reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
susel nie biorę tabsów już od wielu lat, kiedyś brałam jak młoda byłam ;-) ale też bardzo mało. Chyba pierwszy raz mam takie brudzenie po @... staramy się dopiero od 3 cykli, wiem, że to mało, ale w I-wszej ciąży udało się za pierwszym razem i to przy jednym strzelaniu, stąd moja wręcz obsesyjna niecierpliwość...:nerd:

stazi24 ja zdecydowanie wolę gin facetów, od zawsze chodzę do faceta, facet prowadził moją I-wszą ciąże i będzie prowadził następną :rofl2: jak będzie co...:confused2: raz byłam u babki i więcej nie pójdę...:confused2:

Tygryseczek Aniołek jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE
A nie mówiłam że dam Ci moją jedną krechę...dotrzymałam słowa !!!!!!!!!!!!
Poproszę o fluidki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja postaram się tu zaglądać jak najczęściej...teraz będzie to troszkę utrudnione bo będę mieć gości !!!
Trzymam mocccccno
&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzień Dobry a raczej Dobry Wieczór :-) właśnie się zarejestrowałam na forum , od trzech cykli staramy się z mężem o dzidzie. Bierzemy od 2 tyg Prenatal pro baby, bo poleciła mi to moja koleżanka która jest farmaceutką. Macie może jakieś rady jak zajść w ciążę ? Bo już zaczynam się martwić :/ jak teraz się nie uda to chyba powinnam zacząć jakieś badania robić? Doradźcie pliss

WITAJ patico !!!
My staramy się już pół roku...i jak na razie z mizernym skutkiem :no:
Myślę też nad zrobieniem badań hormonalnych ???
Receptą na ciążę jest ponoć sex co drugi dzień...moja gin tak mówi :szok::-D
Trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&

DOBREJ NOCKI

Hej Dziewczyny-- jednak dzis nieco wczesniej dostalam normalnego okresu- zatem koncze ten cykl i zaczynam starania sierpniowe;) ale zostaje tez z Wami;) w sumie -- dopiszcie do listy ,ze u mnie @ sie pojawila 30go a nie 1.08 jak mialo to byc!

Ale kurcze dosc krotki ten cykl tylko 26 dni~... w kazdym razie ciesze sie jedynie z tego,ze skoro sie pojawil okres to organizm ruszyl naturalnym torem;) bo po hormonach to roznie bywa..wiec takie tam marne pocieszenie ale zawsze:p

Dziewczynki, u mnie tempka dziś znowu w górę, a to jest 14 dpo. Chyba jednak się złamię i zrobię test :sorry: Chciałabym, żeby to było TO, ale... u mnie w mieszkaniu było w nocy 31C i boję się, że ten pomiar to wynik przegrzania :confused2:

Cześć dziewczynki :-) ja ostatnio mam coś za dobry humor, nie wiem czym jest to spowodowane :-D

patico witaj w gronie nas pragnących małych fasolek ;-) recepta na dzidzie? Uprawiać sex do skutku. Jedni mówią co drugi dzień inni że codziennie więc nie wiem co Ci doradzić bo są różne opinie. My się przytulamy wtedy kiedy jest ochota, a przy zbliżającej się owulacji robimy to częściej :tak:

stazi24 przykro mi, że @ przyszła, nowy cykl nowe możliwości i starania :tak: krótkimi cyklami się nie martw ja mam 24 dniowe ;-)

ola rób teścior i nie trzymaj nas w niepewności, według mnie tempka obiecująca :tak: u nas też jest bardzo gorąco i moja temperatura raczej jest na takim poziomie jakim powinna (a potrafię obudzić się spocona)

elifit 8.07 ?

19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07
@
dośka1 20.07 @
benefica 21.07 @
AniołekBB 25.07 II
Mariot 25.07 II
Malgonia1 26.07 @
Dorcia 26.07
Nanncy 26.07
Arcala 27.07 @
Susel 27.07 @
Tygryseczek 28.07 II
yes2.gif

olapalo 30.07
stazi24 30.07 @
Ewka358 3.08
Fuma_Foch 04.08
Madziolina_p 4.08
Ulika 04.08

Mimimoo 5.08
Rybka33 5.08
Kingax1 7.08
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Conti 10.08
Leemonca 13.08
ailatan1987 14.08
tamaguczi 17.08
Piaska 21.08

Ostatnia edycja:
reklama
ewka358 - wiem wiem - musze myslec pozytywnie:) i mysle:) moje plodne maja wypadac akurat jak bede nad morzem z Mezem moze tam relaks bedzie Nam sprzyjal:) choc nie do konca wiem jak liczyc plodne:p bo nie wiem czym przyjac cykl 26 dniowy czy 28 - aj aj no coz;P bedziemuy probowac- co ma byc to bedzie:)

Do góry