Cyntia85
Fanka BB :)
No w tym miesiącu dopilnowałam, by dokładnie w tych dniach doszło do przytulanek hihi
Tak naprawdę gdybym miała regularne @, to by wystarczyło kochać się 4 razy: O-2, O, O+1, O+2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w tym miesiącu dopilnowałam, by dokładnie w tych dniach doszło do przytulanek hihi
Tak naprawdę gdybym miała regularne @, to by wystarczyło kochać się 4 razy: O-2, O, O+1, O+2
Ja zrobiłam dziś z rana teścior, kreska tak samo blada jak wczoraj, a nawet trochę bledsza, ale jest! Poszłabym na betę, ale pieniędzy brak bo wszystko wczoraj na lokatę wysłałam. Nie wiem, nie potrafię się cieszyć po wcześniejszych przejściach z testami, było II, wszystko fajnie, poszłam na betę, a ona 0. Więc nie cieszę się, martwię się, możliwe, że znowu fałszywy alarm.
ola fizycznie nieźle, choć mam taką zgagę, że nie dam rady spać od kilku dni, do tego przy wysiłku fizycznym (przed chwilą ja głupia starałam się słoik otworzyć), czuję jakby ciągnięcie brzucha, takie dziwne uczucie trudne do opisania, za to psychicznie gorzej, bo nie wiem, czy mogę się cieszyć, bo rozczarowanie będzie ogromne jeżeli nic nie wyjdzie.
Ciekawe jak yam wizyta Ailatan??
Ja mam dzisiaj mały stan podgorączkowy i podbrzusze a raczej jajnik(?) tak mnie ciągnie i kłuje, koszmar. Mam tylko nadzieję że to nie jest jakaś infekcja.
[FONT=&]a czy ktoś stosował/stosuje te witaminki prenatal??
[/FONT]
Powróciłam :-)
Masakra, na 21:00 miała być wizyta, a weszliśmy jakoś przed 22:00 dopiero! Takie oblężenie tam mojej gin
No i zbadała mnie, zrobiła cytologię, stwierdziła, że śluz jest owulacyjny, że szyjka bardzo ładna i wszystko ok. Potem zrobiła USG, wyszło, że albo już miałam owu albo jej w ogóle nie było!