reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Hej dziewczynki !!!

Czytam i widzę że dużo jest nas z Łodzi - mam pytanko do jakiego gina chodzicie bo ja przerabiałam już min Sosnowskiego koleżanka do niego chodziła ale dopiero jak zaszła w ciąże byłam u niego ale żadnych konkretów mi nie powiedział nawet badania prywatne musiałam mu sugerować - wiec dałam sobie z nim spokój może jak zaciążę to pójdę. W CZMP też byłam u kilku ostatnio u Pietrzaka niby ma super opinie na necie a jak weszłam to na miejscu swoją wizytówkę dał i jak zrobił badania niby na nfz to powiedział że jak nie zaciążę to tylko prywatne leczenie i drożność monitoring bo w szpitalu tego nie robią :angry::angry::angry: to od czego są te badziewne szpitale. U nas się nie przelewa tylko mój pracuje ja jestem chyba za bardzo wykształcona 7 lat studiów i nic znaleźć nie mogę - głupia pedagogika. No a czas leci moj 34 a ja 31 masakra.
Jakbyście były takie dobre to czekam na priva. :happy::happy::happy:

reklama
Dziewczynki, jedźcie na wakacje :-D Ja 4 lata temu, właśnie będąc na wakacjach, nie dostałam @ i zobaczyłam II, więc wakacje mi się miło kojarzą :-D

Ja wymyślilam, że po tym okresie co będzie, tzn jakoś nawet tydzień po, idziemy do biura podróży i wtedy bierzemy co będzie last minut :p Chciałabym Majorkę, ale zobaczymy co będzie w tym terminie co akurat nas interesuje, bo musi to być najlepiej tydzień, żeby wrócić najpoźniej 06.09.2013r, bo 07.09. mamy wesele! Oczywiście wolałabym nie dostać @ i zobaczyć II kreseczki, ale na pewno ich nie zobaczę :-(

Dziś taki dzień, że widzę tylko kobiety w ciąży i z dziećmi :crazy:

Piaska Tak to właśnie ten lekarz

ewka358susel i wszyscy :) Póki co test pusty, nawet cienia nie ma. Ale @ też nie ma więc jeszcze mam nadzieję J

olapalo Ja w tym cyklu też tak miałam, że jakieś 7 dpo przez jeden dzień pobolewał mnie brzuch na dole, trochę tak jak na @ ale jednak inaczej. I to właśnie taki jeden jedyny dzień miałam.

Ailatan Strasznie dużo nas łączy, ja też idę na wesele 07/09 a na dodatek mój M jest Swiadkiem :/

Mariot - wstaw zdjęcie to ocenimy a najlepiej zrób z rannego dla pewności :-D

Dziewczyny miałyście tak że zaraz po @ bolał was jajnik ?? bo ja tak odczuwam pierwszy raz i nie wiem co to za diabelstwo:baffled:

karola1986-21 my tez myslelismy o Chorwacji. Bylas juz tam moze? Warto?????? A moze lepiej Majorka?

centka na Majorce nigdy nie byłam, aczkolwiek to jedno z moich marzeń, Chorwacja na pewno tańsza niż majorka, kilka lat temu zwiedziliśmy Istrię (pólnocna część Chorwacji), Mieszkaliśmy w hotelu Delfin w miejscowości Poreć, zwiedzaliśmy Poreć, Umag, Motovun, płyneliśmy stateczkiem do Rovinji (polecam!!) no i oczywiście zwiedziliśmy Pulę i koloseum w Puli. Trochę Europy zwiedziliśmy (Anglia, Dania, Francja, Austria, Czechy, Słowacja, Węgry, yyy więcej już nie pamiętam) ale Chorwacja zrobiła na mnie największe wrażenie. Kocham ten kraj, ten klimat, tych ludzi, to jedzenie, wina...

teraz chcemy zwiedzić Dalmację (południową część Chorwacji), min. Dubrovnik, Split, jeziora Plitvickie no i wodospady Krka oczywiście. jeśli masz konto na NK to mogę Ci wysłać linka do naszych zdjęć z Chorwacji, zobaczysz czy by Ci się tam podobało. Pozdrawiam

piaska Gin kazał Ci robić jakieś badania z krwi przed HSG??

Mariot - wstaw zdjęcie to ocenimy a najlepiej zrób z rannego dla pewności :-D

Ja piernicze z tego wszystkiego jestem w takim szoku że wywalilam ten test i śmieci poszłam wywalić od razu do kubła :szok: Co to człowiek za glupoty robi w stresie... Jakoś nie chce nic mówić jeszcze mojemu męzowi zeby się przedwcześnie nie cieszył...bo ja jakoś jeszcze w to nie wierze chyba... Zrobie jeszcze jutro rano test :szok:

reklama
Mariot - jak jest druga kreska, nawet bladzioch to na pewno jesteś w ciąży! :-)
Ja już nie wierzę, że kiedykolwiek zobaczę 2 :-(

Arcala - a w Warszawie masz wesele? Bo my nie ;-)I jeszcze pytanko, chodzisz w Warszawie na imprezy gdzieś do klubów? Jak tak to do jakich? :happy:

Właśnie jesteśmy po kolacji i po 3 dniu 6 weidera, mój J się kąpie, a ja sobie piję martini ze spritem, jakoś mnie naszło :-) Mojemu J też zrobiłam, żeby mu smutno nie było :-D

Do góry