reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Nancy - przed poronieniem miałam cykle takie 31-32 dni, teraz mi się coś poprzestawiało, po łyżeczkowaniu pierwszą miesiaczkę dostałam po 35 dniach, a kolejną po 28, więc już zgupiałam, mam nadzieje, że cykle się wyregulują i szybciutko uda mi się zajsć w ciaze.

reklama
Witaj Anna Marczyk :-D więcej Łodzianek się tu udziela niż na forum regionalnym :cool2:

Nanncy nasze kolejne podobieństwo - Ty dobiłaś do 30-tki, ja dobiję w listopadzie :shocked2: aż mnie sentymenty z tego powodu niekiedy ogarniają :eek:

Benfica, a jest tu jakieś regionalne forum, o którym nie wiem? :szok:
A co do 30-tkie to nie, nie. Rocznikowo dobiłam tylko ale pyknie mi dopiero jesienią jak Tobie :-)

Benfica, Mój Gin to dr. Baradyn ze szpitala Rydygiera. I teraz po raz pierwszy byłam gdzie indziej, w Salve na Szparagowej bo mojego doktorka teraz nie ma :sad:
A Ty gdzie chodzisz?W którym szpitalu rodziłaś synka?

Hej dziewczyny!
Dołączam się do staraczek, to mój pierwszy cykl starań. Termin niechcianej @ 9 lipca. Mam za sobą poronienie w 2011 r.

Ostatnia edycja:
To jak tyle łodzianek, to jak zaciążycie to sie zmawiać, może uda się do jednego gina lub przychodni :-D
ja tam mieszkam spacerkiem do Matki Polki, ale jakoś tam niechętnie bym poszła w razie czego :eek:
Ja od jutra odliczam 7 dni do @, ale spodziewam sie bardziej, że przyjdzie, niż że nie przyjdzie ... przez ta tarczyce, ale jutro idę się umówić z endokrynologiem na randevu, niech mnie przebada jak należy :) ja nie wiem skąd miałabym mieć chorą tarczycę, ale to zapewne dzieło Czarnobyla ...
zrobie sobie 5 dni przed betę, abym wiedziała, czy mam szybko działać czy bardziej na spokojnie.
Też jestem po poronieniu i pierwszy cykl po nim miałam ok 35dni, to chyba normalne.

Karola, super!!! Brawo!!!! :-) kupowałaś takie tanie z allegro testy czy te droższe jak Pink z Rossmanna?

te tanie z allegro, no i poprzedni wyszedł mi bardzo blady, nawet kreska testowa byłaś jakaś blada, dlatego dziś zatestowałam od niechcenia bo spodziewałam się znów lipnego wyniku a tu taka niespodzianka w postaci takich krech:

Zobacz załącznik 569117

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

witam nowe staraczki!!

mika no na bank Czarnobyl ma tu spory wpływ, jesli chodzi o nas rocznik '86, bo u mnie nikt na tarczycę nie choruje więc skąd u mnie niby problemy z tarczycą? :eek:

Ostatnia edycja:
Karola, Ty podejrzewasz u siebie chora tarczycę?

Jeśli ktoś podejrzewa problemy z tarczycą, to niech najpierw ją zbada, jeśli coś nie tak to leczy, a potem się stara o dzidzi, bo w tym przypadku lepiej poczekać na dzidzi, niż się potem o nie martwić ...
Ale miejmy nadzieję, że wszystkie staraczki takich problemów nie mają lub się ich już pozbyły ... :-)

Nanncy, ja całą ciąże chodziłam do szpitala im. Rydygiera i tam też rodziłam, poznałam też dr Baradyna, bardzo szybkie wizyty u niego są, mnie prowadził dr Remisz, byłam bardzo zadowolona.

Trzynastka, ja okres mam mieć 8-9 lipiec to tez razem sprawdzamy, chociaż ja się nie napalam, a nawet wolałabym poczekać ze względu na tarczycę, no ale zobaczymy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nanncy u mnie pecherzyki sa, a po Clo to juz w ogole, tylko z reguly nie pekaja :/ ale jak dostalam pregnyl i ladnie pekly to i tak sie nie udalo, wiec nie wiem.
Karola Nanncy mi pisze ze u Ciebie tez problemy z owulacja, a co dokladnie? Ja wlasnie zaczelam nowy cykl (3 dzien) i zamierzam tym razem zrobic wszystko co mozliwe ;) Clo, Pregnyl, testy owulacyjne i na koniec duphaston. tylko problem mam z testami, kiedy testowalas?

Do góry