reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Witam Was wieczornie,melduję że żyję !!!

Nie jestem w stanie nadrobić tego co napisałyście...niestety !!!

TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&& MOCNO ZA WSZYSTKIE STARACZKI !!!

reklama
mariot powtórz rano, ale chyba nam podwyższysz statystyki :-D super :-D

ja kiedyś dawno dawno znalazłam podróbę malibu - bazilio, równie dobre i tańsze i najlepsze z sokiem pomarańczowym lub mlekiem zagęszczonym albo skondensowanym. Zagęszczone jest równie smaczne, a tańsze niż skondensowane ;-)
ostatnio to w ogóle coś więcej drinkuję, chyba z niemocy :nerd: ale nr 1 jest gorzka żołądkowa ;-)

karola1986-21 - Krew pobrana do badania CRP służy do określenia stężenia białka C-reaktywnego (CRP). Jego oznaczenie jest konieczne u osób z podejrzeniem infekcji.
Ale rozumiem Cię, też chciałam to zrobić prywatnie, ale jak mi sypnęli listę badań, to bym się w tysiącu nie zamknęła + sam zabieg jeszcze pięćset. Dlatego idę państwowo do Matki Polki.

Witajcie kochane :) ja to niestety na temat alkoholu to jestem zielona :-) nie pamiętam kiedy ostatnio coś piłam mogłabym nawet powiedzieć, że jestem abstynentem :-D

mariot nawet jak jest bledzioch to oznacza ciąże. Powtórz dziś test i wrzuć nam zdjęcie żebyśmy mogły się napatrzeć na te II kreseczki :-)
madziolina ja też już 2 dzień kłócę się z mężem :baffled:, ale czasami tak bywa.

mój ovufriend wariuje. Już 3 raz przesunął mi termin owulacji :szok: :wściekła/y: eh i tak się pewnie nie udało. Człowiek się tylko łudzi i ma nadzieję, nakręca się jak szalony, a zaś pozostaje tylko rozczarowanie bo @ przyszła :-:)no:

Arcala - z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że to niezły specjalista. Nasiedziałam się godzinami u niego w gabinecie i nasłuchałam przypadków z całej Polski i pomógł wielu rodzicom. Nam również, wiec teraz znów postanowiłam do niego wrócić. Fakt, jest mało przyjemny i okrutnie drogi, no ale skuteczny.

test1.jpg

zdjęcie niewyraźne bo robione z komórki i kreseczka też bladziutka więc nie wiem czy coś zobaczycie. Ale jest :-)

Załączniki

• test1.jpg
    test1.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 49
Mariot niewyrazne ale kreske widac. GRATULACJE! Dbaj o siebie i przesylaj fluidki!:) Jak szybko wyszedl Ci test? W dniu spodziewanej @?

Ja sie dzis troche pospieszylam i test negatywny :(
Nanncy moj termin @ tez jest jutro, moze u Ciebie jakis lepszy wynik?
Arcala testowalas dzisiaj znowu? lepszy wynik?

Piaska ja tez sie boje, ale wczoraj spotkalam sie z kolezanka ktora miala robione bez znieczulenia i mowila, ze ten bol (niestety silny) jest tylko przez jakies 30sekund wiec da sie jakos wytrzymac.

ewka zarejestrowalam sie na ovufriend przez Twoj link i powiem Ci ze juz mi sie podoba :)

reklama
Dziekuję:-) za pare dni zrobię test jeszcze raz to może kreseczka wyjdzie już wyraźna :-)

susel - test zrobiłam w dniu spodziewanej @ ale uśredniłam długość cyklu do 33 dni bo u mnie to rożnie bywało

Do góry