ailatan1987
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny Widze, ze temat wieku zostal poruszony. Ja mam 26 lat, a moj J 32. Poronilam w listopadzie w 9 tyg, wtedy udalo sie za pierwszym razem zajsc ;( tzn w pierwszym cyklu, nawet nie chce tego wspominac bo to bylo straszne Do dzis sie nie moge pozbierac Teraz zaczal sie 7 cykl staran, dzis 8dc.
Aniolek- ciaza jak nic!!! U mnie nigdy nie wyszedl nawet mega bladzioch jak nie bylam w ciazy, a uwierzcie przygladalismy sie pod roznymi katami
Myslicie, ze moge miec zaburzony pomiar jak wczoraj pilam alkohol? Kolezanki jeszcze z liceum wyciagnely mnie na karaoke i w sumie wypilam 3 piwa! Polozylam sie przed 2:00 spac, a tempke zmierzylam o 6:30. Tempka wysoka jak na 8dc dlatego pytam
Ja wlasnie leze sobie na lezaczku i sie opalam u rodzicow piekna pogoda!
Pisze bez polskich znakow bo tak szybciej z tel
Aniolek- ciaza jak nic!!! U mnie nigdy nie wyszedl nawet mega bladzioch jak nie bylam w ciazy, a uwierzcie przygladalismy sie pod roznymi katami
Myslicie, ze moge miec zaburzony pomiar jak wczoraj pilam alkohol? Kolezanki jeszcze z liceum wyciagnely mnie na karaoke i w sumie wypilam 3 piwa! Polozylam sie przed 2:00 spac, a tempke zmierzylam o 6:30. Tempka wysoka jak na 8dc dlatego pytam
Ja wlasnie leze sobie na lezaczku i sie opalam u rodzicow piekna pogoda!
Pisze bez polskich znakow bo tak szybciej z tel
Ostatnia edycja: