reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Witam z rana. Fajnie, że statystyki dwóch kreseczek nam się znacznie poprawiły:-). A czy przenosimy się na sierpień, czy ciągniemy dalej lipcowy wątek?

reklama
Cyntia85- o to jakiej długości masz cykle? ja mam ok 33-34 dniowe i myślałam, że już powinna być owulka, a dziś mam 20 dc- bo liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki, a mialam 10.07, wiec dzis 20 dc, tylko śluzu nie mam jakiegoś konkretnego :-(

Olapalo- widać kreseczkę! gratuluje! a komentarzami się nie przejmuj, tamta już zbesztana istota, która napisała tyle niemiłych słów pewnie sama ma kiepsko w domu i sie wyżywa, tak często jest. Ty wiesz, co jest dla Ciebie najważniejsze i najlepsze, a Ty spełniaj swoje marzenia, ciesz się z ciąży i nie przejmuj wypowiedziami innych!!!

Aniołek- rób w pracy i wrzucaj zdjęcie! będzie wszystko dobrze!

Dziewczyny, a ja tak narzekałam na swojego, że muszę go podchodzić z różnych stron, żeby sie ze mną poprzytulał, a od kilku dni to ja chodzę spać wcześniej i to jestem taka nieprzytomna, że dajcie spokój, a że mój mąż nie ma takiej natury, żeby mnie obudzić jakimś głaskaniem, to wiecie same, nici :-(
może dziś, jest mecz Legii, jak wygramy to bedzie miał dobry humor, to się pewnie poprzytulamy :-)
Ale... nie chwalmy dnia przed zachodem słońca...

Buziaki i miłego dnia!

Śnilo mi się dzisiaj że byłam u gina i słyszałam bicie serduszka:-) W ogole to dziwne bo jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciaży to też mi się śniło że byłam u lekarza i on mi kazał zrobić sikańca i przy nim wyszło że jestem w ciąży. Poza tym moja siostra coś mi w tamtym czasie mowiła że jej się też śnilo że jestem w ciąży a ona nic nie wie o tym że się staraliśmy (o ciąży tez jeszcze nikt nie wie, oprócz mojego męża). Pare dni później zaś nad moim domem latal bocian:-D Wiem że to śmieszne ale wtedy jak sobie to wszystko zebrałam do kupy to tak sobie pomyślałam że to są jakieś znaki. I mimo że nie dowierzałam że mogło się udać to chyba gdzieś to w środku czułam choć powiem Wam że ja nigdy nie miałam dobrej intuicji :-) Mam nadzieję że ten sen dzisiaj też będzie proroczy i z fasolką wszystko będzie w porządku:-) Miłego dnia życzę wszystkim :-D

Och to musiał być piękny sen z tym serduszkiem :tak: Ja miałam łzy w oczach jak mi gin na usg puścił na głośnik serduszko :-D A jakoś w połowie ciąży śniło mi się, że wyjęłam bobasa z brzucha, pobawiłam się z nim, a potem schowałam do środka - i tuż po przebudzeniu byłam WIELCE zdziwiona, że tak naprawdę to się nie da w ten sposób :rofl2:

Dziewczyny, a ja tak narzekałam na swojego, że muszę go podchodzić z różnych stron, żeby sie ze mną poprzytulał, a od kilku dni to ja chodzę spać wcześniej i to jestem taka nieprzytomna, że dajcie spokój, a że mój mąż nie ma takiej natury, żeby mnie obudzić jakimś głaskaniem, to wiecie same, nici :-(
może dziś, jest mecz Legii, jak wygramy to bedzie miał dobry humor, to się pewnie poprzytulamy :-)
Ale... nie chwalmy dnia przed zachodem słońca...

Znam to, znam to! Zależy jak bardzo się spieszycie z dzieckiem - jeśli bardzo, to ja bym zacisnęła zęby i się 'rozbudziła' byle tylko były przytulanki, ale jeśli jeszcze macie czas, to lepiej i przyjemniej nie robić nic na siłę ;-)

olapalo- my sie dopiero 1 cykl staramy, wiec narazie nie wiemy jak to bedzie, w sumie to i moze powinnam sie rozbudzic, ale u mnie to grubsza akcja- musiala bym sie rozbudzic i jeszcze postarac sie, zeby maz chcial, a to juz za duzo roboty, hehe

Fuma Foch ale Ci pieknie tempka podskoczyla. chociaz nadal ciezko odczytac ten Twoj wykres. myslisz ze owu byla, a moze jest?

Arcala jak to co dostalas to nie @ a tylko plamienie to zrob test!

olapalo ten dzisiejszy test to juz jest piekny i nie da sie ukryc ze sie udalo! wiec ponowne gratulacje! :)

Piaska mi tam na obu (lipcowkach i sierpniowkach) jest milo, wiec pewnie z kazdym nie udanym cyklem dodatkowy watek bedzie dochodzil do przegladania ;)

A ja polecam rozmowe z partnerem ;) trzeba walczyc o swoje:) Moj M przez 4 lata przeszedl swoista przemiane - nawet moja Mama to zauwazyla;)

Milego dnia Dziewczyny:)

Zadzwoniłam do przychodni przyszpitalnej, w której prowadziłam poprzednią ciążę - najwcześniejsze terminy na koniec września :szok: Boję się, że będę musiała prywatnie prowadzić ciążę, a to kosztuje grube pieniądze :no:

Zadzwoniłam do przychodni przyszpitalnej, w której prowadziłam poprzednią ciążę - najwcześniejsze terminy na koniec września :szok: Boję się, że będę musiała prywatnie prowadzić ciążę, a to kosztuje grube pieniądze :no:

Kochana, a skąd Ty jesteś? zadzwoń do innej, przecież to długie terminy.
U mnie to jest ginekolog, który jak sie powie, ze sie jest w ciazy to przyjmuje poza kolejnoscia

reklama
Dziewczyny, ktore uzywacie enpr to czy zdarza wam sie, ze ten program nie wyswietla na wykresie tego, co wpisujecie w obserwacje? U mnie od wczoraj cos szwankuje i nie wiem jak to naprawic...

Do góry