reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Powtórzyłam może za szybko no i na pewno wyszedł negatyw:confused::confused: ale dużo piłam latałam po markecie wiec może dlatego. W razie czego zaczynam (-y) działać:-p:-p. Czy można ten test zrobić rano z porannego moczu - po później to dużo pije latam - wyjdzie dobry czy lepiej z późniejszego ??? Zgłupieje jak nic jeśli się okaże że to ovu - to kasę na monitoring chyba bym w błoto wydała bo lekarz kazał w 12, 14 ,16 dc. :szok::szok: Widzę że mimo iż mam w miarę równe cykle to może ovu w cały świat - ale czuje że chyba długo powalczę :shocked2:. A o tej temp to chyba nie mam pojęcia.

reklama
Gratuluję Mrowkaa, testy wskazują wyraźnie ciążę, nie ma co się zastanawiać :-D Ja takie miałam w poprzedniej ciąży na 3 dni przed @ (która nie przybyła).
Ja mam 5 dni do @, ale zrobiłam dzisiaj betę z krwi, wcześnie, ale różnie bywa, strasznie się niepokoję, z jednej strony chciałabym aby wyszła, a z drugiej ...
dzisiaj mnie strasznie brzuch rozbolał, myslałam, że poleci, ale przestało ... Poczekaj @-po do poniedziałku jak już!:wściekła/y:

Anna z tego co wiem, testów owulacyjnych nie powinno się robić z porannego moczu. Mika trzymam kciuki za wysoką betę!&&&&&:-)

Mrówkaa - ciąża jak nic!!! Też bym chciała zobaczyć taki test ;-) Gratulacje!
Anna Marczyk - Z tego co mi wiadomo, to testy owu właśnie w przeciwieństwie do ciążowych lepiej robić po południu np. po pracy. Ja wczoraj zrobiłam i dziś, ale druga kreska jest leeedwo widoczna, więc biorę to za negatyw, chociaż przedwczoraj i wczoraj boboseksy i tak były, chociaż był to 9 i 10 dc :-) Dziś na pewno też będą :)

Byłam dziś z koleżanką na piwku, pogadałyśmy sobie, bo się dłuugo nie widziałyśmy i się odstresowałam w końcu ;)

Czyli będę robić jakoś popołudniu. Jak tu sobie można zrobić dzidzie jak mu nagadałam o tym wszystkim on skomentował ze najlepiej to codziennie i wtedy nie będzie szaleństwa a teraz już chrapie z psem na wersalce :confused2::confused2: Boże widzisz i nie grzmisz :dry:

fuma no a kto wie, na moje oko skok miałaś w 24 dc więc skoro u mnie owu przyszła w 33 dc to w 24 dc tym bardziej może przyjść :tak: zobaczymy jaką jutro będziesz mieć temperaturę, szkoda, że dzisiejsza zaburzona, dlaczego zaznaczyłaś zaburzoną? może to właśnie po owu i sama tak podskoczyła? :confused:

hej dziewczynki, kupiłam w koncu ten termometr elektroniczny, pokazujacy 2 miejsca po przecinku, firmy Microlife. Kosztował mnie 14,99 zł. No i od jutra zaczynam mierzenie tempki, jeszcze musze się zarejestrowac na ovufrendzie i bedzie git :-) teraz uciekam do lozka bo tyle co z pracy wrocilam i zdarzylam sie wykąpac, ale musialam sie z wami podzielic ta informacja :-D jutro mam wolne wiec bede czesciej tu zagladac.

Cześć witam wszystkich :blink:

dośka fajnie, że zdobyłaś termometr ;-)

karola owulacja w 33dc? :szok: to jak długi był ten cykl? 47? O matko. To ja przy swoich krótkich 22-25 miałabym już końcówkę 2 cyklu. Współczuję :baffled:

Anna no to trzeba mężusia obudzić :-) zaatakować i zg****** :tak:

Mrowkaa gratulacje! mam nadzieje ze to dobry znak dla lipcowek ze juz na poczatku lipca jest tu jeden sukces :)

Anna mi tez sie wydaje ze w Twoim przypadku owu test wskazal, a monitoring w 12dc by to wykazal, wiec tez nie bylyby to pieniedze wyrzucone w bloto ;)

ewka czy Ty czasem niedlugo nie testujesz?

reklama
Karola a co jest w tych ziolach o. Sroki i na co konkretnie maja pomoc? bo jestem za granica wiec takich pewnie niedostane, ale jakbym znala sklad to moze cos w tym stylu...

Do góry