reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
zrobilam ale kupilam chyba beznadziejny test: baby check

f-vedalab-test-ciazowy-babycheck-1-kasetowy.jpg

i zobaczcie: (tylko przypomne, ze mam kilka dni do @ i robilam przed chwila)

DSC_0473.jpg

Załączniki

• DSC_0473.jpg
    DSC_0473.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 75
Madziolina no przecież tam jest bladzioszek widoczny!!! Fasolka:-)!!! Powtórz jutro rano koniecznie! Ale superowo kochana:-):-):-)!!!

Tak, tylko dziwi mnie, ze jeszcze kilka dni do @ i ze robilam o tej porze i nawet kusi mnie, zeby wody na ten drugi test nalac, bo mi sie wydaje, ze jakis trefny.
Jutro jeszcze kupie innej firmy.

No tak jak pisałam, jutro powtórz dla pewności. A powiedz ile Ty jesteś dni po owu? Jeśli 9-12 to bladzioch może być niezależnie od pory dnia jeśli masz dużo hormonu hcg. Niektórym nawet w 7dpo wychodzą blade pozytywy. A zatestować wodą... hmmm... czemu nie. Spróbuj:tak:

jutro rano powtórze i zobaczymy, najwyzej dla pewnosci kupie jeszcze drugi test innej firmy i juz :-)
narazie nic nikomi nie mowie, bo wole sama najpierw sie upewnic.

A co do owulacji, to tak jak mowilam wczesniej, u mnie ciezko w ostatnich cyklach stwierdzic :-(
Podejrzewam, ze jesli juz to postalo 20 lipca :cool2:

madziolina te objawy u Ciebie, to mi tak na fasolkę wygladaja. Zwłaszcza ten ból piersi! Bo mnie zawsze bolą od owu do @ więc u mnie to żaden objaw póki co... ale u Ciebie. Testuj jutro albo nawet dzisiaj możesz sprawdzic innym testem.

karola nic nie wiadomo... :no:

reklama
Do góry