reklama
mariot powtórz rano, ale chyba nam podwyższysz statystyki super
ja kiedyś dawno dawno znalazłam podróbę malibu - bazilio, równie dobre i tańsze i najlepsze z sokiem pomarańczowym lub mlekiem zagęszczonym albo skondensowanym. Zagęszczone jest równie smaczne, a tańsze niż skondensowane ;-)
ostatnio to w ogóle coś więcej drinkuję, chyba z niemocy ale nr 1 jest gorzka żołądkowa ;-)
ja kiedyś dawno dawno znalazłam podróbę malibu - bazilio, równie dobre i tańsze i najlepsze z sokiem pomarańczowym lub mlekiem zagęszczonym albo skondensowanym. Zagęszczone jest równie smaczne, a tańsze niż skondensowane ;-)
ostatnio to w ogóle coś więcej drinkuję, chyba z niemocy ale nr 1 jest gorzka żołądkowa ;-)
karola1986-21 - Krew pobrana do badania CRP służy do określenia stężenia białka C-reaktywnego (CRP). Jego oznaczenie jest konieczne u osób z podejrzeniem infekcji.
Ale rozumiem Cię, też chciałam to zrobić prywatnie, ale jak mi sypnęli listę badań, to bym się w tysiącu nie zamknęła + sam zabieg jeszcze pięćset. Dlatego idę państwowo do Matki Polki.
Ale rozumiem Cię, też chciałam to zrobić prywatnie, ale jak mi sypnęli listę badań, to bym się w tysiącu nie zamknęła + sam zabieg jeszcze pięćset. Dlatego idę państwowo do Matki Polki.
Witajcie kochane ja to niestety na temat alkoholu to jestem zielona :-) nie pamiętam kiedy ostatnio coś piłam mogłabym nawet powiedzieć, że jestem abstynentem
mariot nawet jak jest bledzioch to oznacza ciąże. Powtórz dziś test i wrzuć nam zdjęcie żebyśmy mogły się napatrzeć na te II kreseczki :-)
madziolina ja też już 2 dzień kłócę się z mężem , ale czasami tak bywa.
mój ovufriend wariuje. Już 3 raz przesunął mi termin owulacji eh i tak się pewnie nie udało. Człowiek się tylko łudzi i ma nadzieję, nakręca się jak szalony, a zaś pozostaje tylko rozczarowanie bo @ przyszła :-no:
mariot nawet jak jest bledzioch to oznacza ciąże. Powtórz dziś test i wrzuć nam zdjęcie żebyśmy mogły się napatrzeć na te II kreseczki :-)
madziolina ja też już 2 dzień kłócę się z mężem , ale czasami tak bywa.
mój ovufriend wariuje. Już 3 raz przesunął mi termin owulacji eh i tak się pewnie nie udało. Człowiek się tylko łudzi i ma nadzieję, nakręca się jak szalony, a zaś pozostaje tylko rozczarowanie bo @ przyszła :-no:
Arcala - z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że to niezły specjalista. Nasiedziałam się godzinami u niego w gabinecie i nasłuchałam przypadków z całej Polski i pomógł wielu rodzicom. Nam również, wiec teraz znów postanowiłam do niego wrócić. Fakt, jest mało przyjemny i okrutnie drogi, no ale skuteczny.
Mariot
Zaciekawiona BB
Mariot niewyrazne ale kreske widac. GRATULACJE! Dbaj o siebie i przesylaj fluidki! Jak szybko wyszedl Ci test? W dniu spodziewanej @?
Ja sie dzis troche pospieszylam i test negatywny
Nanncy moj termin @ tez jest jutro, moze u Ciebie jakis lepszy wynik?
Arcala testowalas dzisiaj znowu? lepszy wynik?
Piaska ja tez sie boje, ale wczoraj spotkalam sie z kolezanka ktora miala robione bez znieczulenia i mowila, ze ten bol (niestety silny) jest tylko przez jakies 30sekund wiec da sie jakos wytrzymac.
ewka zarejestrowalam sie na ovufriend przez Twoj link i powiem Ci ze juz mi sie podoba
Ja sie dzis troche pospieszylam i test negatywny
Nanncy moj termin @ tez jest jutro, moze u Ciebie jakis lepszy wynik?
Arcala testowalas dzisiaj znowu? lepszy wynik?
Piaska ja tez sie boje, ale wczoraj spotkalam sie z kolezanka ktora miala robione bez znieczulenia i mowila, ze ten bol (niestety silny) jest tylko przez jakies 30sekund wiec da sie jakos wytrzymac.
ewka zarejestrowalam sie na ovufriend przez Twoj link i powiem Ci ze juz mi sie podoba
reklama
Mariot
Zaciekawiona BB
Dziekuję:-) za pare dni zrobię test jeszcze raz to może kreseczka wyjdzie już wyraźna :-)
susel - test zrobiłam w dniu spodziewanej @ ale uśredniłam długość cyklu do 33 dni bo u mnie to rożnie bywało
susel - test zrobiłam w dniu spodziewanej @ ale uśredniłam długość cyklu do 33 dni bo u mnie to rożnie bywało