reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

a ja sluchajcie czekam na owulke...
w tamtym miesiacu @ miala 06.06 w lipcu dopiero 10, wiec cykle mam ok 33 dniowe, wychodzi na to, ze owulke powinnam miec mniej wiecej w weekend teraz, ale sluz nie bardzo sie pokazuje :-(
nigdy nie mialam z tym problemu, ehh jak sie czegos chce to wiecie jak to jest...

reklama
Właśnie wróciłam z badań krwi. Lubię to labolatorium, bo mają często promocje i zniżki , wiec zrobiłam sobie morfologie, chlamydie,cytomegalie i CRP. Wyniki przyjda e-mailem, wiec pelna wygoda :-)

stazi Hemofilia

susel Ja tak mialam jak przez 2 miesiące kiedy testy wskazywały ze nie mialam owulacji ale moze to tez oznaczać ze jest fasola wiec rób test i czekany na pozytwne wieści :-)

Hej,

Ja w tym roku kończę 30 lat a mąż 28 i staramy się o pierwsze dziecko :tak:.

Stazi, Arcala, ja z mężem też mam konflikt serologiczny, ja mam 0RH- a mąż AB+

Aniołek BB, piękny bladzioch, ja widzę wyraźnie !!! A napatrzyłam się już na wiele testów.... :)))))

Aniołek BB widać, widać :) więc po cichutku już gratuluję

ja w grudniu skończę 28, a mąż 30, i staramy się już 18 miesięcy o pierwsze dziecko...

Witam,

Aniołku widzę bladziocha!!! Powtórz jutro albo pojutrze. Trzymam kciuki!!!

Tygryseczku leż dużo i odpoczywaj. Dużo relaksu i żadnych czarnych myśli proszę! Wszystko będzie ok.

U nas nie ma konfliktu serologicznego. JA mam ARh + a mąż ARh- .
My wczoraj zastosowaliśmy pozycję na pieska i muszę powiedzieć, że chyba jest w tym dużo prawdy, że ona pomaga w zaciążeniu przy tyłozgięciu bo nasienie pozostaje w środku do rana. Póki nie wstałam z łóżka dzisiaj rano nawet kropelka nie wyleciała a zawsze to powódź zaraz po. Przepraszam za takie szczegóły ;-). Ale jestem w szoku, bo zwykle seks u mnie w tej pozycji odpada,bo boli. Aczkolwiek wczoraj nie bolało...

reklama
mi wyplywa po takiej pozycji jak wstane, ale wstaje dopiero po jakis 20 minutach i leze z podusia pod tylkiem.
Jak jakis zolnierzyk ma dotrzec, to dotrze!
My praktycznie kazdy sex konczymy w tej pozycji :-)
Dzisiaj mojego mezulka troszeczke pomecze, bo wg wszystkich obliczen w ten weekend powinnam miec ovu, ale sluzu jaki takiego prawie nie ma :nerd:

Do góry