbyt wiele, raczej u mnie nic z tego nie będzie, bo TSH za wysokie by łatwo zajść w ciążę, a poza tym mam teraz inne bardzo poważne problemy zdrowotne, którymi muszę się zająć. :baffled:

ok, spróbuje wstawić, oczywiście nadal będe mierzyć i notować, żaluje że wczesniej się za to nie wzięłam.. czy jak codziennie bede dodawac temp, to ten wykres na sygnaturce sie zaktualizuje czy bede musiala codziennie go kopiowac?

Ja już nie potestuje. 2.07 przyszła @, czyli ewentualne testowanie w nowym cyklu ok. 26.07 ( termin @). Czyli spadam na koniec lub prawie koniec listy .

reklama
Do góry