reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Powoli dołączam się do was i ja. Teraz muszę pójść do gina na wywołanie @ bo się spóźnia, a w ciąży niestety nie jestem:-(.
Od nowego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę i może jakaś herbatka wspomagająca lub ziółka.:-)
Anna nawet blada kreska jest ciążą:-), wyrazistość wynika z poziomu hormonu w moczu.

reklama
lamorela ja właśnie testuję zioła ojca Sroki. Za dwa tygodnie okaże się czy zadziałały, hehe

jeśli się udało i jestem w ciąży to mogę Ci wysłać swoje zioła jeśli chcesz :tak: :tak: ;-)

Mrowkaa gratulacje!!! Nareszcie się ruszyło :) może to oznacza dobry początek dla nas wszystkich!!!

Anna Marczyk
ja bym na Twoim miejscu powtórzyła :cool2:

lamorela witamy, witamy :-)

A my dziś mamy zacząć, bo nawet w jajnikach czuję wiosnę, a się pokłóciliśmy rano z A :confused2:

Dobra w koszu jeszcze był :-)
Uczę się dopiero ale to dziwne żebym miała ovu w 10dc powtórzę później

Załączniki

• DSC_0049.jpg
    DSC_0049.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 34
Mrowkaa GRATULUJĘ!!!

Anna jak dla mnie to ten test jest pozytywny :tak: więc owulka za 12-36h więc mężusia do łuzia i bara bara przez najbliższe dni :tak:

anna no dla mnie też jest to pozytyw!

owu możesz mieć jutro lub pojutrze więc to będzie 11 / 12 dzień więc jakiś wielkich odchyleń nie ma, wszystko jest możliwe, zobacz ja poprzednio miałam potwierdzoną na 100% owulację w UWAGA 33 dniu cyklu!!! :szok:

reklama
anna no dla mnie też jest to pozytyw!

owu możesz mieć jutro lub pojutrze więc to będzie 11 / 12 dzień więc jakiś wielkich odchyleń nie ma, wszystko jest możliwe, zobacz ja poprzednio miałam potwierdzoną na 100% owulację w UWAGA 33 dniu cyklu!!! :szok:

Karola - no toś minie pocieszyła bo ja właśnie dumałam co ten mój dziwaczny wykres przedstawia.I zastanawiałam się czy to może być późna owu.
Byłam u endo,kazał mi odstawić Dostinex.Przy okazji powiedziała,ze ona go nie poleca bo długo się utrzymuje w organizmie a przy ciąży trzeba go zaraz odstawić. Przy okazji zapytałam czy niska prolaktyna przeszkadza.Musiałam to z niej wyciągać bo cedziła po słówku jakby to była jakaś tajemnica.Z tego co powiedziała zrozumiałam,że za niska prl tez może zaburzać cykl i owulację.

Mrówka -gratulacje:-D.

Anna -ja tez myślę ,ze to pozytyw-działajcie;-).

Ewka-ładny wykresik trzymam kciuki.

Do góry