reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Akurat wszystkie odpowiedzi są od kobiet dzieciatych (parę bez dzieci), jedna od dziewczyny, która już jakiś czas się stara i to był jedyny post mówiący, żeby spokojnie poczekać i kreska powinna ciemnieć i trzyma kciuki. Nikogo nie oceniam, ale nigdy bym nie napisała komuś czegoś takiego.

reklama
lamorela - nie przejmuj się takimi docinkami, mi tez ostatnio jedna osoba napisała, że strasznie niska ta moja beta i że na pewno znowu poronie.... tak więc takie docinki na forach są na porządku dziennym..... będzie dobrze, wierze w to,

No niezle z ta cena!! wredoty jedne! ja za pink test osttanio placilam jakos 6 zl:p ale w promocji:] zdziercy - wszedzie
Kiedys oszolomil mnie test Pink test ECO - w innym opakowaniu. Kupilam 4 sztuki za wczasu po 4 zl za sztukę. W domu z glupawki kazalam nasikac mojemu TZ, a tam widoczny cien cienia, szarawy, ze nawet pod światło nie trzeba było patrzeć. Wystraszyłam się, ze chory czy coś. Zrobiłam sobie. To samo. Zrobiłam wodzie - to samo. Jeszcze raz sobie. Ten zwykły Pink test tak mi nigdy nie pokazał. Od tamtego czasu nie widziałam nigdzie w sklepach tamtego testu.
Ja mam jeszcze takiego bzika, ze oglądam test przed siusianiem czy aby nie ma za widocznego wytloczenia, co by później nie wkręcać sobie, ze widzę cień cienia pod światło, bo i tak raz było ;-)
Jak się uda, to jutro rano zatestuje, bo już nie mogę wytrzymać :-D w 25 dniu przy cyklach 26-28, tym czulszym testem.

Kiedys oszolomil mnie test Pink test ECO - w innym opakowaniu. Kupilam 4 sztuki za wczasu po 4 zl za sztukę. W domu z glupawki kazalam nasikac mojemu TZ, a tam widoczny cien cienia, szarawy, ze nawet pod światło nie trzeba było patrzeć. Wystraszyłam się, ze chory czy coś. Zrobiłam sobie. To samo. Zrobiłam wodzie - to samo. Jeszcze raz sobie. Ten zwykły Pink test tak mi nigdy nie pokazał. Od tamtego czasu nie widziałam nigdzie w sklepach tamtego testu.
Ja mam jeszcze takiego bzika, ze oglądam test przed siusianiem czy aby nie ma za widocznego wytloczenia, co by później nie wkręcać sobie, ze widzę cień cienia pod światło, bo i tak raz było ;-)
Jak się uda, to jutro rano zatestuje, bo już nie mogę wytrzymać :-D w 25 dniu przy cyklach 26-28, tym czulszym testem.

testuj, testuj Kochana!
czekamy na fotke testu.

Dziewczynki z dwiema kreskami - czy Wy też jesteście tak strasznie śpiące? Ja już miałam ze 4 drzemki dzisiaj :szok: Czytam sobie książkę i nagle się budzę i nawet nie orientuję się kiedy zasypiam :szok: Patrzę teraz na zegar - nawet nie ma 15:30, a ja już kombinuję jak się zakraść do łóżka po obiedzie, żeby się przespać jeszcze ze 3 godzinki przed nocą :sorry2:

Nieźle :szok: Ja też się kiedyś nacięłam na jakimś teście i myślałam, że jest bladzioch, ale nic nie było, tylko po prostu po zmoczeniu uwidocznił się pasek przy T :dry: A tak naprawdę bladzioch jest wtedy, kiedy widać na nim różowy kolor - szary się nie liczy :baffled: Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!!!

Leemonca jeżeli Twoja temperatura nie spadnie tylko utrzyma się na dzisiejszym poziomie bądź wzrośnie można przyjąć, że owulacja odbyła się 19dc, czyli wczoraj. Oczywiście dziś koniecznie bo jest jeszcze szansa.

reklama
Do góry