reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Cyntia85- o to jakiej długości masz cykle? ja mam ok 33-34 dniowe i myślałam, że już powinna być owulka, a dziś mam 20 dc- bo liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki, a mialam 10.07, wiec dzis 20 dc, tylko śluzu nie mam jakiegoś konkretnego :-(
Olapalo- widać kreseczkę! gratuluje! a komentarzami się nie przejmuj, tamta już zbesztana istota, która napisała tyle niemiłych słów pewnie sama ma kiepsko w domu i sie wyżywa, tak często jest. Ty wiesz, co jest dla Ciebie najważniejsze i najlepsze, a Ty spełniaj swoje marzenia, ciesz się z ciąży i nie przejmuj wypowiedziami innych!!!
Aniołek- rób w pracy i wrzucaj zdjęcie! będzie wszystko dobrze!
Dziewczyny, a ja tak narzekałam na swojego, że muszę go podchodzić z różnych stron, żeby sie ze mną poprzytulał, a od kilku dni to ja chodzę spać wcześniej i to jestem taka nieprzytomna, że dajcie spokój, a że mój mąż nie ma takiej natury, żeby mnie obudzić jakimś głaskaniem, to wiecie same, nici :-(
może dziś, jest mecz Legii, jak wygramy to bedzie miał dobry humor, to się pewnie poprzytulamy :-)
Ale... nie chwalmy dnia przed zachodem słońca...
Buziaki i miłego dnia!
Olapalo- widać kreseczkę! gratuluje! a komentarzami się nie przejmuj, tamta już zbesztana istota, która napisała tyle niemiłych słów pewnie sama ma kiepsko w domu i sie wyżywa, tak często jest. Ty wiesz, co jest dla Ciebie najważniejsze i najlepsze, a Ty spełniaj swoje marzenia, ciesz się z ciąży i nie przejmuj wypowiedziami innych!!!
Aniołek- rób w pracy i wrzucaj zdjęcie! będzie wszystko dobrze!
Dziewczyny, a ja tak narzekałam na swojego, że muszę go podchodzić z różnych stron, żeby sie ze mną poprzytulał, a od kilku dni to ja chodzę spać wcześniej i to jestem taka nieprzytomna, że dajcie spokój, a że mój mąż nie ma takiej natury, żeby mnie obudzić jakimś głaskaniem, to wiecie same, nici :-(
może dziś, jest mecz Legii, jak wygramy to bedzie miał dobry humor, to się pewnie poprzytulamy :-)
Buziaki i miłego dnia!
Śnilo mi się dzisiaj że byłam u gina i słyszałam bicie serduszka:-) W ogole to dziwne bo jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciaży to też mi się śniło że byłam u lekarza i on mi kazał zrobić sikańca i przy nim wyszło że jestem w ciąży. Poza tym moja siostra coś mi w tamtym czasie mowiła że jej się też śnilo że jestem w ciąży a ona nic nie wie o tym że się staraliśmy (o ciąży tez jeszcze nikt nie wie, oprócz mojego męża). Pare dni później zaś nad moim domem latal bocian Wiem że to śmieszne ale wtedy jak sobie to wszystko zebrałam do kupy to tak sobie pomyślałam że to są jakieś znaki. I mimo że nie dowierzałam że mogło się udać to chyba gdzieś to w środku czułam choć powiem Wam że ja nigdy nie miałam dobrej intuicji :-) Mam nadzieję że ten sen dzisiaj też będzie proroczy i z fasolką wszystko będzie w porządku:-) Miłego dnia życzę wszystkim
Och to musiał być piękny sen z tym serduszkiem Ja miałam łzy w oczach jak mi gin na usg puścił na głośnik serduszko A jakoś w połowie ciąży śniło mi się, że wyjęłam bobasa z brzucha, pobawiłam się z nim, a potem schowałam do środka - i tuż po przebudzeniu byłam WIELCE zdziwiona, że tak naprawdę to się nie da w ten sposób
Znam to, znam to! Zależy jak bardzo się spieszycie z dzieckiem - jeśli bardzo, to ja bym zacisnęła zęby i się 'rozbudziła' byle tylko były przytulanki, ale jeśli jeszcze macie czas, to lepiej i przyjemniej nie robić nic na siłę ;-)
madziolina_p
olapalo- my sie dopiero 1 cykl staramy, wiec narazie nie wiemy jak to bedzie, w sumie to i moze powinnam sie rozbudzic, ale u mnie to grubsza akcja- musiala bym sie rozbudzic i jeszcze postarac sie, zeby maz chcial, a to juz za duzo roboty, hehe
Fuma Foch ale Ci pieknie tempka podskoczyla. chociaz nadal ciezko odczytac ten Twoj wykres. myslisz ze owu byla, a moze jest?
Arcala jak to co dostalas to nie @ a tylko plamienie to zrob test!
olapalo ten dzisiejszy test to juz jest piekny i nie da sie ukryc ze sie udalo! wiec ponowne gratulacje!
Piaska mi tam na obu (lipcowkach i sierpniowkach) jest milo, wiec pewnie z kazdym nie udanym cyklem dodatkowy watek bedzie dochodzil do przegladania
Arcala jak to co dostalas to nie @ a tylko plamienie to zrob test!
olapalo ten dzisiejszy test to juz jest piekny i nie da sie ukryc ze sie udalo! wiec ponowne gratulacje!
Piaska mi tam na obu (lipcowkach i sierpniowkach) jest milo, wiec pewnie z kazdym nie udanym cyklem dodatkowy watek bedzie dochodzil do przegladania
madziolina_p
Zadzwoniłam do przychodni przyszpitalnej, w której prowadziłam poprzednią ciążę - najwcześniejsze terminy na koniec września Boję się, że będę musiała prywatnie prowadzić ciążę, a to kosztuje grube pieniądze
Kochana, a skąd Ty jesteś? zadzwoń do innej, przecież to długie terminy.
U mnie to jest ginekolog, który jak sie powie, ze sie jest w ciazy to przyjmuje poza kolejnoscia
reklama