reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

a ja sluchajcie czekam na owulke...
w tamtym miesiacu @ miala 06.06 w lipcu dopiero 10, wiec cykle mam ok 33 dniowe, wychodzi na to, ze owulke powinnam miec mniej wiecej w weekend teraz, ale sluz nie bardzo sie pokazuje :-(
nigdy nie mialam z tym problemu, ehh jak sie czegos chce to wiecie jak to jest...

reklama
Właśnie wróciłam z badań krwi. Lubię to labolatorium, bo mają często promocje i zniżki , wiec zrobiłam sobie morfologie, chlamydie,cytomegalie i CRP. Wyniki przyjda e-mailem, wiec pelna wygoda :-)

stazi Hemofilia

susel Ja tak mialam jak przez 2 miesiące kiedy testy wskazywały ze nie mialam owulacji ale moze to tez oznaczać ze jest fasola wiec rób test i czekany na pozytwne wieści :-)

Hej,

Ja w tym roku kończę 30 lat a mąż 28 i staramy się o pierwsze dziecko :tak:.

Stazi, Arcala, ja z mężem też mam konflikt serologiczny, ja mam 0RH- a mąż AB+

Aniołek BB, piękny bladzioch, ja widzę wyraźnie !!! A napatrzyłam się już na wiele testów.... :)))))

Aniołek BB widać, widać :) więc po cichutku już gratuluję

ja w grudniu skończę 28, a mąż 30, i staramy się już 18 miesięcy o pierwsze dziecko...

Witam,

Aniołku widzę bladziocha!!! Powtórz jutro albo pojutrze. Trzymam kciuki!!!

Tygryseczku leż dużo i odpoczywaj. Dużo relaksu i żadnych czarnych myśli proszę! Wszystko będzie ok.

U nas nie ma konfliktu serologicznego. JA mam ARh + a mąż ARh- .
My wczoraj zastosowaliśmy pozycję na pieska i muszę powiedzieć, że chyba jest w tym dużo prawdy, że ona pomaga w zaciążeniu przy tyłozgięciu bo nasienie pozostaje w środku do rana. Póki nie wstałam z łóżka dzisiaj rano nawet kropelka nie wyleciała a zawsze to powódź zaraz po. Przepraszam za takie szczegóły ;-). Ale jestem w szoku, bo zwykle seks u mnie w tej pozycji odpada,bo boli. Aczkolwiek wczoraj nie bolało...

reklama
mi wyplywa po takiej pozycji jak wstane, ale wstaje dopiero po jakis 20 minutach i leze z podusia pod tylkiem.
Jak jakis zolnierzyk ma dotrzec, to dotrze!
My praktycznie kazdy sex konczymy w tej pozycji :-)
Dzisiaj mojego mezulka troszeczke pomecze, bo wg wszystkich obliczen w ten weekend powinnam miec ovu, ale sluzu jaki takiego prawie nie ma :nerd:

Do góry