mika co do tarczycy to Gin mówi, że jest ok ale mam takie podejrzenia, tsh wzrosło mi z 2,6 do 3,05 po tym jak zaczęłam brać witaminy z jodem, teraz mam unikać jodu, ft4 wyszło w górnej granicy a ft3 w dolnej, Gin nadal, że wyniki są w normie ale tu dziewczyny na forum pisały, że powinno być mniej więcej równo. No nie wiem, właśnie zaczynam szukać jakiegoś endokrynologa by pokazać mu swoje wyniki niech mi powie co o tym sądzi.
susel ja długo po ostawieniu tabletek anty nie miałam w ogóle owulacji, cykle w cały świat, musiałam brać Luteinę na wywołanie @, od lutego mam owulację ale w co drugim cyklu (widać to na moich wykresach), hormony mam ok, tsh tylko za wysokie
ooo, widzę, że u Ciebie ciężka artyleria wyciągnięta (clo, pregnyl), a miałaś robione HSG?
mnie Gin namawiał by zrobic w tym cyklu ale ten cykl będę miała z owulacją, a czytałam, że w cyklu z HSG lekarze czasami zakazują staranek, ze względu na kontrast, promieniowanie rentgenowskie i ingerencją w nedometrium. Tak więc szkoda mi było marnować cyklu z owulacją, poza tym daję szansę ziółkom
ja testu owulacyjne robię na chybił trafił bo nie wiem nigdy ile będzie trwał mój cykl, Ty masz cykle regularne?
susel to jest lista, która kiedy robi test ciążowy
ewka no co Ty, taki spadek to nie spadek, jaka @, jeszcze za wcześnie, to dopiero Twój 6 dpo, a właśnie, ten spadek to by pasował jak udał jako spadek implantacyjny. Tak więc głowa do góry!!!!
ailatan witam znajomą staraczkę!!!
no ale będziecie spać z siostrą w jednym pokoju? eee, chyba nie, więc może uda Wam się czybkie bzyku bzyk w odpowiedni dzień !
ech, kochana gdybym znała receptę na to jak zajść w ciążę to bym to opatentowała i była milionerką, hehe, myślę, że każda z nas ma zapisane w przeznaczeniu kiedy się uda i nie przyśpieszymy tego za bardzo ...